> Voliotaki: "Νεοέλληνα ξύπνα, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου"

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

"Νεοέλληνα ξύπνα, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου"

Αγαπητό Βολιωτάκι γράφω γιατί είμαι αγανακτησμένος. Πού θα πάει αυτή η κατάσταση; Η Ελλάδα βουλιάζει μέρα με τη μέρα και εμείς καθόμαστε και παρακολουθούμε αμέτοχοι, κάτω υπο άλλες συνθήκες και εποχές θα καιγόταν όλη η Ελλάδα απο αυτα τα μέτρα, αλλα τα πασοκοκρατούμενα κανάλια μας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου και μας έχουν καθηλώσει στους καναπέδες μας.

Νεοέλληνα ξύπνα, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου αντέδρασε κάνε κάτι, οι παππούδες μας χάνουν τις συντάξεις τους, οι πατεράδες μας χάνουν τις δουλειές τους, οι πτυχιούχοι δεν μπορούν να βρούν δουλειές και οι νέοι σπουδάζουν σε σχολές (κρατικες Τ.Ε.Ι.) που δεν έχουν αναγνωρισμένα δικαιώματα.

Αυτή είναι η κατάσταση στην Ελλάδα, σε μια Ελλάδα που γέννησε την Ιατρική, το Δίκαιο, την Δημοκρατία, σε μια Ελλάδα που πέρασαν πιό ισχυροί κατακτητές απο το Δ.Ν.Τ και δέν τα κατάφεραν, σκοντάψαν πάνω στον πατριώτη και πάνω απ' όλα ελεύθερο Έλληνα. Δέν χρειαζόμαστε κυβερνήσεις υπόδουλες στους μασώνους της παγκοσμιοποίησης, χρειαζόμαστε κυβερνήτες που να αγαπάν την Ελλάδα, γι' αυτό προσοχή τί ψηφίζουμε.


Ενας αγανακτησμένος 26άρης άνεργος πτυχιούχος.

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ