> Voliotaki: Χμμμ... Διαβάστε την απάντηση του ΟΔΗΓΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ στο blog Voliotaki και προβληματιστείτε διπλά

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Χμμμ... Διαβάστε την απάντηση του ΟΔΗΓΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ στο blog Voliotaki και προβληματιστείτε διπλά

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Φιλε μου εσυ που απαντησες επανω στην δικη μου αναρτηση......αρχικα θα ηθελα να σου πω οτι εισαι Α Θ Λ Ι Ο Σ !!!!!! Φυσικα αυτο δικαιολογειτε διοτι εσυ εχεις το καρπουζι , εσυ και το μαχαιρι οποτε οτι και οπου θελεις γραφεις και φυσικα σχολιαζεις .......Μου αρεσε ομως αθλιε δημοσιογραφισκε ξερεις γιατι?  νομιζω οτι ειναι πρωτη φορα που το κανεις γιατι σε παρακολουθω χρονια....και σημερα εκνευριστικες...πολυ .....παρα πολυ......και πανω στα νευρα σου ειπες πολλα "αν"...


Θα σου δωσω φιλε μου την απαντηση που ψαχνεις εδω και χρονια. Αν λοιπον στην χωρα αυτη που κανουν κουμαντο οι δημοσιογραφοι ΕΙΧΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ και ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ολοι μας θα ζουσαμε ηρεμα.

Αν οι αρμοδιες για την λειτουργεια υπηρεσιες ΗΤΑΝ ΕΠΑΡΚΩΣ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΕΣ και δεν υπηρχαν καποιοι σαν εσενα να φωναζουν για αδηφαγο Δημοσιο με υπεραριθμους υπαλληλους ολα θα ηταν πολυ πιο ηρεμα παντου ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ - ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ -ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ -ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ αν εσυ ειχες καλυτερη αντιληψη της πραγματικοτητας και ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ χωρις να χρειαζετε να παιρνεις κατευθυνσεις και συντεταγμενες απο κεντρα εξουσιας .....τοτε θα ημασταν πραγματικα ηρεμοι!!!!!

Μεχρι τοτε ομως εμενα θα εξακολουθουν να μου λειπουν 350 απο την τσεπη μου οπως επισης και οι δρομοι θα συνεχιζουν να φυλασονται απο τρεις εποχουμενους ανα βαρδια (για ολο τον Βολο) οι οποιοι οταν δεν πινουν καφε κατω απο κανενα σκιερο δεντρο, γραφουν και καποιον ανυποψιαστο πολιτη ο οποιος πολυ απλα εχει συνηθισει στην ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ!!!!

Υ.Σ Ελπιζω να εχεις το θαρρος να το αναρτησεις!!!!


ΑΠΑΝΤΗΣΗ από το BLOG VOLIOTAKI

Αγαπητέ αναγνώστη,
Όπως βλέπεις έχουμε το θάρρος να αναρτήσουμε το ξέσπασμά σου και το χαρακτηρίζουμε έτσι, διότι έτσι θέλουμε να το εκλάβουμε, σε διαφορετική περίπτωση τα όσα γράφεις, βυθισμένος προφανώς στο ΕΓΩ σου, αποτελούν το λιγότερο ένα άθλιο παραλήρημα.

Εφόσον μας παρακολουθείς χρόνια, όπως γράφεις, θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι αυτό, δηλαδή να απαντάμε στην ανάρτηση κάποιου αναγνώστη, μπορεί να μην το συνηθίζουμε, ωστόσο συμβαίνει σε εξαιρετικές περιπτώσεις, όπως πολύ σωστά μαντέψαμε εξ' αρχής πως ήταν και η περίπτωση του δικού σου μηνύματος - καταγγελίας, την οποία έσπευσες να κάνεις, αγαπητέ αναγνώστη πού; Σε ένα blog το οποίο, ενώ χρόνια παρακολουθείς, διαχειρίζεται από "δημοσιογραφίσκους", "παίρνει κατευθύνσεις και συντεταγμένες από κέντρα εξουσίας" και οι συντάκτες του "δεν έχουν αντίληψη της πραγματικότητας"; Αλήθεια τότε, γιατί μας παρακολουθείς;

Προφανώς και σε όλα αυτά μεταμορφωθήκαμε, όταν εμείς, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΗΦΑΓΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, απεναντίας -αλήθεια, τί παρακολουθείς τόσα χρόνια;-, σχολιάσαμε την ανάρτηση που έστειλες εσύ, προκειμένου να ξεσπάσεις - καταγγείλεις τον Τροχονόμο που σου έκοψε κλήση ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕΣ ΚΡΑΝΟΣ...!!!

ΠΟΣΟ ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΠΟΣΟ ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ, ΟΤΑΝ ΕΝΩ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΓΚΑΦΑ ΟΛΚΗΣ, ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΝΤΡΑΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ.

Όπως παρατηρείς, σε αντίθεση με εσένα, σε αντιμετωπίζουμε με τεράστια ευγένεια. Σύνελθε ωστόσο, άσε στην άκρη τον θυμό και σκέψου τί γράφεις δημοσίως... ΝΑΙ, ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ, γιατί ΕΜΕΙΣ, που έχουμε το ΚΑΡΠΟΥΖΙ και το ΜΑΧΑΙΡΙ δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να δημοσιεύσουμε ότι κι αν στείλεις, έστω και αν αυτό είναι εναντίον μας. Στο αποδεικνύουμε έμπρακτα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΑ την ΛΟΓΙΚΗ σου: 

ΟΔΗΓΩ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ = ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ, ο οποίος αντί να πίνει καφέ κάτω από ένα σκιερό δέντρο, είπε να με ελέγξει, εμένα που είχα συνηθίσει στην απουσία του και να μου κόψει και κλήση ύψους 350 ευρώ. 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ το ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ποιός ξέρει σε πόσα Μέσα Ενημέρωσης, βρίσκεται ΕΝΑ μόνο να δημοσιεύσει την καταγγελία μου και επειδή οι συντάκτες του διαφωνούν με το σκεπτικό μου, άσχετα εάν το παρακολουθώ χρόνια και το εμπιστεύομαι για την καταγγελία μου, ξαφνικά μετατρέπεται σε εκείνο το Μέσο "που παίρνει κατευθύνσεις και συντεταγμένες από κέντρα εξουσίας".

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ

Υ.Γ.1: Είσαι τόσο μαχητικός αναγνώστης μας, που μια φορά, διότι εμείς ξέρεις, κάθε λίγο και λιγάκι, επειδή ακριβώς ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ στο ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ από τέτοιου είδους καταγγελίες σαν τις δικές σου, που ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, μια φορά που λες, μαχητικέ αναγνώστη, δεν σε είδαμε αλληλέγγυο στα δικαστήρια προς υποστήριξή μας.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ

Υ.Γ.2: Ελπίζουμε μόνο, μην μάθουμε ότι έβαλες και εσύ κανένα κονέ, όπως κάνουν διάφοροι ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ, που όλο και κάποιον έχουν από μέσα και παρακαλάς να σου σβηστεί η κλήση και πάει τσάμπα η μαχητικότητα. Ελπίζουμε μην είσαι από δαύτους!

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ στα VOLIOTAKI-a ΟΛΟΥ του ΚΟΣΜΟΥ