> Voliotaki: ΠΡΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Λοιπόν, ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ του κερατά, είτε γουστάρετε ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, είτε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ, είτε ΣΑΜΑΡΑ, χθες ζητήσαμε από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΠΟΥΛΑ τις θέσεις του, μας τις κατέθεσε με επιστολή, του απάντησε η ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ και μάλιστα και με συμπληρωματική επιστολή.

Μέχρις εδώ όλα καλά, από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι τον πούλο. Δεν θα καταντήσουμε το VOLIOTAKI πεδίο αψιμαχίας και εσωτερικών διαφορών ενός κόμματος που ούτως ή άλλως είναι ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.

Ως εκ τούτου, πάψτε να μας στέλνετε e-mail είτε εναντίον της ΖΕΤΤΑΣ ΜΑΚΡΗ είτε εναντίον του ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΠΟΥΛΑ. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Αρκετά αυτό το μπουρδελοκόμμα, όπως και το άλλο του ΠΑΣΟΚ, μας κατέκλεψαν εδώ και τόσα χρόνια. Φτιάχτε ένα δικό σας blog να αναρτήστε αυτά που δεν τολμάτε χρόνια τώρα να πείτε ο ένας στον άλλο και ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.


ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ  ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, ΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΟΧΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ. ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΗΔΙΑΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΣΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΗΜΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. 

ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ
ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ