> Voliotaki: Νοεμβρίου 2016

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Δίαιτα...

Λέω του γυμναστή :
Τι μπορώ να χάσω μέχρι το Πάσχα.

Ζουράρις: Θα ασχολούμαστε με τον Ερντογάν;

«Θα ασχολούμαστε με τον Ερντογάν, ο Ερντογάν αυτήν τη στιγμή δεν τολμά να απογειώσει τα αεροπλάνα του διότι οι μισοί πιλότοι του φοβάται ότι θα του φύγουν, ένα εκατομμύριο οικογενειών είναι εναντίον του αυτήν τη στιγμή» δήλωσε ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.
Αναφερόμενος στη δήλωση του καθηγητή του Καποδιστριακού Ιωάννη Μάζη ότι ο Τούρκος Πρόεδρος θα επιχειρήσει να δημιουργήσει νέο σκηνικό Ιμίων στις Οινούσσες ο κ. Ζουράρις δήλωσε «συμφωνώ απολύτως με τους φόβους του Μάζη.

Ηρέμησε...

- Ηρέμησε ρε μωρό μου.
- ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ;

ΑΓΡΙΕΨΕ το Κρεμλίνο με τις δηλώσεις Ερντογάν: «Να δώσει εξηγήσεις ο Ρ.Τ.Ερντογάν τι εννοεί λέγοντας ότι...»

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγο το Κρεμλίνο όσον αφορά την δήλωση του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι οι δυνάμεις του στη Συρία βρίσκονται εκεί για να ανατρέψουν τον Πρόεδρο Μπασάρ αλ-Άσαντ και αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «μας προκάλεσαν έκπληξη, περιμένουμε εξηγήσεις από την Άγκυρα, αλλιώς θα λάβουμε κι εμείς τα μέτρα μας».

Αντιπεριφερειάρχης Κολυνδρίνη στο e-Volos.gr: Το Πήλιο φόρεσε τα γιορτινά του και σας προσκαλεί


"Κερδίσαμε και φέτος το στοίχημα, όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί 
και οι Πηλιορείτες έτοιμοι να φιλοξενήσουν τους λάτρεις του χειμερινού τουρισμού 
Σε λίγες ώρες θα γνωρίζουμε εάν και πότε θα ανοίξει τις πύλες του το Χιονοδρομικό Κέντρο"...

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΜΟΣ στη Βουλή για το ταξίδι του Τσίπρα στην Κούβα: "Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία σχέση με την Κούβα! - Η ΝΔ ξεπέρασε σε...φασισμό τη Χρυσή Αυγή"

 Αντιπαράθεση για την Κούβα υπήρξε στη Βουλή ανάμεσα στα κόμματα με αφορμή το ταξίδι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Αβάνα για την κηδεία του Φιντέλ Κάστρο. 
Για αντικομμουνισμό που ξεπέρασε και την Χρυσή Αυγή κατηγόρησε τη Ν.Δ. ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος, ο οποίος σχολίασε για ΣΥΡΙΖΑ και Κούβα με τη φράση: «καμία σχέση!».
Νωρίτερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Γιάννης Κεφαλογιάννης είχε ευχηθεί «η ανθρωπότητα να μην ξαναζήσει τέτοιου είδους καθεστώτα, που μόνον μαύρες σελίδες είχαν στην πολιτική ιστορία των λαών τους» και εκτίμησε ότι

Ημαρτον...

Καλά, μου λέει,
Μαλ@κας είσαι;;;

Ξανά στη φυλακή ο Μαρτίνης του Ε.Ντυνάν, για τα «κερασμένα» νοσήλια σε πολιτικούς, δημοσιογράφους και επιχειρηματίες!

Ο Ανδρέας Μαρτίνης κρατείται, εδώ και έξι μήνες, για «μίζα» 3,2 εκατ. μάρκων που φέρεται να έλαβε από τη γερμανική εταιρεία Hospitalia International, για προμήθεια υπερκοστολογημένου εξοπλισμού του νοσοκομείου.
Σήμερα (30/11/2016) απολογήθηκε επί μακρόν στον ανακριτή κατά της Διαφθοράς, Νίκο Τσιρώνη, για «κακουργηματική απιστία στην υπηρεσία», αφού φέρεται να ζημίωσε το νοσηλευτικό ίδρυμα «Ερρίκος Ντυνάν» με ποσό άνω των 20 εκατομμυρίων ευρώ. Καθώς δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα, πήρε ξανά το... δρόμο των φυλακών.

Αντιδράσεις για τον επικήδειο του Τσίπρα: Έκανε σύγκριση της επανάστασης του Κάστρο με...το 1821!

«'Ελευθερία ή θάνατος' ήταν το σύνθημα της Ελληνικής Επανάστασης το 1821. Patria o muerte (Πατρίδα ή θάνατος), το σύνθημα της κουβανικής Επανάστασης το 1959» είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην κορύφωση της ρητορικής έντασης που περιέλαβε η επικήδεια ομιλία του για τον Φιντέλ Κάστρο, στην Αβάνα της Κούβας. 
Και ενώ στην Αθήνα βρίσκονται σε κρίσιμη φάση οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές της χώρας, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι «ο δρόμος προς τον σοσιαλισμό δεν είναι ανθόσπαρτος».

Το φιλί...

Της έδωσα ένα παθιασμένο φιλί
και μετά της ψιθύρισα στο αυτί:

Αποστόλου: Οι αγρότες όχι μόνο δεν θα πληρώσουν...

αλλά θα πάρουν και επιστροφή φόρου...
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου διαψεύδει δημοσιεύματα και δηλώσεις στελεχών της αντιπολίτευσης περί μεγάλης φορολογικής επιβάρυνσης και υψηλές προκαταβολές των παραγωγών, με βάση το νέο φορολογικό καθεστώς και κάνει λόγο για "παραπλάνηση" των αγροτών.

Αρνητής της χούντας ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας;...

Φαίνεται ότι η θάνατος του Φιντέλ Κάστρο θα μας αποκαλύψει το πραγματικό πρόσωπο αρκετών ακόμη πολιτικών, δημοσιογράφων αλλά και κομμάτων στο επόμενο διάστημα.
Με ένα Tweet που αφήνει πολλά ερωτηματικά για τις θέσεις του κόμματός του απέναντι στη χούντα των συνταγματαρχών απάντησε π.χ ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. στις εκδηλώσεις τιμής για το θάνατο του Κάστρο.

Ζήγρας «ξανακαίει» Άκη...

"Το μαύρο χρήμα κατέληγε σε αυτόν"...
«Ο Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν ο τελικός αποδέκτης των μιζών από τα εξοπλιστικά» ανέφερε, εκ νέου, κατά την σημερινή απολογία του στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, ο εξάδελφος του πρώην υπουργού, Νίκος Ζήγρας.

Ζουράρις: Δεν ανακαλώ το «μ@λ@κες»...

"Aς μου κάνουν πρόταση μομφής"...
Εμμένει στον χαρακτηρισμό «μ@λ@κες» που χρησιμοποίησε κατά όσων αποκαλούσαν τον Φιντέλ Κάστρο «δικτάτορα», ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις.
Μιλώντας στο ρ/σ Real FM και κληθείς να σχολιάσει την πρωτοβουλία του

Νικόλα Ψηλέ...

Είπα ν'αλλάξω το φως
στο μπάνιο...

Κώδικας δεοντολογίας στο Διαδίκτυο...

Εγένετο λοιπόν Κώδικας Δεοντολογίας για τα Ψηφιακά Μέσα Ενημέρωσης, ένας πλήρης κώδικας δεοντολογίας για το εγχώριο Ιντερνετ.
Οχι πως θα λυθούν έτσι τα προβλήματα, αλλά καλό είναι να υπάρχει ένας ανάλογος κώδικας και ας μην τον τηρούν οι περισσότεροι.
Αποτελεί μια πρωτοβουλία της Ενωσης Εκδοτών Διαδικτύου (ΕΝΕΔ), παρουσιάστηκε χθες στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και είναι το αποτέλεσμα συνεργασίας με την ερευνητική ομάδα του

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι...

στην τελευταία πορεία του Φιντέλ...
ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ...

Χιλιάδες απολύσεις προαναγγέλλει ο Αυγενάκης...

Ο Γραμματέας της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, σε συνάντηση που έγινε προ ημερών στα Ανώγεια με κλιμάκιο του αγροτικού τομέα της ΝΔ, είπε πως αν η ΝΔ γίνει κυβέρνηση θα εξοικονομήσει 1,5 δισ. ευρώ απολύοντας μερικές χιλιάδες εργαζόμενους από μη οργανικές θέσεις του δημόσιου τομέα.

Ζουράρις για Θεοδωράκη: Ήταν κακός μαθητής, γι αυτό έγινε αρχηγός κόμματος [vid]

Ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις, μιλώντας στο Tatiana Live, ειρωνεύτηκε τον επικεφαλής του Ποταμιού, που προσανατολίζεται μαζί με άλλους να καταθέσουν πρόταση μομφής για το πρόσωπό του.

Η κόντρα έχει ξεκινήσει από την ατάκα του Κώστα Ζουράρι, που χαρακτήρισε “μ@λ@κες” όσους λένε “δικτάτορα” τον Φιντέλ Κάστρο.

Μιλώντας μάλιστα στην εκπομπή Tatiana Live, είπε χαρακτηριστικά πως ο Σταύρος

Στο δικαστήριο...

Ανοίγω την πόρτα κύριε δικαστά
και την βλέπω γυμνή....

Τα γενέθλια του Κυριάκου...

Θανάσης Καρτερός
Εσείς ξέρετε πότε είναι τα γενέθλια του Κυριάκου Μητσοτάκη; 
Εντάξει, κόβεστε, μαζί με μένα και εκατομμύρια Έλληνες, που αγνοούμε, δυστυχώς, πότε η οικογένεια Μητσοτάκη, η Ελλάδα, αλλά και η ανθρωπότητα, είχαν τη χαρά και την τιμή να αποκτήσουν αυτό το λαμπρό παιδί.

Κίνδυνος για έμφραγμα: ΣΟΚ για τους καπνιστές το συμπέρασμα μεγάλης έρευνας

Οι καπνιστές κάτω των 50 ετών έχουν πάνω από οκτώ φορές μεγαλύτερη πιθανότητα να πάθουν σοβαρό έμφραγμα, σε σχέση με τους μη καπνιστές, πράγμα που τους καθιστά την πιο ευάλωτη από όλες τις ηλικιακές ομάδες, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα.

Όλοι οι καπνιστές κινδυνεύουν πολύ περισσότερο από έμφραγμα σε σχέση με τους μη καπνιστές συνομηλίκους τους, αλλά οι νεότεροι ακόμη περισσότερο.
Οι ερευνητές, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο βρετανικό ιατρικό περιοδικό

Βόλος η πόλη όπου μόνο για την Δημοτική Αρχή όλα επιτρέπονται

Την Τετάρτη 30/11/2016 οι λέξεις ευτελισμός πήρε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις  και η διαπίστωση όσο και να πειράζει κάποιους αρμόδιους πως, στην Ελλάδα του 2016, στην πόλη που λέγεται Βόλος το επίσημο κράτος δια των θεσμών του απουσιάζει δεν μπορεί να κρύβεται κάτω από το χαλί.

Στις 14.00μμ ενημερωθήκαμε για την διεξαγωγή έκτακτης συνεδρίασης του δημοτικού

42 βουλευτές κατά του Ζουράρι ψάχνει ο Θεοδωράκης!

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης απηύθυνε, μέσω twitter, κάλεσμα σε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ να καταθέσουν πρόταση μομφής κατά του υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι για τη δήλωσή του ότι είναι μ@λ@κες όσους αποκαλούν τον Κάστρο δικτάτορα.

«Ναι! Το Ποτάμι συμφωνεί με τον Τσακυράκη. Καλούμε άλλους 42 βουλευτές απο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να κάνουμε πρόταση μομφής για τον υφυπουργό Ζουράρι» έγραψε συγκεκριμένα στο twitter ο Θεοδωράκης.
Θυμίζουμε ότι σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha 96.5 ο Ζουράρις είπε ότι ο Φιντέλ Κάστρο ήταν μεγάλη φυσιογνωμία της ανθρωπότητας, μαζί με τον Τσε Γκεβάρα και πρόσθεσε

Πρός Μητσάρα καφετζή...

Πότε θα σταματήσει αυτό
το κακόγουστο αστείο,

Στυλιανίδης: Να απαντήσουν όλα τα κόμματα στη «νεο-οθωμανική αλαζονεία» του Ερντογάν

Την ανάγκη να συνεννοηθούν όλα τα κόμματα στο θέμα της Θράκης και να απαντήσει η Ελλάδα με πρακτικούς τρόπους στην «επιπόλαια νεο-οθωμανική αλαζονεία» του Ταγίπ Ερντογάν, επισήμανε ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος μίλησε στο ραδιόφωνο...

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αλβανός πρωθυπουργός Ράμα προειδοποιεί την Ε.Ε. να μην αφήσει «κενό» στα Βαλκάνια

Η Ρωσία και μαχητικοί ισλαμιστές μπορεί να προσπαθήσουν να αυξήσουν την επιρροή τους στις βαλκανικές χώρες, αν η ΕΕ δεν τις εντάξει ως μέλη, δήλωσε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα

Sin educación no hay revolución..*

     * Χωρίς παιδεία δεν γίνεται επανάσταση.
     Ένα απ' τα κεντρικά συνθήματα τής διαρκούςκουβανικής επανάστασης,
     ..που επί 58 χρόνια τώρα δείχνει στον κόσμο πως μπορεί να υπάρξει και άλλη ζωή, έξω από την λαίλαπα τής
Παγκοσμιοποίησης τού εγκληματικού καπιταλισμού.
     Φτωχή ζωή (κυρίως λόγω της απροθυμίας λαών και κρατών να συνεργαστούν, να συνεισφέρουν, να μοιράσουν), αλλά ζωή αξιοπρεπής και προπαντός ανεξάρτητη.
     Εκεί που ζει σήμερα το καλύτερο σύστημα υγείας στον κόσμο, και ένα από τα καλύτερα συστήματα παιδείας  -0% αναλφαβητισμός-, είναι ακόμα μιά χώρα φτωχή.

Πέθανε ο πατέρας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, νέα διακοπή στη δίκη

Διακόπηκε σήμερα, για δεύτερη φορά, η δίκη για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου με κατηγορούμενους τους Επαμεινώνδα Κορκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας.
Ειδικότερα, αίτημα της αναβολής κατέθεσε, εκ μέρους της οικογένειας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ο συνήγορος Νίκος Κωνσταντόπουλος, που παρίσταται ως πολιτική αγωγή, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη

Τι σημαίνουν...

Απο 'δω και πέρα το Π.Μ.
και το Μ.Μ.

"Κλείδωσε" ΤΑ ΝΕΑ περνάνε στον Αλαφούζο...

Σχεδόν «κλείδωσε» η συμφωνία Ψυχάρη – Αλαφούζου για ΤΑ ΝΕΑ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η εφημεριδα περνάει στον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος αναλαμβάνει το management, τη διαχείριση και την ανάπτυξη του φύλλου… με στόχο ΤΑ ΝΕΑ να αποκτήσουν ξανά τη δυναμική τους. 
Στην ουσία ο Γιάννης Αλαφούζος θα αναβαθμίσει το φύλλο, οι εργαζόμενοι θα αρχίσουν να πληρώνονται ξανά και η εφημερίδα θα επιστρέψει σε κανονικότητα.

Ποιοί επαγγελματίες μπαίνουν στο στόχαστρο της εφορίας

Σαφάρι ελέγχων εξαπολύει το υπουργείο Οικονομικών σε μία προσπάθεια να περιορίσει τη φοροδιαφυγή και να αυξήσει τα έσοδα του Δημοσίου.

Στο στόχαστρο μπαίνουν γιατροί, δικηγόροι, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, μηχανικοί και γενικώς ελεύθεροι επαγγελματίες, των οποίων ο κλάδος έχει ήδη κριθεί ως επικίνδυνος για φοροδιαφυγή.

Το ραντεβού των ράμπο της εφορίας με τους ελεγχόμενους δεν γίνεται στα

Το νέο δεξιό κόμμα της... κεντροαριστεράς...


"...οι διεργασίες περί της σύστασης 
του νέου κόμματος τελούν εν γνώσει 
τόσο του Ευάγγελου Βενιζέλου όσο 
και του επικεφαλής του Ποταμιού 
Σταύρου Θεοδωράκη"..

Το χιόνι σκέπασε τις σκηνές των προσφύγων ...


...στην Πέτρα Ολύμπου...

Ζωγραφική...

-Ζωγραφίζεις τέλεια..
-Μα αυτό που βλέπεις είναι γλυπτό.

Λαμία: Διακόπηκε η δίκη για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου!

Διακόπηκε σήμερα, για δεύτερη φορά, η δίκη για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου με κατηγορούμενους τους Επαμεινώνδα Κορκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας. 
Ειδικότερα, αίτημα της αναβολής κατέθεσε, εκ μέρους της οικογένειας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ο συνήγορος Νίκος Κωνσταντόπουλος που παρίσταται ως πολιτική αγωγή, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον πρόσφατο θάνατο -στις 18 Οκτωβρίου- του πατέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ενώ

Αντιμέτωπη με τέταρτο Μνημόνιο η χώρα;

Η δέσμευση για πλεονάσματα 3,5% έως και το 2020 που ζητούν από την Ελλάδα οι δανειστές οδηγεί σε νέα συμφωνία, λόγω και της παρουσίας του ΔΝΤ - Το ερώτημα είναι εάν θα προσδιοριστούν από τώρα τα ανάλογα μέτρα
Παρά τις διαψεύσεις από την κυβέρνηση ότι δεν υπάρχει θέμα τέταρτου Μνημονίου, μετά τη λήξη του τρέχοντος, αλλά και κάποιες ήξεις αφίξεις τοποθετήσεις εκπροσώπων των δανειστών, που επισήμως δεν παραδέχονται την επιβολή νέου περιοριστικού πλαισίου για την Ελλάδα, οι

5 Τρόποι να φέρετε τη ΖΕΣΤΗ στο σπίτι σας χωρίς Καλοριφέρ…

Ζεστό σπίτι χωρίς καλοριφέρ γίνεται; Κι όμως γίνεται!
Έξω έχει κρύο και εσείς τρέχετε αυτόματα στο καλοριφέρ για να αναζητήσετε προστασία από τον χειμώνα. Και μπορεί τα κόκαλα σας να ζεσταίνονται αλλά νιώθετε την τσέπη σας να παγώνει. Τι θα λέγατε όμως αν σας διαβεβαιώναμε ότι υπάρχουν εναλλακτικοί, αποτελεσματικοί και δοκιμασμένοι τρόποι για να κρατήσετε το σπίτι σας ζεστό (και την τσέπη σας χαρούμενη) χωρίς τη βοήθεια του καλοριφέρ;

Πρώην στέλεχος της Goldman Sachs...


...σκέφτεται για το Υπ. Οικονομικών 
ο Τράμπ...

Ηλίθιος...

Πάντα υπάρχει ένας ηλίθιος
που όταν έχεις χάσει κάτι...

Γατάκια αθηναίοι!..

     Πάντα πρωτοπόρα η Θεσσαλονίκη.
     Στα φοιτητικά μας χρόνια λέγαμε χαριτολογώντας πως η μόδα έρχεται με τα πόδιααπ' το εξωτερικό,
     ..γι αυτό και φτάνει στην Θεσσαλονίκη πρώτα.
     Κι αυτό γιατί οι κυρίες της Θεσσαλονίκης φορούσαν πρώτες απ' όλη
την Ελλάδα την όποια νέα μόδα εμφανίζονταν στα διεθνή σαλόνια.

ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ των κοινωνικών δομών!!!

AΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Αναγκαστικά επανέρχομαι. Κάποιοι πάλι θα πουν ότι κάνω πολιτική. Κάποιοι θα με θεωρήσουν γραφικό. Αλλά...
Ως ποτέ η αδιαφορία των κοινωνικών δομών θα αδιαφορεί, έστω και για έναν άστεγο;
Έχω κάνει επαφή ο ίδιος με υπηρεσία και υπέδειξα το σημείο το οποίο βρίσκεται ο άνθρωπος ο οποίος έχει την άμεση ανάγκη για στέγαση.

ΠΗΛΙΟ: Η Χιονόπτωση συνεχίζεται με αμείωτη ένταση

ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΘΡΥΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Η ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ. ΑΠΟ ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΜΕΧΡΙΣ ΚΑΡΑΒΩΜΑ, ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΙΝΑΚΑΤΩΝ, ΒΥΖΙΤΣΑΣ, ΜΗΛΕΩΝ, ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΡΑ. Η ΔΩΡΟΘΕΑ ΚΟΛΥΝΔΡΙΝΗ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ.

Στο ίδιο μήκος κύματος κυβέρνηση – καναλάρχες...

Βαρδινογιάννης - Αλαφούζος - Κυριακού - Κοντομηνάς
Όχι στις προσωρινές βεβαιώσεις 
και από τους δύο – Βολεύονται όλοι, 
εκτός από τον Μαρινάκη...

ΙΚΕΑ...

Έκανε και e-shop
το ΙΚΕΑ.

Κυκλοφόρησε το βιβλίο του Κώστα Χαρδαβέλλα «Το ζεϊμπέκικο του νικητή» - Αφιερωμένο στους μαχητές της ζωής

Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλας κατέγραψε τον αγώνα που έδωσε για τη ζωή του σε ένα βιωματικό βιβλίο, με τίτλο «Το ζεϊμπέκικο του νικητή».

Οι απόκρυφες σκέψεις του Κώστα Χαρδαβέλλα στις μοναχικές στιγμές της αγωνίας του, όταν πάλευε με τον καρκίνο. Η αναμέτρησή του με το απόλυτο κακό, όταν οι γιατροί του έδιναν λίγες πιθανότητες σωτηρίας. Και η τελική του νίκη απέναντι στο θηρίο.

Spiegel: Γιατί ο Τσίπρας κινδυνεύει να καταρρεύσει πολιτικά

Με το ελληνικό ζήτημα και το κρίσιμο Eurogroup της ερχόμενης Δευτέρας ασχολείται ο γερμανικός Τύπος.
Το περιοδικό Spiegel δημοσιεύει στη διαδικτυακή του έκδοση σχετική ανταπόκριση από την Αθήνα με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Και άφες ημίν τα χρέη ημών» ενόψει του Eurogroup, στο οποίο θα κριθεί αν έχει ολοκληρωθεί η δεύτερη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος στήριξης και αν ληφθούν οι πρώτες αποφάσεις για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους.

AIDS: Στην τελική ευθεία για το εμβόλιο; Ξεκινάει δοκιμή με μεγάλες ελπίδες

Μόλις ξεκίνησε στη Νότια Αφρική η μεγαλύτερη έως τώρα δοκιμή ενός νέου εμβολίου κατά του AIDS, η οποία, όπως οι επιστήμονες ευελπιστούν, μπορεί επιτέλους να ανοίξει το δρόμο για ένα αποτελεσματικό εμβόλιο κατά της νόσου.
Το εμβόλιο με την προσωρινή ονομασία HVTN 702 ελπίζεται ότι, μαζί με το υπόλοιπο φαρμακευτικό «οπλοστάσιο», ουσιαστικά θα οδηγήσει σε θεραπεία του AIDS, που σκοτώνει πάνω από ένα εκατομμύριο ανθρώπους κάθε χρόνο, ενώ οι ασθενείς φθάνουν τα 37 εκατομμύρια διεθνώς.

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ η κίνηση στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”

Κανονικά πραγματοποιούνται από το πρωί οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης, μετά τα προβλήματα που προκάλεσαν χτες η χαμηλή νέφωση, η χιονόπτωση και οι άνεμοι, με αποτέλεσμα εκατοντάδες επιβάτες να υποστούν πολύωρη ταλαιπωρία.

Διαβάστε περισσότερα

Τριαντάφυλλος...

-Μαμά τον ξάδερφό μου γιατί τον
λένε Τριαντάφυλλο;

Πάγκαλος: Αλ. Τσίπρα στην Κούβα πήγες για ψυχοθεραπεία;

Αιχμηρό σχολιασμό επεφύλαξε στον Πρωθυπουργό ο Θεόδωρος Πάγκαλος για το ταξίδι του στην Κούβα, διερωτώμενος, μεταξύ άλλων, αν δεν είναι κομμουνιστής, τι κάνει τόσα χιλιόμετρα μακριά και μήπως κάνει ψυχοθεραπεία.

«Αλέξη είσαι κομμουνιστής; Κάποιος πρέπει να σου κάνει την ερώτηση.

Διαβάστε περισσότερα

Ραούλ Κάστρο σε Τσίπρα: Τι κάνει ο γιος σου ο Ερνέστο;...

Φωτογραφία: Aντρέα Μπονέτι
Συνάντηση με τον Ραούλ Κάστρο, Πρόεδρο

Στοίχημα: Δε χάνει η Μετς

Πλούσιο το σημερινό κουπόνι, με δεδομένο ότι κινούμαστε στα μέσα της εβδομάδας. 
Καταλήγουμε σε τριάδα από προτάσεις στοιχήματος, που μας έρχονται από Α' Γαλλίας, Α' Δανίας και Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Φυσικά, υπάρχει και μπασκετική πρόταση από το FIBA Champions League. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τα νόμιμα διαδικτυακά καζίνο, όπως για παράδειγμα το interwetten casino, που λειτουργούν στη χώρα μας.

Ζει από θαύμα...

Ζει από θαύμα: Ο γιος του προπονητή της Τσαπεκοένσε ξέχασε το διαβατήριο στο σπίτι
Ο γιος του προπονητή της Τσαπεκοένσε 
ξέχασε το διαβατήριο στο σπίτι...

Το μπουφάν...

Μου λένε όλοι
«δεν κρυώνεις με ανοιχτό μπουφάν;»

Παυλόπουλος προς Ερντογάν: Δεν διεκδικούμε, ούτε παραχωρούμε

«Κάνουν λάθος όσοι νομίζουν ότι το διεθνές δίκαιο είναι το δίκαιο του ισχυρού. 

Δεν θα το ανεχτούμε», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, απαντώντας στις χθεσινές προκλητικές δηλώσεις του προέδρου της Τουρκίας, Ερντογάν κατά της Κύπρου, στη διάρκεια της ομιλίας του στην τελετή ορκομωσίας των νέων ακολούθων, που...

Επικήδειος Τσίπρα για Κάστρο από την Πλατεία της Επανάστασης: Αποχαιρετούμε τον Φιντέλ των φτωχών και καταπιεσμένων

Τους κοινούς ελληνο-κουβανικούς δεσμούς αγώνων, τόσο κατά το παρελθόν όσο όμως και στο τώρα -επί παραδείγματι, η μακρινή Ελλάδα δίνει σήμερα το δικό της αγώνα για δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια- αναζήτησε ο Έλληνας πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας στον επικήδειό του για τον Φιντέλ Κάστρο.

Διαβάστε περισσότερα

Παράταση εγγραφής...


στο Μητρώο Επιχειρήσεων 
Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης...

20 χρόνια

Η κυρία στο φούρναρη:
- "Είμαι τόσο νευριασμένη μαζί σας

Δήλωση του αιρετού Δημάρχου Βόλου, κ. Αχ. Μπέου

Σχετικά με την εναντίον μου ποινική δίωξη, που ασκήθηκε για δήθεν παράβαση καθήκοντος, και την οποία πληροφορήθηκα από τα ΜΜΕ και όχι όπως εύλογα θα περίμενα από την Εισαγγελία, αν όντως ισχύει, θέλω να δηλώσω τα εξής:

Η συγκεκριμένη, εναντίον μου, δίωξη, είναι μια πολιτική δίωξη και εκθέτει τον εισαγγελικό λειτουργό που την άσκησε, αφού φαίνεται πως αγνοεί ότι ο Δήμαρχος δεν έχει δικαίωμα ψήφου, αλλά απλώς και μόνο εκτελεί τις αποφάσεις που ψηφίζει το Δημοτικό Συμβούλιο! Δηλαδή είναι ένα εκτελεστικό όργανο του κορυφαίου πολιτικού οργάνου της πόλης!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΦΑΚΕΛΟΣ:Οι Στρατιωτικές Δυνάμεις Ελλάδας-Τουρκίας και ο ρόλος του εδάφους

Η Κύπρος και η "ευαίσθητη" περιοχή Οινουσών-Παναγιάς

Διαβάστε περισσότερα

Πολάκης για επίσκεψη Τσίπρα στην Κούβα...

Φωτογραφίαl: Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος
«Λυσσάξτε τώρα, αγράμματα 
μικρονοϊκά φιλελέδια»...

BOΛΟΣ: Χιονοθύελλα πάνω από την ΜΑΓΝΗΣΙΑ! Από ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ και πάνω ΧΙΟΝΙΖΕΙ! ΩΡΑ 11:40 τα φαινόμενα συνεχίζονται με την ίδια ΕΝΤΑΣΗ


ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ. ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ. ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ Η ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΥΚΝΗ. ΑΝΩ ΒΟΛΟΣ, ΣΤΑΓΙΑΤΕΣ, ΚΑΤΗΧΩΡΙ, ΠΟΡΤΑΡΙΑ, ΑΛΙΚΟΠΕΤΡΑ, ΧΑΝΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΡΑΒΩΜΑ. ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΛΕΧΩΝΙΩΝ, ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΣΙΟΥ-ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΠΙΝΑΚΑΤΩΝ-ΒΥΖΙΤΣΑΣ-ΜΗΛΕΩΝ.

XANIA: Ζωντανή κάμερα ΚΟΚΚΙΝΗ, Δείτε την Χιονόπτωση!

Η δίκη είχε ξεκινήσει.

Η δίκη είχε ξεκινήσει.
Ένας πολύ ανθυγιεινός τύπος δικαζόταν και ο

Το ΜΕΓΑΛΕΙΟ του Αθλητισμού! Παραχωρούν δανεικούς παίκτες στην ξεκληρισμένη από την αεροπορική τραγωδία Τσαπεκοένσε

Το μεγαλείο του αθλητισμού έρχεται ξανά στην επιφάνεια μέσα από μια τραγωδία.
Όπως αναφέρουν τα βραζιλιάνικα ειδησεογραφικά δίκτυα, μετά το αεροπορικό δυστύχημα που συγκλόνισε τον πλανήτη, οι σύλλογοι της Βραζιλίας προσφέρθηκαν να παραχωρήσουν δανεικούς ποδοσφαιριστές στη Τσαπεκοένσε, ενώ ζήτησαν από την Ομοσπονδία η ομάδα να μην υποβιβαστεί για τις επόμενες τρεις σεζόν.

Deutsche Welle: Καταστροφή για την Ελλάδα, αν ο Ερντογάν ανοίξει τα σύνορα

Μαζική μετακίνηση προσφύγων και επανάληψη όσων διαδραματίστηκαν το 2015 προβλέπει το γερμανικό Μέσο
Τις συνέπειες που θα υποστεί η Ελλάδα, σε περίπτωση κατάρρευσης της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας στο προσφυγικό, αν ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανοίξει τα σύνορα, σημειώνει με άρθρο της η Deutsche Welle.

ΤΩΡΑ: Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ που "ΧΤΥΠΑΕΙ" την ΜΑΓΝΗΣΙΑ ...ΘΕΜΑ στα μεγάλα ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΑ δίκτυα της ΧΩΡΑΣ - ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΩΡΑ ο Flash 96...!!!

Ηχηρή απάντηση του ΥΠΕΞ στις νέες αθλιότητες Ερντογάν για την Κύπρο: «Προσπαθεί να εξισώσει τον θύτη με το θύμα»

«Για μία ακόμη φορά η τουρκική ηγεσία προσπαθεί να εξισώσει το θύτη με το θύμα, προχωρώντας σε ανιστόρητους και αυθαίρετους συμψηφισμούς που επιχειρούν να διαγράψουν τις ευθύνες της Τουρκίας ως κατοχικής δύναμης», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Στράτος Ευθυμίου, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου αναφορικά με τις δηλώσεις του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για το Κυπριακό.

Ο κ. Ερντογάν, κατηγόρησε την Κύπρο λέγοντας:

Χωρίς αμοιβή ο Μηλιός...

Περισσεύουν τα πικρόχολα σχόλια στο διαδίκτυο για τον Γιάννη Μηλιό, επειδή δέχθηκε να αναλάβει πρόεδρος του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.
Το δηλητήριο ξεχειλίζει ακόμη και από «συντρόφους» που υπαινίσσονται οικονομική ιδιοτέλεια, παρότι ο Γιάννης Μηλιός δεν θα αμείβεται για το αξίωμα αυτό! 
Επίσης η θέση είναι αμιγώς διοικητική και όχι πολιτική, με αιχμή την οικονομική διαχείριση του Φεστιβάλ.

Ο Mήτσος.

Mετά από πάρα πολύ καιρό,
συναντιούνται δυο παλιόφιλοι.

Τέλη κυκλοφορίας 2017: Αναρτήθηκαν στο TAXIS - Πώς να τα τυπώσετε με ένα κλικ

ΣΤΑΓΙΑΤΕΣ ΠΗΛΙΟΥ: Καλό χειμώνα και επιτέλους είδαμε μια άσπρη μέρα! (ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ τις ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η Μαγνησία στον πάγο - Χιόνια παντού ακόμα και στο Βόλο




















Αντιπεριφερειάρχης Δ. Κολυνδρίνη στο e-Volos.gr: Όλα υπό έλεγχο - Όχι στις άσκοπες μετακινήσεις - Ναι στις αντιολισθητικές αλυσίδες - Κλειστά σχολεία στο Πήλιο - Ανεκτέλεστα δρομολόγια από και προς Β. Σποράδες αλλά και προς Πήλιο από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας...

Διαβάστε περισσότερα

Επικήδειος Τσίπρα για Κάστρο από την Πλατεία της Επανάστασης: Αποχαιρετούμε τον Φιντέλ των φτωχών και καταπιεσμένων

















ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ.....

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνια διάκριση για το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου




















Ειδική διάκριση απονεμήθηκε στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου στα πλαίσια του 3ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού με θέμα «Το σχολείο που ζήσαμε - Το σχολείο που ονειρευόμαστε»...

Διαβάστε περισσότερα