> Voliotaki: Αξιοποιούν την έδρα Ατλέτικο και Νάπολι

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Αξιοποιούν την έδρα Ατλέτικο και Νάπολι

Σήμερα «σερβίρεται» το δεύτερο «πιάτο» της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με την αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερν να μαγνητίζει το ενδιαφέρον. 

Σπουδαίο ματς και το Νάπολι – Μπενφίκα, ενώ εκτός έδρας αποστολή έχει η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Γκλάντμπαχ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, το κουπόνι στο οποίο έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για τα αποτελέσματα στο στοίχημα live, σε πραγματικό χρόνο.

Με κάλυψη οι «ροχιμπλάνκος»

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερν, όπου επιλέγουμε τον 1 DNB σε απόδοση 2.15 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Πολύ μεγάλο παιχνίδι απόψε στο «Βιθέντε Καλδερόν», με αντιπάλους δύο από τις δυνατότερες ομάδες της ηπείρου. 

Η Ατλέτικο έρχεται με το ψυχολογικό πλεονέκτημα της περσινής πρόκρισης επί των Βαυαρών στον τελικό της διοργάνωσης, ενώ αμφότερες οι ομάδες είναι φορμαρισμένες, έχοντας ξεκινήσει αήττητες τη φετινή σεζόν. 

Στην πρεμιέρα των ομίλων οι «ροχιμπλάνκος» έφυγαν με το νικηφόρο 0-1 από το «Φίλιπς Στάντιον», χάρη στο γκολ του Σαούλ στο 43ο λεπτό. Σερί 3-3-0 στις πρώτες έξι αγωνιστικές της Πριμέρα Ντιβιζιόν, ξεκίνησαν με δύο ισοπαλίες και συνέχισαν με έναν νικηφόρο 3-1-0, φεύγοντας με το ισόπαλο 1-1 από το ντέρμπι του «Καμπ Νου». Σίγουρα ενισχυμένο το φετινό ρόστερ της Ατλέτικο, με την προσθήκη των Γκαμεϊρό και Γκαϊτάν να δυναμώνει ακόμη περισσότερο τη γραμμή κρούσης. 

Ο Σιμεόνε, από την πλευρά του, τόνισε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου: «Δε χρειάζεται να στείλω κανένα μήνυμα στον κόσμο μας, καθώς ξέρει από μόνος του να μας στηρίζει ιδανικά». Παράλληλα, υποστήριξε ότι το σημερινό παιχνίδι θα έχει μεγάλες ομοιότητες με το περσινό.

Η Μπάγερν, από την πλευρά της, έρχεται με τάσεις εκδίκησης για τον περσινό αποκλεισμό. Δεν άλλαξε τίποτα όσον αφορά τα εντός των συνόρων δεδομένα, με τους Βαυαρούς να δείχνουν και στην αρχή της φετινής σεζόν ότι είναι οι κυρίαρχοι. 5/5 νίκες για το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι σε επίπεδο Μπουντεσλίγκα, με απολογισμό γκολ 15-1. 

Αν προσθέσουμε και το εντυπωσιακό 5-0 επί της Ροστόφ στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, το «κάδρο» που συμπληρώνεται είναι εξαιρετικό. Ιδιαίτερο το σημερινό ματς για τον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος επιστρέφει σε μία πόλη την οποία γνωρίζει πολύ καλά, λόγω της πρόσφατης θητείας του στη «βασίλισσα». Άλλωστε, το 2014 πανηγύρισε την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ επί της σημερινής αντιπάλου. 

«Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το στιλ παιχνιδιού του Σιμεόνε», ήταν τα πρώτα λόγια του -πάντα ευγενικού- Αντσελότι στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Όταν κλήθηκε να παραθέσει κάποιες διαφορές της… δικής του Μπάγερν σε σχέση με αυτή του Γκουαρδιόλα, σημείωσε: «Τώρα θέλουμε να παίζουμε περισσότερο κάθετο ποδόσφαιρο και να έχουμε μία αποτελεσματική κατοχή. 

Είναι πολύ σημαντικό να ελέγχεις το ρυθμό του αγώνα». Ζευγάρι απουσιών για τον Αντσελότι στο σημερινό ματς, με τον κεντρικό αμυντικό Μπαντστούμπερ να είναι «απενεργοποιημένος» εδώ και καιρό και τον εξτρέμ Ντούγκλας Κόστα να ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό. Πιστεύουμε στη δυναμική της Ατλέτικο και θα επιλέξουμε τον 1 DNB.

Το παίρνει άνετα η Νάπολι
Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Νάπολι – Μπενφίκα, όπου επιλέγουμε το χάντικαπ -1 γκολ των γηπεδούχων σε απόδοση 2.09 (Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Νάπολι με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν η Νάπολι κερδίσει με ένα γκολ διαφορά, το ποντάρισμα επιστεέφεται). 

Μακριά από τα αρνητικά αποτελέσματα παραμένει μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις η Νάπολι. Στο πρωτάθλημα επικράτησε των Μίλαν (4-2 εντός έδρας), Παλέρμο (3-0 εκτός έδρας), Μπολόνια (3-1 εντός έδρας) και Κιέβο (2-0 εντός έδρας), ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Πεσκάρα (2-2 εκτός έδρας) και Τζένοα (0-0 εκτός έδρας). Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ στις 13 Σεπτεμβρίου το συγκρότημα του Σάρι επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της Ντιναμό Κιέβου. 

«Πιστεύω πως οι ποδοσφαιριστές μου βρίσκονται σε καλή κατάσταση, γνωρίζουν πόσο δύσκολη είναι η αναμέτρηση κόντρα στην Μπενφίκα», υπογράμμισε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εν όψει της αποψινής μάχης ο προπονητής των «παρτενοπέι», ενώ συνέχισε λέγοντας: «Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο με μοναδικό στόχο την κατάκτηση της νίκης». Αήττητη παραμένει η Νάπολι στις οχτώ συνολικά εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για το Τσάμπιονς Λιγκ, στις οποίες σημείωσε έξι νίκες και δύο ισοπαλίες.

Όπως η αποψινή αντίπαλος της, Νάπολι, έτσι και η Μπενφίκα παραμένει αήττητη μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν. Στο πρωτάθλημα το συγκρότημα του Ρουί Βιτόρια επικράτησε των Τοντέλα (2-0 εκτός έδρας), Νασιονάλ (3-1 εκτός έδρας), Αρούκα (2-1 εκτός έδρας), Μπράγκα (3-1 εντός έδρας) και Τσάβες (2-0 εκτός έδρας), ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Σετούμπαλ (1-1 εντός έδρας). Στην 1η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ στις 13 Σεπτεμβρίου οι «αετοί» της Λισαβόνας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στην έδρα τους με αντίπαλο την Μπεσίκτας. 

Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 12’ με τον Σέρβι, προτού ο Ταλίσκα (σ.σ. ο οποίος αγωνίζεται στην Μπεσίκτας με τη μορφή δανεισμού από τους Πορτογάλους) διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Χωρίς νίκη παραμένει η Μπενφίκα στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε για το Τσάμπιονς Λιγκ, στις οποίες σημείωσε δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Δίνουμε προβάδισμα στη Νάπολι για εύκολο άσσο.

Η Νιούκαστλ το ντέρμπι
Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Νιούκαστλ – Νόριτς, όπου επιλέγουμε το τη νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 2.15. Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει η Νιούκαστλ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, στις οποίες συγκέντρωσε μόλις ένα βαθμό. 

Μετά τις πέντε σερί νίκες επί των Ρέντινγκ (4-1 εντός έδρας), Μπρίστολ Σίτι (1-0 εκτός έδρας), Μπράιτον (2-0 εντός έδρας), Ντέρμπι Κάουντι (2-0 εκτός έδρας) και ΚΠΡ (6-0 εκτός έδρας) το συγκρότημα του Μπενίτεθ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Γουλβς (2-0 εντός έδρας), ενώ το Σάββατο μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Άστον Βίλα (1-1 εκτός έδρας). 

«Είναι πραγματικά κρίμα. Παίξαμε πολύ καλά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και δεχθήκαμε ένα γκολ στο τέλος του αγώνα», υπογράμμισε αρχικά ο προπονητής των «καρακαξών», ενώ συνέχισε λέγοντας: 

«Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, πρέπει να βελτιωθούμε στο τελείωμα των φάσεων». Στον αντίποδα, από τέσσερις σερί νίκες προέρχεται στο πρωτάθλημα η Νόριτς, οι οποίες της επέτρεψαν να πατήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα την προηγούμενη αγωνιστική. 

Αφού δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μπέρμιγχαμ (3-0 εκτός έδρας) στις 27 Αυγούστου το συγκρότημα του Νιλ επικράτησε των Κάρντιφ (3-2 εντός έδρας), Γουίγκαν (2-1 εντός έδρας), Νότιγχαμ Φόρεστ (2-1 εκτός έδρας) και Μπέρτον Άλμπιον (3-1 εντός έδρας). Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νιούκαστλ επικράτησε από το ημίχρονο στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με αντίπαλο τη Νόριτς σε όλες τις διοργανώσεις. Θα πάμε με τον άσσο.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.