> Voliotaki: Διόδια Λάρισας

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Διόδια Λάρισας

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Αγαπητο voliotaki,
Χθές ανέβαινα με το κτελ Θεσσαλονίκης από Αθήνα. Λίγο πριν τα διόδια της Λάρισας ένα παιδί, λίγο πάνω από 20 χρονών, ένοιωσε αδιαθεσία και ο οδηγός του λεωφορείου κάλεσε ασθενοφόρο, το οποίο και τελικά ήρθε από Λάρισα.

Και τώρα το θέμα μας. Αφού το ασθενοφόρο ερχόταν από Λάρισα ,εμείς με το λεωφορείο είμασταν στο αντίθετο ρεύμα της εθνικής. Το λεωφορείο είχε σταματήσει στα διόδια γιατί εκεί είχαν δώσει <<ραντεβού>> με τον οδηγό του ασθενοφόρου. Το ασθενοφόρο όμως θα έπρεπε να πάει στον κόμβο του Κιλελέρ για να κάνει αναστροφή γιατί οι υπεύθυνοι των διοδίων δεν μπορούσαν να του ανοίξουν γιατί τους το απαγορεύει η εταιρία. Μετά από παρέμβαση του οδηγού του λεωφορείου κατάφερε να τους πείσει να επιτρέψουν στο ασθενοφόρο να κάνει αναστροφή μέσω του παραδρόμου. Όταν βέβαια ρώτησα έναν υπάλληλο γιατί όλο αυτό μου είπε πως φταίει ο οδηγός του ασθενοφόρου που δεν ειδοποίησε την εταιρία των διοδίων και την τροχαία. Δηλαδή αυτός ο οδηγός τι έπρεπε να κάνει; Να έρθει όσο πιο γρήγορα γίνεται ή να παίρνει τηλέφωνα; Αυτές οι εταιρίες έχουν φράξει το δρόμο για εμάς, τώρα φράζουν και τα ασθενοφόρα; Όταν ενα ασθενοφόρο έχει αναμένους φάρους το κάνει για λόγους επείγουσας ανάγκης όχι για να κάνει φωτορυθμικά στο δρόμο. Και μετά από αυτό τι πρέπει να κάνουμε; Μήπως να πάρουμε καμιά βαριοπούλα και να τα γκρεμίσουμε; Γιατί εγώ έτοιμος είμαι!
Όλα αυτά τα γράφω σε εσάς μπας και τραβήξετε κανα αυτί και μπας και ξυπνήσει κανένας άλλος να αλλάξουν κάπως τα πράγματα.
Είμαι μαζί σας σε οποιαδήποτε κίνηση κάνετε.
Ευχαριστώ