> Voliotaki: Πιο ΦΑΙΔΡΟΣ πεθαίνεις! Α ρε Πάκη! Που κατάντησες οσφυοκάμπτη Πρόεδρε με τις ρουβίτσες… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Πιο ΦΑΙΔΡΟΣ πεθαίνεις! Α ρε Πάκη! Που κατάντησες οσφυοκάμπτη Πρόεδρε με τις ρουβίτσες… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Όλα έγιναν στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης στο Δημαρχείο Αγίων Αναργύρων – Καματερού (επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας 61), που....
αποτελεί το πρώτο και μοναδικό αντίστοιχο Πάρκο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, που είναι απολύτως σύμφωνο με το «Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων».
Πρόκειται για έναν Πολυχώρο Ανακύκλωσης προορισμένο για τους μαθητές και τις οικογένειες τους και περιλαμβάνει: Εργαστήρι Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Εργαστήρι Καλλιτεχνικής Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Χώρο Περιβαλλοντικών Παιχνιδιών, Μηχανήματα Ανακύκλωσης, Παιδότοπο, Αμφιθέατρο – αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απηύθυνε λόγο, εγκαινιάζοντας το πάρκο, ενώ τιμητική ήταν και η παρουσία του διάσημου καλλιτέχνη Σάκη Ρουβά, ο οποίος χαμογελαστός και ευδιάθετος προσέφερε στην εκδήλωση μια άλλη νότα.
Ο τραγουδιστής, κομψότατος, επέλεξε να φορέσει ένα γκρι κοστούμι με καφέ παπούτσια, λευκό πουκάμισο, γαλάζιο ποσέτ,  και ανοιχτόχρωμα γυαλιά ηλίου που ολοκλήρωναν το άψογο στυλ του…