> Voliotaki: Έφυγε από τη ζωή ο Βαγγέλης Μπασιάκος

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Έφυγε από τη ζωή ο Βαγγέλης Μπασιάκος

















Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 63 ετών ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Βαγγέλης Μπασιάκος...


Δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον θάνατο του Βαγγέλη Μπασιάκου.

Τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του Βαγγέλη Μπασιάκου εξέφρασε ο ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Είμαι βαθιά συγκλονισμένος από την ξαφνική απώλεια του φίλου και συναγωνιστή στις κοινές μάχες για την παράταξη και την πατρίδα μας, Βαγγέλη Μπασιάκου. Υπηρέτησε, ως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υπουργός των κυβερνήσεών της, τα πραγματικά συμφέροντα του λαού και της χώρας μας.

Πιστός στις αρχές και τις αξίες που φωτίζουν και αναβαθμίζουν τον δημόσιο βίο. Διακρίθηκε για το ήθος, την εντιμότητα, τη συνέπεια, αλλά και τη μεγάλη αγάπη του για την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Βοιωτία. Τιμούσε τους συμπολίτες του και τιμήθηκε επάξια από αυτούς», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε: «Στην γυναίκα του, Βικεντία, τον γιο του Θανάση-Αριστείδη και σε όλους τους οικείους του, εκφράζω τη βαθιά οδύνη μου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου».

Ματαιώνονται όλες οι κομματικές εκδηλώσεις της ΝΔ μέχρι και την Κυριακή, σε ένδειξη πένθους για τον Β. Μπασιάκο

Ματαιώνονται όλες οι κομματικές εκδηλώσεις της ΝΔ μέχρι και την Κυριακή, σε ένδειξη πένθους για την απώλεια του Βαγγέλη Μπασιάκου.

«Σε ένδειξη σεβασμού για την αδόκητη απώλεια του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργού Βαγγέλη Μπασιάκου, όλες οι προγραμματισμένες κομματικές εκδηλώσεις για σήμερα, Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου και για το Σαββατοκύριακο, 18 και 19 Φεβρουαρίου, ματαιώνονται», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.