> Voliotaki: Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΣΜΙΔΗ ΣΤΟ VOLIOTAKI

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΣΜΙΔΗ ΣΤΟ VOLIOTAKI

VOLIOTAKI-α, ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΛΟΥ ΑΛΕΚΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ απάντησε τελικά στο VOLIOTAKI, μέσω επιστολής του ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΣΜΙΔΗ, στα ερωτήματα που προέκυπταν από την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που κάναμε για τα 11 + ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ. 

H ΑΠΑΝΤΗΣΗ


Η απάντηση του Υφυπουργού Εσωτερικών αναφέρεται στους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ) που κάθε χρόνο στέλνονται στους Δήμους.

Το 2009 οι ΚΑΠ για το Δήμο Βόλου ήταν 19.640.000 € και το 2010 κλείνει στο ποσό των 15.170.000, δηλαδή λιγότερο κατά 4.470.000 €.

Εάν υπολογίσουμε και άλλες μειωμένες επιχορηγήσεις από τα συναρμόδια Υπουργεία, ο Δήμος Βόλου θα εισπράξει μέχρι το τέλος του 2010 9.000.000 περίπου λιγότερα από το 2009.

Αυτή είναι η αναγκαιότητα λήψης του δανείου και καμιά σχέση δεν έχει το Υπουργείο Πολιτισμού, για μισθούς εργαζομένων στις Δημοτικές Επιχειρήσεις, που πρέπει να πληρωθούν μέχρι 31/12/10, όπως και η κάλυψη του υπόλοιπου ποσού στη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών μέχρι το τέλος του έτους.

Γιώργος Κοσμίδης
Ιδιαίτερος Γραμματέας
Δημάρχου Βόλου

TO VOLIOTAKI ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Άρα ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΣΜΙΔΗ, για να καταλαβαίνουν και τα VOLIOTAKI-α, τα πράγματα είναι απλά. Εδώ και τόσα χρόνια, ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, εξανγκάζουν τους ΔΗΜΟΥΣ σε ρουσφετο-προσλήψεις και γι' αυτόν το λόγο τους επιχορηγούν, ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις μισθοδοσίες όσων προσέλαβαν ρουσφετολογικά. Αυτό γινόταν για όλα τα χρόνια της μεταπολίτευσης, μέχρι πέρσι. 

Φέτος, για πρώτη χρονιά, λόγω κρίσης, οι επιχορηγήσεις αυτές κόπηκαν και ο ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ, όπως και άλλοι ΔΗΜΟΙ σε ολόκληρη την χώρα, εξαναγκάζονται και πάλι, αυτή την φορά να πληρώσουν από μόνοι τους τους ρουσφετολογικώς προσληφθέντες, παίρνοντας δάνεια και υπερ-χρεώνοντας έτσι τους υπόλοιπους δημότες. 

ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΣΜΙΔΗ? 
ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΟΥΜΕ.

Και συνεχίζουμε ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΣΜΙΔΗ: Γι' αυτό και όλοι οι ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ είναι σύμφωνοι με την λήψη του ΔΑΝΕΙΟΥ των 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ. ΒΕΒΑΙΑ, αν κυβέρνηση ήταν η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, παρόλο που δεν θα μπορούσε να αλλάξει κάτι, ωστόσο ο ΑΛΕΚΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ θα ούρλιαζε, ενώ τώρα που κυβερνάει το ΠΑΣΟΚ και τα σκυλιά δεμένα.

Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΣΜΙΔΗ, 
ΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟΣ