> Voliotaki: Σούπερ Λίγκα: Ολυμπιακός Βόλου- Καβάλα 1 - 1

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Σούπερ Λίγκα: Ολυμπιακός Βόλου- Καβάλα 1 - 1

Σε ένα συγκλονιστικό στην εξέλιξή του παιχνίδι με αποβολές, πάθος και γκολ, η Καβάλα έκλεψε τον βαθμό της ισοπαλίας από τον γηπεδούχο Ολυμπιακό Βόλου με τέρμα του Ονουάτσι στις καθυστερήσεις. 1-1 το τελικό σκορ.
Πριν καν ξεκινήσει το ματς, οι προσδοκίες για ένα καλό ματς ήταν ιδιαίτερα αυξημένες, λόγω της καλής φετινής πορείας των δυο ομάδων και πράγματι οι προβλέψεις δεν διαψεύστηκαν. Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα τα έδωσαν όλα με το τελικό σκορ να κρίνεται δίκαιο και για τους δύο.
Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο μεταξύ των δυο αντιπάλων και από το 35' και μετά απέκτησε ρυθμό με φάσεις εκατέρωθεν από τις δυο πλευρές, Παρόλα αυτά, το ματς πήρε φωτιά στην επανάληψη και ενώ είχαν προηγηθεί οι αποβολές των Μόνχε και Καρντόσο στα τελειώματα στην εκπνοή του πρώτου 45λέπτου

Ο πρώτος εκ των προαναφερθέντων δυο παικτών πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια με απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή Λαμπρόπουλου για χτύπημα εκτός φάσης στον Καρντόσο, ο οποίος με τη σειρά του είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό φάουλ που του είχε κάνει.
Τα παράπονα ήταν έντονα και από τους δυο πάγκους, όμως από τη στιγμή που οι ισορροπίες δεν άλλαξαν, οι δυο ομάδες μπόρεσαν να κάνουν ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο. Σε αυτό προηγήθηκαν στο 66' οι Βολιώτες με σουτ του Καπετάνου μέσα από την περιοχή, για να έρθει ο Ονουάτσι στην εκπνοή των καθυστερήσεων με κεφαλιά να γράψει το τελικό 1-1.
Στο ενδιάμεσο τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η Καβάλα έχασαν ουκ ολίγες ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ, με μεγαλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους ένα σουτ του Σολάκη στο δοκάρι στο 90'.
Στο τέλος μετά το γκολ η Καβάλα έμεινε και με εννιά παίκτες, καθώς ο Ονουάτσι αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για χειρονομία που έκανε προς την εξέδρα στους πανηγυρισμούς του για το τέρμα που πέτυχε.