> Voliotaki: ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ο θίασος σκιών με επικεφαλής τον ανύπαρκτο ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗ, αποτέλεσαν την πιό μαύρη και καταστροφική περίοδο για τον ΒΟΛΟ

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ο θίασος σκιών με επικεφαλής τον ανύπαρκτο ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗ, αποτέλεσαν την πιό μαύρη και καταστροφική περίοδο για τον ΒΟΛΟ

Με περίσσιο θράσος τα μέλη του θιάσου σκιών, που ως δημοτική Αρχή, με επικεφαλής τον ανύπαρκτο Σκοτινιώτη, αποτέλεσαν την πιο μαύρη και καταστροφική περίοδο για το Βόλο, τόλμησαν να κατηγορήσουν τη σημερινή Δημοτική Αρχή για τα όσα εκείνα διέπραξαν σε βάρος (και) των εργαζομένων του Δήμου. Ασφαλώς κάθε διάλογος μαζί τους είναι αδύνατος και σε κάθε περίπτωση μάταιος και άχρηστος.

Οφείλουμε όμως να επισημάνουμε προς τους πολίτες ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά της, ανταποκρίνεται πλήρως και στην υποχρέωση...
παροχή γάλακτος και των άλλων παροχών που οι συμβάσεις των εργαζομένων προβλέπουν. Αλήθεια γιατί δεν έκαναν το ίδιο και οι θλιβερές φιγούρες της Δημαρχίας Σκοτινιώτη; Ο «Καλλικράτης», που επικαλούνται, ο ίδιος ίσχυε, τότε, ακριβώς όπως και τώρα.

Η αλήθεια βεβαίως είναι πρόδηλη και αντιληπτή στον καθένα. Προσπαθούσαν να εκμεταλλευτούν και να χρησιμοποιήσουν κατά το δοκούν τους εργαζόμενους, για να διαιωνίζουν την εξουσία τους και να απολαμβάνουν τα οφέλη που εξ αυτής προέκυπταν για τους ίδιους.

Τέλος για την περίφημη απόφαση της επιτροπής, την οποία τεχνηέντως απέκρυπταν αν και τη γνώριζαν εδώ και δύο χρόνια, αφού ξεκαθαρίσουμε ότι δεν τη γνωρίζαμε, αλλά και ότι δεν είναι σε καμία περίπτωση δεσμευτική για μας, αφού δεν αποτελεί απόφαση Δικαστηρίου, εν τούτοις θα εξετάσουμε κάθε δυνατότητα, για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης, προκειμένου οι εργαζόμενοι να πάρουν ό,τι από το Νόμο τους ανήκει..

Εμείς είμαστε εδώ για να δίνουμε λύσεις και όχι να κοροϊδεύουμε την κοινωνία για να ζούμε σε βάρος της. Το επαναλαμβάνουμε για να το συνειδητοποιήσουν: Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.