> Voliotaki: Είναι δυνατόν ο Βαγγέλης Μαρινάκης να μην πάρει άδεια; ...

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Είναι δυνατόν ο Βαγγέλης Μαρινάκης να μην πάρει άδεια; ...


Και ο Ιβάν Σαββίδης;...

"Σκεφτόμουν, βλέποντάς τους όλους αυτούς να μπαίνουν στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, πως θα αποτελεί μεγάλη προσωπική ήττα για κάποιους ιδιοκτήτες, μεγαλοσχήμονες, αν βγουν από εκεί μέσα χωρίς τηλεοπτική άδεια"...

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιοι τελικά εκπρόσωποι των διεκδικητών για τις τηλεοπτικές άδειες συμμετέχουν στη σημερινή δημοπρασία. 

Να δούμε αν τίμησαν με την... παρουσία τους στη διαδικασία οι ίδιοι, οι ισχυροί άντρες, των εταιριών. Μήπως κι έτσι τολμήσουμε κάποια πρόβλεψη.

Το Star προσήλθε με τον Κάρολο Αλκαλάι. Ο όμιλος Καλογρίτσα εκπροσωπείται με τον Ιωάννη-Βλαδίμηρο Καλογρίτσα, τον υιό του Χρήστου. 

Ως επικεφαλής της Αλτερ Εγκο προσήλθε αυτοπροσώπως ο ιδιοκτήτης της Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως αντίστοιχα και ο Ιβάν Σαββίδης, ιδιοκτήτης της Dimera. 

Για λογαριασμό του ANT1 προσήλθε ο ίδιος ο Θοδωρής Κυριακού. 

Τον Alpha εκπροσωπεί ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Δημήτρης Φουρλεμάδης και τον ΣΚΑΪ, επίσης, ο διευθύνων σύμβουλος Κώστας Κιμπουρόπουλος. 

Τέλος, ως εκπρόσωπος της κυπριακής εταιρίας «Ανεξάρτητος Πάροχος» προσήλθε ο ο Πάνος Κυριακόπουλος. 

Δεν πήγαν δηλαδή Βαρδινογιάννης, Αλαφούζος και Κοντομηνάς. Περίεργο. Όχι τόσο για τον πρώτο, όσο για τους δύο τελευταίους. 

Και καλά ο Δημήτρης Κοντομηνάς, είναι και μεγάλος άνθρωπος, ο Αλαφούζος όμως;  

Σκεφτόμουν, βλέποντάς τους όλους αυτούς να μπαίνουν στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, πως θα αποτελεί μεγάλη προσωπική ήττα για κάποιους ιδιοκτήτες, μεγαλοσχήμονες, αν βγουν από εκεί μέσα χωρίς τηλεοπτική άδεια. 

Είναι δυνατόν ο Βαγγέλης Μαρινάκης που μπήκε καμαρωτός-καμαρωτός (και με ολόκληρο Ολυμπιακό από πίσω) να βγει σαν... βρεγμένη γάτα; 

Ηττημένος; Όπως και ο Ιβάν Σαββίδης που έχει αγοράσει όλη τη Βόρεια Ελλάδα; 

Όταν παρευρίσκονται οι ίδιοι οι επιχειρηματίες-ιδιοκτήτες σε μία δημοπρασία κάτι σημαίνει αυτό. 

Κυριακή κοντή γιορτή. Αύριο, πιστεύω, θα γνωρίζουμε τα αποτελέσματα. 

Και κάνω την πρόβλεψη πως αν -τεχνικά- όλα κυλήσουν ομαλά, η διαδικασία δεν θα τραβήξει επί μακρόν. 

efsyn.gr