> Voliotaki: ΧΑΜΟΣ στη Λαμία - Γελάει όλη η πόλη με το πάθημά του! Δείτε τι έπαθε ο "ερωτιάρης" γιατρός που παρενοχλούσε όμορφη πωλήτρια...

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

ΧΑΜΟΣ στη Λαμία - Γελάει όλη η πόλη με το πάθημά του! Δείτε τι έπαθε ο "ερωτιάρης" γιατρός που παρενοχλούσε όμορφη πωλήτρια...

Σκηνές απείρου κάλλους μέσα και έξω από κατάστημα ρούχων της Λαμίας. Η σεξουαλική παρενόχληση της γλυκιάς ιδιοκτήτριας πήρε απρόβλεπτη τροπή... 

Όλα έγιναν το μεσημέρι στο κέντρο της Λαμίας. Εκεί δηλαδή που βρίσκεται τόσο το ιατρείο όσο και το κατάστημα της γυναίκας που πρωταγωνιστούν στην υπόθεση.

Ο γιατρός δεν είναι Λαμιώτης, αλλά έχει ανοίξει ιατρείο στη Λαμία και έρχεται κάποιες ημέρες της εβδομάδας.

Ήταν η δεύτερη φορά που πήγε να ψωνίσει στο συγκεκριμένο κατάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες και την πρώτη φορά ήταν "ενοχλητικός", αλλά η νεαρή ιδιοκτήτρια δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία. 

Το μεσημέρι, ο γιατρός μπήκε στο κατάστημα να "ψωνίσει" για δεύτερη φορά, αλλά όπως αποδείχτηκε άλλες ήταν οι προθέσεις του. 

Δεν περιορίστηκε σε ένα "ενοχλητικό" φλερτ, αλλά με ακατονόμαστες φράσεις παρενόχλησε σεξουαλικά τη νεαρή ιδιοκτήτρια η οποία προσπαθούσε να κρατήσει την ψυχραιμία της. 

Ο γιατρός σταμάτησε όταν γείτονας μπήκε στο μαγαζί και έσωσε την κατάσταση.
Η νεαρή ιδιοκτήτρια ενημέρωσε το σύζυγό της ο οποίος κατέφθασε και μπούκαρε στο γραφείο του γιατρού σαν μαινόμενος ταύρος. 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τελικά ο γιατρός που υποσχέθηκε ότι δεν θα το ξανακάνει, γλίτωσε στο τσακ το ξύλο από τον εξαγριωμένο σύζυγο, αφού κατάφεραν να τον συγκρατήσουν οι ψυχραιμότεροι.
Αργότερα ο σύζυγος της γυναίκας επιβεβαίωσε το περιστατικό και τόνισε ότι θα καταθέσει αναφορά στον Ιατρικό Σύλλογο για την "χυδαία επίθεση".