> Voliotaki: Ποιος ήταν ο γιος του «Mr Jumbo»; Για πρώτη φορά φωτογραφίες του-Η μαύρη Porsche -Ο βενιαμίν της οικογένειας- Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη!!

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Ποιος ήταν ο γιος του «Mr Jumbo»; Για πρώτη φορά φωτογραφίες του-Η μαύρη Porsche -Ο βενιαμίν της οικογένειας- Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη!!

Σε αυτό το τροχαίο θα μπορούσε να ήταν ο καθένας μας.Φτωχός-πλούσιος.Η φρίκη θα ήταν η ίδια.Όταν όμως βλέπεις το υλικό της κάμερας και μαθαίνεις ότι ήταν ο γιος του δυνάστη Mr jumbo, μοιραία το μυαλό ξεφεύγει παραπάνω….
Η φράση «όσα δεν φέρνει ο χρόνος τα φέρνει η στιγμή» επιβεβαιώθηκε με τον πλέον φρικιαστικό τρόπο χθες το απόγευμα, σε ένα χώρο στάθμευσης, στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.
Σε ένα από τα πιο απίστευτα τροχαία ατυχήματα των τελευταίων ετών, που άφησε άφωνο το πανελλήνιο με την βιαιότητα της σύγκρουσης μια 33χρονη νέα γυναίκα, ο 3χρονος γιος της και δύο νέα παιδιά και στενοί φίλοι, σκοτώθηκαν μέσα σε μια κόλαση φωτιάς.
Τι απέμεινε; Ένας σοκαρισμένος πατέρας και σύζυγος που βγήκε έξω και έπιανε τα μαλλιά του από την απόγνωση, ευρισκόμενος σε κατάσταση σοκ από το αποτρόπαιο θέαμα, μια πύρινη γραμμή και κομματιασμένα απομεινάρια από ένα Honda Civic και μια Porsche.
Μια Porsche στην οποία επέβαινε ο Γιώργος Βακάκης, 24 ετών σύμφωνα με τις πληροφορίες, γιος του Απόστολου Βακάκη, ισχυρού ανήρ της εταιρίας παιχνιδιών Jumbo και ο στενός φίλος και συνεργάτης του Ανδρέας Γεωργακόπουλος.
Ο Γιώργος Βακάκης
Φωτογραφία του φίλου και συνοδηγού του Βακάκη, Ανδρέα Γεωργακόπουλου
Παραμένει άγνωστο πως χάθηκε ο έλεγχος του αυτοκινήτου από τον οδηγό του, το οποίο κινείτο με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο ύψος της Υπάτης, σύμφωνα με το συγκλονιστικό βίντεο της σύγκρουσης.
Η 33χρονη με τον σύζυγό της
Αυτό που δείχνει το αυτοκίνητο των δύο νεαρών να εισέρχεται με απίστευτη ταχύτητα και χωρίς καμία αίσθηση ότι κάποιος το ελέγχει και να καρφώνεται πάνω στο σταθμευμένο Honda.
Ήταν τέτοια η σφοδρότητα της σύγκρουσης, που το Civic εκτός από την φωτιά κόπηκε κυριολεκτικά στην μέση. Η άτυχη 33χρονη και ο τρίχρονος γιος της σκοτώθηκαν ακαριαία.
Ο άτυχος Ανδρέας Γεωργακόπουλος εκτοξεύτηκε έξω από το αυτοκίνητο ενώ ο Γιώργος Βακάκης απανθρακώθηκε μέσα στην πύρινη κόλαση που ξέσπασε, σε σημείο που να μην είναι καν αναγνωρίσιμος.
Το Civic πάνω στο οποίο έπεσε η Πόρσε
Ο πατέρας του μικρού αγοριού και σύζυγός της 33χρονης γυναίκας, που την στιγμή της σύγκρουσης βρισκόταν στην τουαλέτα, πετάχτηκε έξω σοκαρισμένος για να ζήσει σκηνές που παραπέμπουν σε αρχαία τραγωδία.
Αντίκρισε το μακάβριο θέαμα αδυνατώντας να παράσχει την παραμικρή βοήθεια στην οικογένειά του, που χάθηκε μέσα σε δευτερόλεπτα.
Τα αίτια του απίστευτου τροχαίου διερευνώνται, ώστε να διαπιστωθεί πως η Porsche εισήλθε με τέτοια ταχύτητα και εμφανή την απώλεια ελέγχου της από τον οδηγό, στην ζώνη στάθμευσης.
Ήταν οδηγικό λάθος; Υπερβολική ταχύτητα; Παρουσιάστηκε ξαφνικά κάποιο εμπόδιο στον δρόμο; Υπήρξε μηχανολογικό πρόβλημα;

Γιώργος Βακάκης: Η τραγική ειρωνεία της μοίρας  

Σύμφωνα με  η πρώτη που έμαθε για το τροχαίο ατύχημα του Γιώργου Βακάκη, φέρεται να είναι η αδερφή του Σοφία, μέσω ενός κοινού φίλου τους.
Η μητέρα του σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ήταν εκτός Αθηνών, ενώ ο πατέρας του που πληροφορήθηκε την είδηση λίγο αργότερα φέρεται να κατέρρευσε, όπως και η άλλη του αδερφή.
Τραγική ειρωνεία της μοίρας; Ο νεαρός κληρονόμος σκοτώθηκε λίγα χιλιόμετρα μακριά από τις κεντρικές αποθήκες της Jumbo στην Εθνική οδό, σε ένα από αυτά τα συγκλονιστικά παιχνίδια που στήνει η ζωή.
Απόφοιτος της Σχολής Μωραΐτη, σπούδαζε στην Αμερική και εργαζόταν ήδη στην εταιρία, ενώ στο μοιραίο ταξίδι ο προορισμός του ήταν η Αράχωβα.
Λάτρευε τα ταξίδια, υπεραγαπούσε τις αδερφές του και χτες έφυγε χαρούμενος για μια εκδρομή που τελικά σφράγισε την μοίρα του και μαζί άλλων τριών ανθρώπων, στο 83ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού  Αθηνών Λαμίας.
Φωτογραφίες του Γιώργου Βακάκη