> Voliotaki: 'Αλλο ένα ''τουριστικό ταξίδι'' (μαζί και ''τουρίστες-συνεργάτες'') με κρατικό χρήμα, της υπουργίνας Τουρισμού Ελ. Κουντουρά στις ΗΠΑ. 'Αλλη μιά χαμένη ευκαιρία γιά προβολή της Ελλάδας

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

'Αλλο ένα ''τουριστικό ταξίδι'' (μαζί και ''τουρίστες-συνεργάτες'') με κρατικό χρήμα, της υπουργίνας Τουρισμού Ελ. Κουντουρά στις ΗΠΑ. 'Αλλη μιά χαμένη ευκαιρία γιά προβολή της Ελλάδας

Η αυθεντική εκπρόσωπος του φαύλου-διεφθαρμένου κράτους της Ελλάδας, πάλι στις ΗΠΑ

H κ. Κουντουρά ΔΕΝ είναι ομιλήτρια ή συμμετέχουσα σε κανένα από τα 27 ουσιαστικά συνέδρια γιά Κρουαζιέρα, το τετραήμερο της διεθνούς 'Εκθεσης (13-16 Μαρτίου 2017 στο
Φορτ Λότερντελ Φλόριδας), ειδικά σε αυτά που αφορούν Μεσόγειο, Ευρώπη (δείτε και το αναλυτικό πρόγραμμα με θέματα Συνέδριων και ομιλητές).

'Αρα, γιατί θα πάει στην 'Εκθεση; Να κάνει ΤΙ; Να προβάλει τον ελληνικό τουρισμό, ΠΟΥ; 'Η οι επισκέπτες θα περάσουν όλοι από το μικρό ''ελληνικό περίπτερο'', ένα από τα 270 στην 'Εκθεση (δείτε το σχέδιο του συνεδριακού Κέντρου), γιά να δουν την (αποδεδειγμένα ανίκανη και ''ολίγη'')... υπουργίνα;

'Οπως και την περασμένη χρονιά, η κ. Κουντουρά και η παρέα της, κάνουν πάλι -ΧΩΡΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ- διακοπές στην Φλόριδα, με κρατικό χρήμα και θα εκδόσουν ''δελτία τύπου'' με τις συνηθισμένες ΨΕΥΤΙΕΣ, που θα δημοσιεύσουν τα άσχετα με την πραγματικότητα ΜΜΕ στην Αθήνα. Ψευτιές του είδους ''σημαντικές επαφές της, με Τour Operators''.

Αλλά ποτέ δεν αναφέρεται ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί οι Τour Οperators και πότε συναντήθηκαν με την υπουργίνα, απλά, επειδή τέτοιες ''συναντήσεις'' ΟΥΔΕΠΟΤΕ γίνονται στις ΗΠΑ.

Μην ξεχνάμε ότι αυξήθηκαν οι τουρίστες στην Ελλάδα, αλλά ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ σε ποσοστό 13.6% τα έσοδα από τον Τουρισμό. Επίσης, ότι τα μηνύματα γιά την Κρουαζιέρα είναι ανησυχητικά.

Και σωστή δουλειά στον τουρισμό, με σωστή-ουσιαστική προβολή του στο εξωτερικο, δεν γίνεται με ψεύτικα ''θριαμβευτικά δελτία τύπου'' της κάθε ''φευγάτης'' και ανίκανης ''τουρίστριας'' Κουντουρά, που προβάλει τον τουρισμό στους... 'Ελληνες ΗΠΑ, εξαπατώντας τον λαό στην Ελλάδα, επειδή στους Αμερικανούς (πολίτες και εταιρίες) φαίνεται η ανυπαρξία της.

Η κ. Κουντουρά ήταν και τον περασμένο χρόνο στην 'Εκθεση, χωρίς να κάνει οτιδήποτε οσιαστικό γιά την προβολή του Τουρισμού.

Eίναι το δεύτερο ''τουριστικό'' (ουσιαστικό προσωπικό) ταξίδι της στις ΗΠΑ σε 5 εβδομάδες, με κρατικό χρήμα.

Μετά θα πάει (όπως λέγεται) πάλι στο Σικάγο γιά ιδιωτική επίσκεψη, που θα βαφτιστεί ''επίσημη'', γιά να πληρωθούν τα έξοδα από τα ''κορόϊδα'', τους φορολογούμενους Ελλάδας.

Σημ. Η πρώτη και τελευταία φορά που 'Ελληνας (υφ)υπουργός συμμετείχε σε συνέδριο στα πλαίσια της 'Εκθεσης ήταν 2011 (ο Γ. Νικητιάδης)

ΠΗΓΗ