> Voliotaki: ΤΩΡΑ! ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΛΟΙΑ… ΕΔΩ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ! TA ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

ΤΩΡΑ! ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΛΟΙΑ… ΕΔΩ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ! TA ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

Τα 14 αγνοούμενα τουρκικά πλοία, φαίνεται πως βρήκαν, κάποια από αυτά, ασφαλές ‘λιμάνι’. Η κάλυψη του ΝΑΤΟ στους πραξικοπηματίες φαίνεται πως γίνεται πια έμπρακτα, με την προσφορά λιμανιών του ΝΑΤΟ σε αυτούς.
Τουλάχιστον τέσσερα πολεμικά πλοία του τουρκικού Ναυτικού, δεν έχουν επιστρέψει στις βάσεις τους μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα κατά του Ρ.Τ.Ερντογάν και έχουν προσφύγει σε λιμάνια
ΝΑΤΟΪκών χωρών στην Μαύρη Θάλασσα, σύμφωνα πάντα με ρωσικές πηγές που έχουν πλήρη εικόνα του τι διαδραματίζεται στις Παρευξείνιες χώρες.
Δύο από τα τουρκικά πολεμικά πλοία έχουν ελλιμενισθεί στο ρουμανικό λιμάνι της Κοστάντζα, ένα άλλο βρίσκεται στο Μπουργκάς (Πύργος) και το τέταρτο ακόμα περιφέρεται στην Μαύρη Θάλασσα στα διεθνή ύδατα νοτίως της Χερσονήσου της Κριμαίας.
«Δεν υπάρχουν τουρκικά πλοία στα ρωσικά λιμάνια» αναφέρουν οι ίδιες πηγές από την Μόσχα.
Φαίνεται πως το τουρκικό δράμα μόλις τώρα ξεκινά.