> Voliotaki: ΜΥΣΤΗΡΙΟ με την εξαφάνιση του Ελληνα προπονητή Γιώργου Δώνη- Πού βρισκόταν τόσες μέρες;

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

ΜΥΣΤΗΡΙΟ με την εξαφάνιση του Ελληνα προπονητή Γιώργου Δώνη- Πού βρισκόταν τόσες μέρες;

Θρίλερ με την εξαφάνιση του έλληνα προπονητή Γιώργου Δώνη (έχει εργαστεί σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Λάρισα, Ατρόμητο).
Στις 22 Μαρτίου βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσει το ματς της Εθνικής Ελπίδων με την Ουγγαρία, ματς στο οποίο έπαιξε και ο γιος του Τάσος.
Οπως αναφέρει ο SportFM περίπου στις οκτώ το βράδυ της 22ας Μαρτίου αναχώρησε από τη συμπρωτεύουσα με ένα Land Rover, το οποίο είχε γαλλικές πινακίδες, για να επιστρέψει στην Αθήνα.
Γύρω στα μεσάνυχτα, ο Γιώργος Δώνης επικοινώνησε με την οικογένειά του. Τους ενημέρωσε ότι σε χρονικό διάστημα 10-15 λεπτών θα έφτανε στο σπίτι. Και από τότε χάθηκαν τα ίχνη του!
Λίγες ώρες μετά το παιχνίδι με τους Ούγγρους, ο Τάσος Δώνης ζητά από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Αντώνη Νικοπολίδη, να αποχωρήσει από την αποστολή επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Έτσι, δεν ταξιδεύει στην Πολωνία για το φιλικό της 28ης Μαρτίου.
Στις 23 Μαρτίου μέλη της οικογένειάς του εμφανίζονται στο αστυνομικό τμήμα της Κηφισιάς και δηλώνουν την εξαφάνιση του Έλληνα τεχνικού. Όπως συνηθίζεται σε ανάλογες περιπτώσεις, το σήμα για την εξαφάνιση διαβιβάζεται σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας, αλλά ταυτόχρονα και σε αστυνομικές αρχές του εξωτερικού.
Περίπου 24 ώρες μετά την δήλωση της εξαφάνισης του Γιώργου Δώνη κι ενώ η αγωνία της οικογένειας κορυφώνεται δίνεται σήμα ότι ο Έλληνας τεχνικός έχει εντοπιστεί στο… Ντουμπάι!
Θυμίζεται ότι ο Έλληνας προπονητής έχει εργαστεί στην Αλ Σάρτζα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Εκεί παρέμεινε μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο.
Το ευχάριστο νέο είναι ότι ο Γιώργος Δώνης έχει επιστρέψει στην Ελλάδα πλέον, ωστόσο οι λόγοι της μυστηριώδους εξαφάνισης του παραμένουν άγνωστοι…