> Voliotaki: «Τσου ρε Λάκη»Η αρχή τους τέλους! Όταν οι τηλεθεατές είπαν «ΒΡΕ ΟΥΣΤ» για την ατάκα ρατσιστικής καφρίλας που εκστόμισε

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

«Τσου ρε Λάκη»Η αρχή τους τέλους! Όταν οι τηλεθεατές είπαν «ΒΡΕ ΟΥΣΤ» για την ατάκα ρατσιστικής καφρίλας που εκστόμισε

Τέτοιο καιρό πέρυσι ξεκινούσε η αντίστροφή μέτρηση για τον Λάκη Λαζόπουλο. Οι φετινές χαμηλές πτήσεις στις παραστάσεις του ήταν η κατάληξη.
Ήταν 16 Φεβρουαρίου και ηδη τα νούμερα του Αλ Τσαντίρι ήταν πεσμένα και η αγωνία του Λάκη ήταν πώς θα στήριζε σε κάθε επεισόδιο την κυβερνητική πολιτική.
Σε εκείνο το μοιραίο Αλ Τσαντίρι τα είχε ετοιμάσει όλα στην εντέλεια με παραδείγματα, στοιχεία κτλπ.
Μόνο που του εφυγε η μοιραία φράση που έμελλε να τον στιγματίσει.
Έτσι είχε περιγράψει την καφρίλα εκείνης τη βραδιάς πρώτο το thecaller με πάνω από 10.000 αναγνώστες να κοινοποιούν το σχετικό δημοσίευμα στον τοίχο τους . Ακολούθησε πραγματική κατακραυγή :
Τσου ρε Λάκη! Απίστευτη ρατσιστική καφρίλα του Λαζόπουλου προσβάλλει χιλιάδες συνανθρώπους μας
Κάθε όριο πρόκλησης ξεπέρασε το βράδυ της Τρίτης στο Αλ Τσαντίρι ο Λάκης Λαζόπουλος. Πέρα από την γνωστή κυβερνητική προπαγάνδα αυτό που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα social media ήταν μια πρωτοφανής ρατσιστική αναφορά του στον Σόιμπλε και στην αναπηρία του.
Η γενική αναφορά του προσβάλλει βάναυσα χιλιάδες ανθρώπους και τις οικογένειές του που δίνουν καθημερινά μάχη για μια καλύτερη ζωή και αποτελούν για όλους μας παράδειγμα. Η αποψινή αναφορά του Λάκη Λαζόπουλου αποτελεί μνημείο ρατσιστικής καφρίλας. Διαβάστε τι είπε (αναφερόμενος στον Σόιμπλε- προσέξτε όχι στις πολιτικές του απόψεις αλλά για το οτι είναι καθηλωμένος στο αναπηρικό καροτσάκι):
Λάκης Λαζόπουλος: «Όταν ο άνθρωπος είναι καθηλωμένος σε καρέκλα, σιγά σιγά το μυαλό του καθηλώνεται σε μια ιδέα. Αυτό το θεωρώ παράνοια, παραφροσύνη»