> Voliotaki: Υποκριτές!...

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Υποκριτές!...

Βενιζέλος - Φώφη - Κυριάκος
Τα κόμματα φωνάζουν για τον 
Μουλόπουλο και ξεχνούν ότι 
αυτά οδήγησαν εκεί τον ΔΟΛ...


«Τόσο απροκάλυπτα πια» τιτλοφορεί την παρέμβαση του ο Ευάγγελος Βενιζέλος για τις εξελίξεις στον ΔΟΛ και την παρουσία Μουλόπουλου εκεί. 

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επί 25 χρόνια υπουργός και τα τελευταία χρόνια αντιπρόεδρος της κυβέρνησης διαμαρτύρεται για την όλη εξέλιξη και μιλάει για πολυφωνία κλπ. Μάλιστα…. 

Οταν επί των ημερών του ο ΔΟΛ έπαιρνε με τον πιο απροκάλυπτο τρόπο και με εγγυήσεις κατά δήλωση του ιδιοκτήτη του «αέρα» εκατοντάδες εκ. ευρώ από τις χρηματοδοτούμενες από την άγρια φορολογία και περικοπές μισθών και συντάξεων του ελληνικού λαού τράπεζες δεν ακούσαμε κάποια αντίδραση. 

Οταν την εποχή των μνημονίων ο ΔΟΛ και τα άλλα συστημικά ΜΜΕ που έπαιρναν όπως ο ΔΟΛ απροκάλυπτα μεγάλα δάνεια υποστήριζαν μονομπλόκ τα μνημόνια, όταν στο δημοψήφισμα το σύνολο των καναλιών έπαιζαν 90-10 το ΝΑΙ, ένα μεγάλο κανάλι σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΣΡ προέβαλε αποκλειστικά μόνο το ΝΑΙ! η πολυφωνία πού ήταν και ο Βενιζέλος πού ήταν ακριβώς; 

Τα ίδια ισχύουν φυσικά για τη ΝΔ. Οταν δύο απλοί διευθυντές εφημερίδας (ούτε επιχειρηματίες ήταν ούτε πλούσιοι άνθρωποι) επί κυβέρνησης Καραμανλή έπαιρναν κυριολεκτικά μέσα σε ένα βράδυ δάνεια και διευκολύνσεις για να αγοράσουν την πρώην ναυαρχίδα της δεξιάς, τον Ε.Τ ο οποίος κατέθεσε τώρα αίτηση πτώχευσης δεν ακούσαμε κάτι. 

Οταν τα έντυπα του ΔΟΛ μετατράπηκαν τα τελευταία χρόνια σε γραφείο Τύπου του Αντώνη Σαμαρά και τώρα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ φλέρταραν ανοιχτά και με τα ακροδεξιά στοιχεία της ΝΔ δεν ακούσαμε από τον Βενιζέλο κάποια αντίδραση για την κατάσταση των «ιστορικών εφημερίδων του δημοκρατικού προοδευτικού χώρου» όπως τις αναφέρει στη δήλωση του.

Επίσης για να μην ξεχνιόμαστε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και τα ηγετικά στελέχη τους ουρλιάζουν τις τελευταίες μέρες για τις διώξεις δημοσιογράφων μετά τις μηνύσεις Καμμένου, αλλά ξεχνούν ότι οι δημοσιογράφοι διώκονται με τους νόμους που εκείνα εμπνεύστηκαν και ψήφισαν! 

Η Φώφη Γεννηματά έβγαλε ανακοινώσεις για την ελευθεροτυπία και το πόσο κακό είναι οι πολιτικοί και ειδικά εκείνοι που είναι στις κορυφαίες θέσεις να κάνουν μηνύσεις και εκείνη μόλις πριν από ένα μήνα! έκανε μήνυση σε εφημερίδα γιατί θεώρησε ότι θίγεται και έφτασε μέχρι τον πρόεδρο της Βουλής φωνάζοντας να κάνει κάτι, ενώ η ΝΔ ξεσήκωσε τον κόσμο επειδή η ΕΡΤ προέβαλε διαφήμιση εφημερίδας που είχε τίτλο αρνητικό για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος και αυτός φωνάζει καθημερινά για όλα αυτά και πριν από λίγο καιρό είχε στείλει εξώδικο στο πρώτο ραδιόφωνο της χώρας (τον REAL) ζητώντας να σταματήσει η κριτική από την πρωινή ζώνη εναντίον του και έλεγε ότι αν δεν σταματήσουν θα κάνει μήνυση.

enimerosi24.gr