> Voliotaki: Σαμαράς και Μητσοτάκης ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ...

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Σαμαράς και Μητσοτάκης ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ...

Σοκ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του Αντώνη Σαμαρά και του Κυριάκου Μητσοτάκη πως ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ σε προηγούμενες εκλογές.

Η αποκάλυψη του Αντώνη Σαμαρά και του Κυριάκου Μητσοτάκη πως ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, έρχεται αμέσως μετά την αποκάλυψη του Φώτη Κουβέλη πως στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, αν και ήταν ακόμα πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Σαμαράς και Μητσοτάκης πήραν θάρρος από την δήλωση του Φώτη Κουβέλη και αποκάλυψαν πως κι αυτοί ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αντώνης Σαμαράς είπε πως ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο του 2015, γιατί του άρεσε πολύ ο Αλέξης Τσίπρας και επειδή είχε πιστέψει πως ο Τσίπρας θα καταργούσε το Μνημόνιο με ένα νόμο και ένα άρθρο.

«Με εξαπάτησε ο Αλέξης» δήλωσε πικραμένος ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρεδέχτηκε πως ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ τον Σεπτέμβριο του 2015, για να μειωθεί η δύναμη της Νέας Δημοκρατίας και να έχει αυτός ελπίδες να γίνει πρόεδρος του κόμματος, όπως και έγινε.

Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως τον τιμά ότι τον ψήφισαν Σαμαράς και Μητσοτάκης, ενώ αποκάλυψε πως αυτός ψηφίζει πάντα ΚΚΕ στις εκλογές γιατί η ΚΝΕ δεν έχει βγει από την ψυχή του, αφού «μια φορά Κνίτης, πάντα Κνίτης».

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ακόμα πως θα ψηφίσει ΚΚΕ και στις επόμενες εκλογές.

Όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας, δεν έχουν καμία σημασία οι εκλογές στην Ελλάδα -αφού η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο και κυβερνάται από τις Βρυξέλλες-, οπότε οι Έλληνες μπορούν να ψηφίζουν όποιον θέλουν πραγματικά, αφού τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει.

Και ο Νίκος Μιχαλολιάκος παραδέχτηκε πως ψήφισε ΚΚΕ στις τελευταίες εκλογές, αλλά αυτό δεν συνέβη επίτηδες αλλά επειδή είναι βλάκας και μπέρδεψε τα ψηφοδέλτια.

(Έχω γράψει εδώ και χρόνια πως «Ο Φώτης Κουβέλης είναι ένας ήρωας της Αριστεράς». Τώρα επιβεβαιώνομαι.)

pitsirikos.net