> Voliotaki: Στοίχημα: Δε χάνει η Γκόου Αχέντ

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Στοίχημα: Δε χάνει η Γκόου Αχέντ

Ολοκληρώθηκε το τριήμερο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και επιστρέφουμε σε ρυθμούς πρωταθλημάτων, με το πρόγραμμα της Παρασκευής να αποτελεί το καλύτερο δυνατό «ζέσταμα» πριν από ένα άκρως ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο. 

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τα νόμιμα καζίνο στην Ελλάδα.
Προβάδισμα οι φιλοξενούμενοι

Ξεκινάμε με το παιχνίδι Ρόντα – Γκόου Αχέντ Ιγκλς, στο οποίο θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.95. Ντέρμπι παραμονής σήμερα στο Κερκράντε, όπου Ρόντα και Γκόου Αχέντ Ιγκλς παίζουν τη «ζωή» τους. Η Ρόντα βρίσκεται στο -1 απ’ τη Σπάρτα Ρότερνταμ και στο -2 απ’ την Γκόου Αχέντ Ιγκλς, γίνεται αντιληπτό πόσο κρίσιμο είναι το σημερινό ματς. Στο 1-2-2 το ρεκόρ των γηπεδούχων στα τελευταία πέντε εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, δε σκόραραν στα τέσσερα εξ αυτών. 

Με εξαιρετική ψυχολογία πηγαίνει στο σημερινό ντέρμπι παραμονής η Γκόου Αχέντ Ιγκλς, καθότι βρίσκεται πλέον σε θέση ισχύος. Η δεύτερη σερί νίκη που πήρε την περασμένη εβδομάδα επί της Ντεν Χάαγκ (3-1) την ανέβασε στους 19 πόντους και το +1 απ’ τη ζώνη των μπαράζ, στο +2 απ’ την τελευταία θέση και τον απευθείας υποβιβασμό, εκεί δηλαδή που βρισκόταν πριν από μερικές ημέρες. Ήταν αποφασιστική και αποτελεσματική εναντίον της ομάδας της Χάγης, εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και σήμερα έχει την ευχέρεια να παίξει για δύο αποτελέσματα κόντρα στη Ρόντα, την οποία έχει κερδίσει στον πρώτο γύρο.

Κερδίζει η Καϊσέρισπορ
Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Καϊσέρισπορ – Μπούρσασπορ, όπου θα επιλέξουμε τον Άσσο σε απόδοση 2.30. Η Καϊσέρισπορ επιβεβαίωσε περίτρανα την περασμένη Κυριακή πως βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, περνώντας νικηφόρα από το Türk Telekom Arena, επικρατώντας με 1-2 της Γαλατασαράι. Τρίτη σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, συμπλήρωσε έξι παιχνίδια αήττητη. Παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη, ισοβαθμώντας ωστόσο με τη Ρίζεσπορ στη 15η θέση και ψάχνει ανάλογη συνέχεια προκειμένου να καταφέρει να ξεφύγει από τα χαμηλά στρώματα. 

Από την άλλη πλευρά, αν και το παιχνίδι κόντρα στη Φενερμπαχτσέ... στράβωσε νωρίς, η Μπούρσασπορ κατάφερε να αποσπάσει βαθμό-χρυσάφι από την αντίπαλο της (1-1). Αυτός ήταν και ο μοναδικός βαθμός για την Μπούρσασπορ στην τελευταία πεντάδα αγώνων στο πρωτάθλημα, καθώς προηγήθηκαν τέσσερις σερί ήττες.

Εύκολα η Γιαγκελόνια
Περνάμε στον αγώνα Γιαγκελόνια – Γκόρνικ Λέτζνα, με την επιλογή μας να είναι το χάντικαπ -1 γκολ των γηπεδούχων σε απόδοση 2.02 (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Γιαγκελόνια με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν η Γιαγκελόνια κερδίσει με ένα γκολ διαφορά, τότε το ποντάρισμα επιστρέφεται). Επηρεασμένη από τη διακοπή η Γιαγκελόνια διασύρθηκε στο Γκντανσκ την περασμένη βδομάδα με 3-0 από τη Λέχια στο ντέρμπι κορυφής. Βαριά ήττα για το συγκρότημα του Πρόμπιερζ που εμφανίστηκε κατώτερο των περιστάσεων, περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, απειλώντας σε ελάχιστες περιπτώσεις τη Λέχια. 

Υποχώρησε στη 2η θέση της Εκστρακλάσα και υποδέχεται την Γκόρνικ με μοναδικό στόχο τη νίκη ψυχολογίας. Χωρίς επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις παραμένει στον δεύτερο γύρο η Γκόρνικ Λέτζνα, μετά την αναβολή της αναμέτρησης του περασμένου Σαββάτου κόντρα στη Ζαγκλέμπιε. Το συγκρότημα του νεόφερτου τεχνικού Σμούντα αντιμετωπίζει τη δυνατή βρίσκεται στην προτελευταία θέση της Εκστρακλάσα και έχει πολύ δύσκολο έργο σήμερα.

Ανταγωνιστική η Γκραν Κανάρια
Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, Βαλένθια – Γκραν Κανάρια, όπου θα πάμε με το χάντικαπ +5 πόντων της Γκραν Κανάρια, σε απόδοση 1.90. Η νικήτρια ομάδα του προημιτελικού θα αντιμετωπίσει αύριο στον ημιτελικό τη νικήτρια του Μπαρτσελόνα – Μάλαγα και δεν είναι προφανής καμία επιλογή. 

Η Βαλένθια «διαλύει» τους πάντες στο διάβα της, η Γκραν Κανάρια πάντα έχει «χαρακτήρα» για να αντιμετωπίσει νοκ-άουτ αγώνες και το δεδομένο ότι η διοργάνωση είναι στην Βιτόρια δηλαδή ουδέτερη έδρα δεν δίνει σε καμία ομάδα το πλεονέκτημα. Θα γίνει μεγάλη μάχη όπως έγινε στην Βαλένθια πριν τρεις εβδομάδες (86-81), η σοφή επιλογή είναι η Γκραν Κανάρια +5.

Επισκεφθείτε το Betarades.grδιαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.