> Voliotaki: Σε κατάθλιψη η Φαίη Σκορδά: Ο πόλεμος με τους φανς του Παντελίδη

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Σε κατάθλιψη η Φαίη Σκορδά: Ο πόλεμος με τους φανς του Παντελίδη

H Φαίη Σκορδά το τελευταίο δεκαήμερο περνάει την χειρότερη φάση στην επαγγελματική της καριέρα.

H παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά δεν έχει σταματήσει να δέχεται στα κοινωνικά δίκτυα επιθέσεις απο τους φαν του Παντελή Παντελίδη που δεν της συγχωρούν την σκληρή κριτική...
που άσκησε στον αδικοχαμένο τραγουδιστή λίγες μόνο μέρες πριν το τραγικό τροχαίο που του στοίχισε την ζωή.

Από εκεί και μετά ξεκίνησε ένα γαϊτανάκι επιθέσεων που έφτασε μέχρι και την δημόσια διαπόμπευση μέσω facebook και avaaz για δημοψήφισμα, για την απόλυση της Φαίης Σκορδά από τον Αντέννα.

Η ιστορία του bullying στη Φαίη Σκορδά, οδήγησε σε πτώση της δημοτικότητας της εκπομπής που παρουσιάζει με τον σύζυγο της και απομάκρυνση διαφημιστικών πακέτων από πελάτες, που φοβήθηκαν την ταύτιση με την παρουσιάστρια.

Νύχτα τρόμου στη Βούλα για τη Σκορδά – Ποιοι απειλούν τη Φαίη Σκορδά

Σήμερα η πανέμορφη παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά νιώθει απομονωμένη και ξεχειλίζει από οργή καθώς κανένας, ούτε ένας Έλληνας διάσημος (δημοσιογράφος, ηθοποιός, τραγουδιστής) δεν βγήκε να στηρίξει την Φαίη!

Ούτε μια δήλωση συμπαράστασης δεν ακούστηκε ακόμη και από τους κοντινότερος φίλους και συνεργάτες....» Με αφήνουν να το περάσω μόνη μου!» λέει η παρουσιάστρια στους ελάχιστους φίλους που της συμπαραστέκονται στα κρυφά και βουβά...

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, η Φαίη Σκορδά μετά από όλα αυτά είναι σε κρίση κατάθλιψης και με την ψυχολογία της στο μηδέν.

Δεν χαμογελάει, δεν έχει κέφι, έχει αδυνατίσει... Περιμένει η ιστορία να ξεθυμάνει και να ξαναβρεί τους ρυθμούς της, μετράει φίλους και εχθρούς και φυσικά έχει μετανιώσει 1.000 φορές για τις άστοχες δηλώσεις της για τον νεαρό τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.