> Voliotaki: Διατάραξη ησυχίας απο το γάβγισμα δεσποζόμενων σκύλων

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Διατάραξη ησυχίας απο το γάβγισμα δεσποζόμενων σκύλων

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Διαβάζουμε με ενδιαφέρον για μια ενημερωτική ημερίδα στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας για τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα συντροφιάς που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα με θέμα την εφαρμογή του νόμου 4039/2012.

Εδόθη λοιπόν σημασία στην ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ !και ΣΤΟΡΓΗ! που πρέπει να επιδεικνύουν οι άνθρωποι στα ζώα, στην ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΡΜΟΝΙΚΗΣ! συνύπαρξης ανθρώπων και ζώων όπως επίσης και στη ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ με την οποία η Ελληνική Αστυνομία αντιμετωπίζει περιστατικά κακοποίησης και βασανισμού ζώων .
Αναφορά έγινε επίσης και στην ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ των ΔΙΚΑΩΜΑΤΩΝ των ΖΩΩΝ !, για φιλοζωική παιδεία , για το νομικό πλαίσιο ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ! των ζώων και στο πώς εφαρμόζεται  στη πράξη, για κανόνες ευζωίας κλπ.
ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος δεν έγινε όμως, τουλάχιστον δεν διαβάσαμε κάτι τέτοιο, για τις ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ που έχουν οι κάτοχοι δεσποζόμενων σκύλων απέναντι στη κοινωνία και στους συνανθρώπους τους.
Έχουν γεμίσει σχεδόν όλα τα μπαλκόνια, οι βεράντες και οι αυλές απο σκύλους που πολλές φορές γαβγίζουν ακόμη και όλο το 24 ωρο χωρίς λόγο και για ψύλλου πήδημα ,δοκιμάζοντας τα νεύρα των περιοίκων .
Γι αυτη την ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ δεν μίλησε κανείς.
Ζητάμε λοιπόν απ,όλους αυτούς που "τίμησαν " με την παρουσία τους την ημερίδα αυτη ,
ιδιαίτερα την Αστυνομία να αντιμετωπίσουν με ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και με ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ και το σοβαρό αυτό πρόβλημα της διατάραξης της ηρεμίας και ησυχίας των περίοικων εφαρμόζοντας το άρθρο 2 παράγραφο 3 της Αστυνομικής Διάταξης 3 /1996 ,το οποίο απαγορεύει το γάβγισμα ΟΛΟ το 24ωρο και υποχρεώνει τους κατόχους κατοικίδιων όπως λαμβάνουν ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΜΕΤΡΟ ώστε αυτά να ΜΗΝ διαταράσσουν με οποιονδήποτε τρόπο την ησυχία των περίοικων .
Έχουμε όλοι δικαίωμα για ησυχία και ηρεμία στα ΣΠΙΤΙΑ μας .
Ανθρώπινο δικαίωμα συνταγματικά κατοχυρωμένο.
Απλά και ξεκάθαρα καμία ΑΝΟΧΗ πλέον.
Απαιτούμε την αποτελεσματική εφαρμογή των νόμων και διατάξεων για μια ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ κοινωνία.
Η απαγόρευση ισχύει ΟΛΟ το 24ωρο και ΟΧΙ μόνο τις ωρες κοινής ησυχίας!!!!!!!!!!!!!!!