> Voliotaki: ΤΩΡΑ-Ραγδαίες εξελίξεις για Porsche ΒAKAKH: Τι ΚΡΥΒΕΙ το μοιραίο αυτοκίνητο. Πού το ΑΓΟΡΑΣΕ, ποια τα ΛΑΘΗ

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

ΤΩΡΑ-Ραγδαίες εξελίξεις για Porsche ΒAKAKH: Τι ΚΡΥΒΕΙ το μοιραίο αυτοκίνητο. Πού το ΑΓΟΡΑΣΕ, ποια τα ΛΑΘΗ

Ποιες οι εξελίξεις για την Porsche του Βακάκη;
Αποφασισμένοι να ψάξουν την αλήθεια προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες στους υπεύθυνους του φονικού τροχαίου με την Porsche είναι οι γονείς του 24χρονου συνοδηγού Ανδρέα Γεωργακόπουλου.
Ετσι, διόρισαν πραγματογνώμονα και ανέθεσαν σε δικηγόρο τον χειρισμό της υπόθεσης
«ξεσκονίζοντας» κάθε πτυχή που συνετέλεσε στο τραγικό δυστύχημα, από την κατάσταση του οδοστρώματος μέχρι το σημείο και τον τρόπο κατασκευής των αποχωρητηρίων, αλλά φυσικά και την κατάσταση του μαύρου supercar και τα πιθανά λάθη του νεαρού οδηγού.
Παράλληλα, σχεδόν δύο μήνες μετά το τροχαίο δυστύχημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο, η Τροχαία συνεχίζει τις έρευνες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός των επόμενων ημερών οι δύο πραγματογνώμονες που όρισε η Εισαγγελία Θήβας ολοκληρώνουν το πόρισμα και αναμένεται να το διαβιβάσουν στους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση και συντάσσουν τη δικογραφία.
Παράλληλα, προκειμένου να κλείσουν τον πρώτο κύκλο των ερευνών χρειάζονται τις απαντήσεις που έχουν ζητήσει από την κατασκευάστρια εταιρεία στη Γερμανία για την κατάσταση του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο μοιραίος οδηγός του αυτοκινήτου Γιώργος Βακάκης.
Οι πληροφορίες λένε ότι η Porsche 911 Turbo S εισήχθη μεταχειρισμένη στην Ελλάδα από τη Γερμανία χωρίς να μεσολαβήσει η αντιπροσωπία, δηλαδή, όπως λένε στη γλώσσα της πιάτσας.
Η μοιραία 911 Turbo cabriolet του νεαρού Βακάκη, ήταν ένα αυτοκίνητο που εισήχθη από το εξωτερικό.
Δηλαδή ένα αυτοκίνητο που ουσιαστικά κανένας δε γνωρίζει τη χρήση που του έχει γίνει από την ημέρα που πουλήθηκε και μέχρι που εισήχθη στην Ελλάδα, και φυσικά κανένας δε μπορεί να γνωρίζει τα πραγματικά του χιλιόμετρα, ασχέτως με το τι έγραφε στο κοντέρ του.
Ετσι, η Τροχαία περιμένει διευκρινίσεις από τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία για το ποια είναι τα συνεργεία που συντηρούσαν το αυτοκίνητο, αν τα ανταλλακτικά ήταν αυθεντικά και αν τα σέρβις γίνονταν σύμφωνα με τις προδιαγραφές της κατασκευάστριας εταιρείας.
Αμέσως μετά αναμένεται να κληθεί για κατάθεση ο Απόστολος Βακάκης, ιδιοκτήτης της μοιραίας Porsche και πατέρας του νεαρού οδηγού, και να δώσει πολύτιμα στοιχεία για το πολυτελές όχημα και τη συντήρησή του.
Οπως λένε οι αξιωματικοί, θέλουν να αντιπαραβάλουν τα στοιχεία της αυτοκινητοβιομηχανίας από τη Γερμανία με το βιβλίο σέρβις του οχήματος, αλλά και όσα θα υποστηρίξει ο Mr Jumbo στην κατάθεσή του.
Τέλος, στην Τροχαία έφτασαν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που έδειξαν ότι τόσο ο 24χρονος οδηγός όσο και ο συνοδηγός ήταν «καθαροί». Δηλαδή, δεν είχαν καταναλώσει αλκοόλ, δεν είχαν κάνει χρήση ναρκωτικών και δεν είχαν πάρει κάποιο φαρμακευτικό σκεύασμα.