> Voliotaki: O Σταύρος θέλει συναίνεση (κι όχι εκλογές)...

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

O Σταύρος θέλει συναίνεση (κι όχι εκλογές)...

Θεοδωράκης: Η χώρα χρειάζεται συναίνεση, σοβαρότητα και όχι εκλογές
Συναίνεση, σοβαρότητα και όχι εκλογές,

έχει ανάγκη η χώρα, σύμφωνα με τον Σταύρο Θεοδωράκη, που βρίσκεται στην Κρήτη. 

Κληθείς να σχολιάσει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, αίτημα που θέτει η αξιωματική αντιπολίτευση, ο Θεοδωράκης εκτίμησε ότι ο πρωθυπουργός δεν θα καταφύγει στις κάλπες αν πρώτα, όπως υποστήριξε, δεν φτιάξει ένα πλήρες κομματικό κράτος.

«Δεν έχει σκοπό να διακινδυνεύσει σήμερα την καρέκλα του. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι η χώρα αυτή τη στιγμή δεν χρειάζεται εκλογές. 

Αυτή τη στιγμή η χώρα χρειάζεται σύνεση, σοβαρότητα, έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο πρόγραμμα και δεν θα πρέπει κάθε φορά να φαίνεται στην Ευρώπη ότι οι Έλληνες αποφεύγουν να λύσουν τα προβλήματά τους και καταφεύγουν συνέχεια σε εκλογές», είπε.

Μιλώντας στο Δελτίο ειδήσεων του Ράδιο Κρήτη, είπε ότι θα πρέπει πρώτα να λύσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν και μετά να πάμε σε εκλογές. 

Αναφορικά με τη στάση του πρωθυπουργού που είπε ότι η όποια απόφαση του ΣτΕ για τις άδειες θα είναι δεσμευτική, ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε ότι το γεγονός ότι άλλαξε τοποθέτηση, είναι ενδιαφέρον. 

Η κυβέρνηση φημίζεται για τους λάθους χειρισμούς της, σχολίασε τέλος ο Σταύρος Θεοδωράκης. 

Ο επικεφαλής του Ποταμιού συναντήθηκε στην Περιφέρεια Κρήτης με στον Σταύρο Αρναουτάκη. 

Οι δύο άνδρες είχαν μία σύντομη συνομιλία σε πολύ καλό κλίμα. 

Αναφέρθηκαν στα έργα που προσπαθεί να υλοποιήσει η Περιφέρεια Κρήτης με τον πολιτικό αρχηγό να λέει πως " η Κρήτη αποτελεί παράδειγμα στον τομέα των έργων". 

Πηγή: ekriti.gr