> Voliotaki: ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ-Ο Τραμπ χαιρέτισε τον Καμμένο απ' τα 2μ. και σχεδόν αγκάλιασε τον Πατούλη

Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ-Ο Τραμπ χαιρέτισε τον Καμμένο απ' τα 2μ. και σχεδόν αγκάλιασε τον Πατούλη

Τετ α τετ από τα 2 μέτρα είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος βρίσκεται στο Λευκό Οίκο, στη δεξίωση για την 25η Μαρτίου, σε αντίθεση με τον Πατούλη τον οποίο σχεδόν αγκάλιασε!!!

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη εκδήλωση που γίνεται από την κυβέρνηση Τραμπ προς τιμήν της ελληνικής ομογένειας και παρευρίσκονται Έλληνες από τον πολιτικό και επιχειρηματικό χώρο.



Στον Λευκό Οίκο το ζεύγος Πατούλη: Χειραψίες και αγκαλιές με τον Τραμπ

Θερμή χειραψία αντάλλαξε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη.

Η συνάντηση έγινε στο Λευκό Οίκο με αφορμή την εκδήλωση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

«Στην Ουάσινγκτον με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ. Ο Λευκός Οίκος άνοιξε τις πόρτες του στον Ελληνισμό!» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο κ.Πατούλης ανεβάζοντας τις φωτογραφίες από τα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα.

Στην πρώτη εκδήλωση που γίνεται από την κυβέρνηση Τραμπ προς τιμήν της ελληνικής ομογένειας δίπλα στον κύριο Πατούλη βρισκόταν η σύζυγός του.

Η κα. Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη φορώντας ένα εντυπωσιακό λευκό κοστούμι με χρυσά κουμπιά εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους. Η κα. Πατούλη συνόδευσε τη στιλάτη της ενδυμασία με μια επίσης ολόχρυση τσάντα Chanel.

Τους Ελληνες προσκεκλημένους υποδέχθηκαν ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ο αντιπρόεδρος Μάικλ Πενς αλλά και ο ελληνικής καταγωγής προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Ράινς Πρίμπους.