> Voliotaki: Ελεύθερο Camping Χορευτό

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Ελεύθερο Camping Χορευτό


ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Σχετικά με τη παράνομη κατασκήνωση στο Χορευτό και επειδή η οργή, ο θυμός και η αγανάκτησή μας έχουν ξεπεράσει κάθε όριο και τα όρια της ανοχής μας έχουν ξεπεραστεί προ πολλού.

Ζητάμε απ τον Δήμαρχο κο Κουτσάφτη να λάβει επιτέλους δημοσίως θέση, να δεσμευτεί και να ανακοινώσει μέσω του τοπικού Τύπου, όπως έκανε πρόσφατα σχετικά με τη παράνομη στάθμευση και τη μπάρα στο Παπά Νερό,
αν και πότε σκοπεύει να προστατέψει το Χορευτό απ την παράνομη κατασκήνωση και να μην επιτρέψει άλλο τις τριτοκοσμικές αυτές εικόνες και την αλλοίωση του περιβάλλοντος σε έναν τόπο ιδιαίτερου φυσικού κάλλους όπως είναι το Χορευτό!
Εσείς είστε κε Κουτσάφτη η Δημοτική Αρχή που είναι προσηλωμένη στις αρχές της ήπιας ανάπτυξης με προστασία του περιβάλλοντος και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και όχι υποβάθμιση της περιοχής;
Αναρωτηθήκατε ποτέ πού αφοδεύουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι και τι σκοπεύετε να κάνετε με τις ακαθαρσίες και τα "χαρτιά" που "στολίζουν "όλα τα μονοπάτια και τα περιβόλια της περιοχής και δυστυχως όταν φυσάει αέρας έρχονται ακόμη και μέχρι μέσα στις αυλές μας;
Για ποια αναβάθμιση μιλάτε;
Αυτοί που στείλατε να βγάλουν φωτογραφίες απ τη φάρσα που εσείς ονομάζετε
αστυνομική επιχείρηση (και τις φωτογραφίες μάλιστα αναρτήσατε πανηγυρικά στην ιστοσελίδα του Δήμου) γιατί δεν φωτογράφισαν και τις " καλοκαιρινές -υπαίθριες τουαλέτες " του Χορευτού με θέα τη θάλασσα; Αφού από κει πέρασαν!
Ή μήπως κε Κουτσάφτη δεν έχετε στο Χορευτό τους "συμμάχους" που είχατε στο Πάπα Νερό;
Μήπως εδώ, υπάρχουν κάποιοι που για τους "δικούς τους" λόγους σας εμποδίζουν να προβείτε επιτέλους σε "κάθαρση";
Γιατι δύο μέτρα και δύο σταθμά;
Εμείς τι είμαστε δηλαδή;
Πολίτες δευτέρας διαλογής;
Πείτε μας επιτέλους ποιος κυβερνάει αυτό το τόπο;
Δεν υπάρχει κανένας υπεύθυνος και αρμόδιος να βάλει επιτέλους μια τάξη;
Απο τη μεριά μας πάντως καμία ανοχή πλέον.
Δώστε τέλος στην αναρχία και τη παράνομη συμπεριφορά και φροντίστε να απολυμάνετε όλες ανεξαιρέτως τις τοποθεσίες που ας μας επιτραπεί η έκφραση βρωμάνε και ζέχνουν.
Αναλάβετε τις ευθύνες σας!
Κινδυνεύει η υγεία μας!
Και η Αστυνομία ας επιβάλλει επιτέλους το ΝΟΜΟ, αυτό είναι στο κάτω κάτω το καθήκον της!

ΑΠΟ: Voliotaki

ΕΛΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΟΥΤΣΑΦΤΗ, ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!! ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΟΥΜΠΑΛΑ, ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΓΑΤΑΚΙ!! ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ!!