> Voliotaki: Με το G/G στην Κοριτίμπα

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Με το G/G στην Κοριτίμπα

Σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ θα επικεντρωθεί το ενδιαφέρον μας στο σημερινό κουπόνι. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διεθνείς φιλικές αναμετρήσεις, αλλά και δράση στο Κόπα Σουνταμερικάνα, ενώ τζάμπολ έχουμε στην προκριματική φάση του Eurobasket 2017. 

Πριν περάσουμε στα προγνωστικά, υπενθυμίζεται ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για τις προσφορές των αδειοδοτημένων στοιχηματικών εταιρειών, μια εκ των οποίων είναι η Sportingbet.

Σκοράρουν αμφότερες στη Βραζιλία

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Κοριτίμπα – Βιτόρια Μπαΐα, όπου επιλέγουμε το G/G σε απόδοση 2.00. Πρόκειται για αγώνα ρεβάνς του δεύτερου γύρου του Κόπα Σουνταμερικάνα ανάμεσα σε δύο ομάδες της ίδιας χώρας (Βραζιλία). 

Το στόχο της, που ήταν η επίτευξη ενός τέρματος, κατάφερε να πετύχει η Κοριτίμπα, έστω και αν στο πρώτο παιχνίδι για τους «16» του Σουνταμπερικάνα ηττήθηκε από τη Βιτόρια Μπάια με 2-1, και κρατάει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. 

Στο πρωτάθλημα την Κυριακή πήρε πολύ σημαντικό βαθμό στην έδρα της Σάο Πάολο (0-0), με τον τεχνικό Καρπετζιάνι να παρατάσσει την ομάδα του με αμυντικούς προσανατολισμούς, παίρνοντας την ισοπαλία με μεγάλη ευκολία, αφού απειλήθηκε ελάχιστα από την αντίπαλό της. Επέκτεινε έτσι το αήττητο σερί της στις τέσσερις αγωνιστικές (2-2-0) και διατηρήθηκε μια θέση πάνω απ’ αυτές που οδηγούν στον υποβιβασμό (στο +2 αυτή τη στιγμή).

Από την άλλη πλευρά, η Βιτόρια πήρε ένα, έστω ελαφρύ, προβάδισμα ενόψει της δύσκολης ρεβάνς στην έδρα της Κοριτίμπα και δείχνει πως είναι έτοιμη να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, γράφοντας παράλληλα και τη δική της ιστορία. Στο Μπραζιλειράο μετά από τις τρεις σερί αγωνιστικές που αγνοούσε τη νίκη (0-1-2), κατάφερε τελικά και την πήρε, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Αμέρικα Μινέιρο (2-1 εντός έδρας). 

Δεν έθελξε με την απόδοση της, ωστόσο είχε την ουσία στο παιχνίδι της και οι τρεις βαθμοί έχουν σημασία, έστω και αν σε κάποιες στιγμές της αναμέτρησης αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο της, που δεν του αρέσει αυτό που βλέπει στο γήπεδο από την ομάδα του Βάγκνερ Μανσίνι. Βγήκε πάλι εκτός επικίνδυνης ζώνης, έχοντας συλλέξει 26 βαθμούς, στο +2 από τη 17η θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό. Περιμένουμε «ανοιχτό» ματς και επιλέγουμε το αμφίσκορο.

Υψηλό σκορ στην Ισλανδία
Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με τα προκριματικά του Eurobasket 2017 και την αναμέτρηση Ισλανδία – Ελβετία, όπου επιλέγουμε το Over 159.5 σε απόδοση 1.87. Η Ισλανδία θα προσπαθήσει να πετύχει πρόκριση σε ένα Eurobasket για δεύτερη φορά στην ιστορία της μετά την περσινή πρώτη της παρουσία στα γήπεδα της Γερμανίας. 

Η Ελβετία δεν έχει αγωνιστεί ποτέ σε Eurobasket και τα τελευταία τρία χρόνια της δίνεται η ευκαιρία να το προσπαθήσει διότι καταργήθηκε η Division B όπου άνηκε και έτσι αγωνίστηκε στις προκριματικές φάσεις των 2013 και 2015 χωρίς όμως να πλησιάσει σε πρόκριση. 

Άναρχη ομάδα η Ισλανδία, παίζει γρήγορο μπάσκετ με πολλά μακρινά σουτ και στα μόλις τρία φιλικά που έδωσε ηττήθηκε 68-98 από Σλοβενία, 70-79 από την Αυστρία και 71-82 από Πολωνία. Παρόμοιο στυλ παιχνιδιού επιλέγει και η Ελβετία και όποτε έχει εμφανιστεί σε επίσημο παιχνίδι έχει παρουσιάσει μεγάλα σκορ, όπως γίνεται κατά κόρον και στο εγχώριο πρωτάθλημα όπου παίζει η πλειοψηφία των διεθνών. Σε τρία φιλικά που έδωσε είχε ισάριθμες ήττες με 78-88 από Σλοβακία, 75-91 από Ουκρανία και 75-86 από Δανία. Επιλογή εδώ το Over 159.5.

Με το Under 150.5 στο Κίεβο
Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με το Under 150.5 στην αναμέτρηση Ουκρανία – Βουλγαρία, επιλογή που βρίσκουμε σε απόδοση 1.90. Η εποχή που προπονητής της Ουκρανίας ήταν ο Μάικ Φρατέλο και η εθνική ομάδα τα πήγαινε πολύ καλά είναι πια παρελθόν και τώρα η Ουκρανία θα προσπαθήσει μέσω της προκριματικής φάσης να προκριθεί στο Eurobasket της επόμενης χρονιάς. Προπονητής της ομάδας είναι ο Ουκρανός Μουρζίν και από τους παίκτες που θα χρησιμοποιηθούν στις έξι αγωνιστικές ξεχωρίζουν οι Γκλαντίρ, Φεσένκο, Μίσουλα και Λιπόβι. 

Η Βουλγαρία θα έχει ηγέτη τον Βεζένκοφ αλλά γενικά το ρόστερ της είναι αδύναμο και πολύ δύσκολα θα καταφέρει να προκριθεί στο Eurobasket έστω και ως δεύτερη. Στα φιλικά η Ουκρανία τα πήγε εξαιρετικά με ήττες μόνο από Ρωσία (67-82) και Γεωργία (69-73) ενώ νίκησε το Ισραήλ με 84-67, την Αλβανία με 71-65, την Εσθονία με 72-55, την Δανία με 90-71, την Ελβετία με 91-75, τη Σλοβακία με 72-65, την Ολλανδία με 76-68, την Γερμανία με 83-77. 

Η Βουλγαρία ηττήθηκε από Αυστρία 94-95 μετά από παράταση, νίκησε 83-76 τη Ρουμανία, ηττήθηκε 72-73 από Εσθονία, νίκησε 87-59 την Ουγγαρία και τέλος σε ζεύγος αγώνων με τα Σκόπια, νίκησε 61-59 και ηττήθηκε 74-78. Αμυντικές ομάδες και οι δύο, μεγάλο το 150,5 που προσφέρεται άρα θα πάμε με το Under.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.