> Voliotaki: Kυβ. πηγές: Η διαστρέβλωση για μικροκομματικούς λόγους βλάπτει τη χώρα

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Kυβ. πηγές: Η διαστρέβλωση για μικροκομματικούς λόγους βλάπτει τη χώρα

Ανώνυμοι κύκλοι διαρρέουν ότι ο επίτροπος Π. Μοσκοβισί έθεσε θέμα αμφισβήτησης της θέσης της Ελλάδας ως προς την Ευρωζώνη» αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι, τονίζοντας, στη συνέχεια: 
«Ενημερώνουμε ότι χθες, (Βρυξέλλες), στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Κοινοβουλευτικής Ομάδας, για το 2017 πραγματοποιήθηκε συζήτηση παρουσία του αντιπροέδρου της Επιτροπής Β. Ντομπρόβσκις και του επιτρόπου Π. Μοσκοβισί».΄΄


«Ο τελευταίος, σε σχόλιο Έλληνα βουλευτή ότι από γερμανικής πλευράς φαίνεται να επανέρχεται στο προσκήνιο η συζήτηση περί Grexit, επανέλαβε εμφατικά τη θέση της Επιτροπής, ότι...
η Ελλάδα ανήκει στην ευρωζώνη και τόνισε ότι τη θέση αυτή, μιας ισχυρής Ελλάδας σε μια ισχυρή ευρωζώνη, συμμερίζονται όλοι οι Ευρωπαίοι εταίροι.

Επανέλαβε, μάλιστα, ότι είναι δυνατή η σε σύντομο χρόνο ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος, σημειώνοντας ότι η σχετική συζήτηση στο πλαίσιο του τελευταίου Eurogroup (26 Ιαν.) υπήρξε πολύ εποικοδομητική.

Με λίγη προσπάθεια μπορούμε να τα καταφέρουμε, σημείωσε, αναφέροντας ότι η Επιτροπή προτίθεται να είναι πολύ ενεργή προς αυτή την κατεύθυνση» προσθέτουν οι κυβερνητικοί κύκλοι.

Καταλήγοντας, οι ίδιες κυβερνητικές πηγές αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Ας γνωρίζουν οι συνήθεις άγνωστοι ότι η διαστρέβλωση δηλώσεων μόνο για μικροκομματικούς λόγους, καθώς εκτιμούν ότι έτσι κάνουν ζημιά στην κυβέρνηση, βλάπτει σοβαρά τη χώρα.

Ας συγκρατηθούν -πως θα αντέξουν, άλλωστε, άλλα δυο χρόνια να ζητάνε εκλογές διαστρεβλώνοντας συνεχώς δηλώσεις;».