> Voliotaki: ΒΟΜΒΑ! Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που η Αθηνά Ωνάση ΧΩΡΙΣΕ τον Αλβάρο!

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

ΒΟΜΒΑ! Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που η Αθηνά Ωνάση ΧΩΡΙΣΕ τον Αλβάρο!

Το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση, με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, έχει απασχολήσει τον διεθνή τύπο και έχουν γραφτεί πολλά πιθανά σενάρια, για τους λόγους που οδήγησαν το ζευγάρι στη διάλυση του γάμου του.
Οι φήμες οργίαζαν και έκαναν λόγω για απιστία του Βραζιλιάνου, με τα ακραία σενάρια να αναφέρουν ότι τον έπιασε στο κρεβάτι με άλλη γυναίκα.
Τα δημοσιεύματα ήθελαν κάθε φορά να είναι και άλλη γυναίκα η πέτρα του σκανδάλου.
Η Αθηνά, σύντομα έκανε ασφαλιστικά μέτρα στον σύζυγό της, προσπαθώντας να προφυλάξει την περιουσία της, γιατί από ότι φαίνεται η αιτία του διαζυγίου δεν ήταν μόνο η απιστία, αλλά κυρίως η  απληστία του Αλβάρο.
1-45
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ένα νέο δημοσίευμα της εφημερίδας «Guardian», το οποίο αναφέρει ότι η πρώτη σοβαρή κρίση στον γάμο του ζευγαριού, δεν ήταν  οι απιστίες του Αλβάρο, αλλά οικονομικοί λόγοι.
Συγκεκριμένα, ο άπληστος Αλβάρο ήθελε να μπει συνιδιοκτήτης στις επιχειρήσεις τηςΑθηνάς, κάτι που η σύζυγός του αρνιόταν πεισματικά.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο, δικαιούται 11.000.000 – δηλαδή ένα εκατομμύριο ανά έτος γάμου.
Ωστόσο, εκείνος θέλει να διεκδικήσει το επιβλητικό ποσό των 400 εκατομμυρίων δολαρίων, δηλαδή σχεδόν τη μισή περιουσία της Αθηνάς.
Athina-onassis-mediafree.gr_-1021x580
mediafree.gr