> Voliotaki: ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ: Αύριο ΔΕΝ θα λειτουργήσουν τα ΣΧΟΛΕΙΑ. ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ μέχρις ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ: Αύριο ΔΕΝ θα λειτουργήσουν τα ΣΧΟΛΕΙΑ. ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ μέχρις ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Συνεχίζεται από νωρίς το πρωί, και μάλιστα με κλιμακούμενη ένταση, η χιονόπτωση στην πόλη του Βόλου και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας δεν πρόκειται να σταματήσει πριν από αργά το βράδυ.

Παρά ταύτα ο μηχανισμός του Δήμου κρατά ανοιχτές όλες τις κεντρικές οδικές αρτηρίες, με αποτέλεσμα η λειτουργία της πόλης να μην διαταράσσεται και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αλλά και τα ιδιωτικά αυτοκίνητα, να κυκλοφορούν κανονικά.

Λόγω της κατάστασης ούτε αύριο, Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου, θα λειτουργήσουν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όπως και οι παιδικοί σταθμοί ευθύνης του Δήμου Βόλου

Μέσα στη διάρκεια της ημέρας θα ξεκινήσει και η προσπάθεια αποχιονισμού και δευτερευόντων δρόμων σε όλη την έκταση του Καλλικρατικού μας Δήμου, ενώ στο ενδιάμεσο διάστημα όποιοι πολίτες αντιμετωπίζουν έκτακτα προβλήματα, μπορούν να απευθύνονται στις υπηρεσίες του Δήμου, και συγκεκριμένα στην Πολιτική Προστασία, τηλέφωνα 24210 80959 και 80920 ή στο Δημαρχείο του Βόλου, στα τηλέφωνα 24213 50173-4, για να τους παρέχεται άμεση βοήθεια.

Σε ό,τι αφορά το θέμα της υδροδότησης, ήδη η ΔΕΥΑΜΒ υδροδοτεί χωρίς κανένα πρόβλημα το σύνολο των καταναλωτών στο Πολεοδομικό Συγκρότημα. Όσοι ακόμη αντιμετωπίζουν προβλήματα θα πρέπει να αναζητήσουν την ύπαρξη βλαβών στο εσωτερικό δίκτυο των ακινήτων τους, αλλά και στην περίπτωση αυτή μπορούν να απευθύνονται στην επιχείρηση για να τους δοθούν συμβουλές, αλλά και κάθε δυνατή βοήθεια.

Για όσους συνεχίζουν την μίζερη και άδικη κριτική, ενδεχομένως και τις «ευχές» για επιδείνωση της κατάστασης, και μάλιστα την ώρα που ο αγώνας να κρατηθεί η πόλη λειτουργική είναι αδιάκοπος, να παραθέσουμε τα παραδείγματα πολύ μεγαλύτερων Δήμων της χώρας, με πολλαπλάσιες υποδομές και προϋπολογισμούς, που παρέλυσαν και μάλιστα με καιρικά φαινόμενα πολύ ηπιότερα από αυτά που έπληξαν την περιοχή μας.

Οι πολίτες του Βόλου θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η Δημοτική Αρχή ούτε στιγμή δεν θα σταματήσει να δίνει τη μάχη, με όλες τις δυνάμεις της, για να προστατεύσει την πόλη και τους ίδιους, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών