> Voliotaki: 42 βουλευτές κατά του Ζουράρι ψάχνει ο Θεοδωράκης!

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

42 βουλευτές κατά του Ζουράρι ψάχνει ο Θεοδωράκης!

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης απηύθυνε, μέσω twitter, κάλεσμα σε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ να καταθέσουν πρόταση μομφής κατά του υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι για τη δήλωσή του ότι είναι μ@λ@κες όσους αποκαλούν τον Κάστρο δικτάτορα.

«Ναι! Το Ποτάμι συμφωνεί με τον Τσακυράκη. Καλούμε άλλους 42 βουλευτές απο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να κάνουμε πρόταση μομφής για τον υφυπουργό Ζουράρι» έγραψε συγκεκριμένα στο twitter ο Θεοδωράκης.
Θυμίζουμε ότι σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha 96.5 ο Ζουράρις είπε ότι ο Φιντέλ Κάστρο ήταν μεγάλη φυσιογνωμία της ανθρωπότητας, μαζί με τον Τσε Γκεβάρα και πρόσθεσε

«Αποδήμησε εις Κύριον και μας αφήνει πιο φτωχούς και.. λιγότερο επαναστάτες».
Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε «Και αυτοί που τον χαρακτηρίζουν δικτάτορα τι είναι; Αφελείς;» απάντησε μονολεκτικά: «Μ@λ@κες». Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος τον ρωτά «Γιατί το λέτε αυτό, για πείτε μου» και ο Ζουράρις είπε ότι βαριέται να απαντήσει.
Στον υφυπουργό Παιδείας απάντησε μέσω facebook ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Σταύρος Τσακυράκης:
«Ο Ζουράρις εκπροσωπεί ό,τι πιο άηθες και ψευδεπίγραφο έχει να επιδείξει η Μεταπολίτευση. Χαρακτήρισε μαλάκες όσους αποκαλούν τον Κάστρο δικτάτορα κι όταν τον ρώτησαν γιατί το λέει απάντησε "βαριέμαι να μιλάω γι' αυτούς".
»Δεν είναι μόνο το απαράδεκτο λεξιλόγιο που χρησιμοποιεί αλλά απαξιοί και να δικαιολογήσει τον χυδαίο χαρακτηρισμό του. Βαριέται ο διαχρονικά αχαϊρευτος τεμπέλης του Κολωνακίου, που τσαλαβούτηξε σε διάφορα κόμματα επί δεκαετίες παίζοντας πάντα τον ίδιο ρόλο του τσαρλατάνου διανοούμενου.
»Καημένε Πολάκη θα περάσεις σε δεύτερη μοίρα γιατί στο παιχνίδι των προκλήσεων ο άλλος έχει μεγαλύτερη εμπειρία.
»Ο Ζουράρις είναι το άκρον αντίθετο της παιδείας, αποτελεί προσβολή στον πολιτισμό μας να είναι υφυπουργός Παιδείας. Προτείνω στην ακαδημαϊκή κοινότητα, της οποίας δεν ήταν ποτέ μέλος, να αντιδράσει συλλογικά ζητώντας την παύση του».












πηγή: efsyn.gr