> Voliotaki: ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ – ΟΥΡΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΦΟΔΡΗ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ – ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ: “ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ, ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΩΡΕΣ…ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ”

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ – ΟΥΡΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΦΟΔΡΗ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ – ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ: “ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ, ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΩΡΕΣ…ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ”


Με γερανούς απομακρύνονται τα οχήματα… στον δρόμο Λαμίας – Δομοκού, ενώ τα σημαντικότερα προβλήματα λόγω των καιρικών φαινομένων εντοπίζονται κυρίως στη Φθιώτιδα και λιγότερο στην Ευρυτανία.

Αναλυτικά, στην ανατολική Φθιώτιδα βρίσκονται εκατοντάδες αυτοκίνητα εγκλωβισμένα στην εθνική οδό Λαμία – Λάρισας από το 238ο έως το 260ο χλμ, όπως επίσης προβλήματα εντοπίζονται και στη Δυτική Φθιώτιδα και το Δομοκό.

Ήδη έχει απαγορευθεί η κυκλοφορία των φορτηγών σε όλο το οδικό δίκτυο της Φθιώτιδας με απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Φθιώτιδας, ενώ γερανοί της Περιφέρειας Στερεάς και της Πυροσβεστικής, αλλά και ιδιωτών προσπαθούν να απεγκλωβίσουν την εθνική Λαμίας Λάρισας στα όρια της Φθιώτιδας με τη Μαγνησία από τα εγκλωβισμένα Ι.Χ., που για αρκετές ώρες εμποδίζουν την διέλευση των εκχιονιστικών μηχανημάτων για να καθαρίσουν το οδόστρωμα.

Παρόμοια είναι και η εικόνα στο παράλληλο οδικό δίκτυο της εθνικής οδού όπου για πολλές ώρες κατευθύνθηκε η κυκλοφορία των Ι.Χ. και φορτηγών που χωρίς αλυσίδες παραμένουν ακινητοποιημένα κλείνοντας με αυτό τον τρόπο τη διέλευση.