> Voliotaki: Κωλοτούμπα Νο. 3.561 για τον Άδωνιδα...

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Κωλοτούμπα Νο. 3.561 για τον Άδωνιδα...

με φόντο εκλογές και αξιολόγηση...
Εκτός από τα γραπτά, δυστυχώς για τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, μένουν και τα video...

Τι κι αν πρόσφατα τόνισε πως «πρέπει να γίνουν εκλογές, για να έρθει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και να πετύχει μία καλύτερη συμφωνία με τους δανειστές»;


Ο Άδωνις Γεωργιάδης πραγματοποιώντας την κωλοτούμπα Νο. 3.561 δήλωσε ευθαρσώς πως η Νέα Δημοκρατία δεν έχει συνδέσει ποτέ το αίτημά της για εκλογές με την αξιολόγηση.

«Κάποιοι πέφτουν στην παγίδα του ΣΥΡΙΖΑ ότι δήθεν η Νέα Δημοκρατία έχει συνδέσει το αίτημά της για εκλογές με την αξιολόγηση. 

Ποτέ δεν έκανε αυτό η Νέα Δημοκρατία», είπε ευθαρσώς σήμερα ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Επειδή όμως εκτός από τα γραπτά μένουν και τα video, θυμίζουμε στον κ. Γεωργιάδη πως στις 4/2, στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, υποστήριζε πως: 

«Ο κ. Τσίπρας πρέπει να φύγει γρήγορα, καθώς ο λογαριασμός ανεβαίνει κάθε μέρα. 

Πρέπει να γίνουν εκλογές, για να έρθει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και να πετύχει μία καλύτερη συμφωνία με τους δανειστές», τονίζοντας μάλιστα πως δεν θέλει να κλείσει η αξιολόγηση και ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να φύγει άμεσα ο Τσίπρας.




Για την ιστορία, οι παραπάνω δηλώσεις είχαν προκαλέσει την αντίδραση κορυφαίων στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως του Γιώργου Βλάχου, του Νικήτα Κακλαμάνη και του Νότη Μηταράκη, οι οποίοι τον είχαν αδειάσει ανοιχτά...

altsantiri.gr