> Voliotaki: ΟΙ ΒΑΡΟΝΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ: Χρωστάνε 1,5 δις ευρώ και ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις!

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΟΙ ΒΑΡΟΝΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ: Χρωστάνε 1,5 δις ευρώ και ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις!

Δείτε λοιπόν κάτι επιχειρηματίες των ΜΜΕ που κολυμπάνε στον βούρκο των θαλασσοδανείων και εξακολουθούν να υποδύονται τους καμπόσους.

Μόνο στη Κολομβία των Βαλκανίων συμβαίνουν αυτά και αλίμονο στον κάθε Ελληνα πολίτη που δεν ντρέπεται για την κατάντια της πολιτικής και κοινωνικής μας ζωής.

Η Ελλάδα θα μπορούσε να είναι η πιο πλούσια χώρα της Ευρώπης και μία από τις πιο
πλούσιες του πλανήτη εάν είχε μία και μόνο προυπόθεση ενός σοβαρού κράτους: Εάν λετουργούσε ο θεσμός της Δικαιοσύνης.

Δεν μπορεί να υπάρξει Δικαιοσύνη όσο λειτουργεί ανεξέλεγκτο το μηντιακό παρακράτος με μια χούφτα δήθεν επιχειρηματίες οι οποίοι με 1,5 δις ευρώ θαλασσοδάνεια και αθρόα ροή διαφημίσεων από συγκεκριμένα διάτρητα media shops (βλέπε ALTER) κρατάνε την Ελλάδα γατζωμένη στο επίπεδο της αρπακτικής βουκολικής αισθητικής τους.

Θέλουμε λοιπόν να ρωτήσουμε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον αρχηγό των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο και τον αρμόδιο υπουργό Επικρατείας, εάν κάποιο μέλος των οικογένειών τους έχει λάβει 40 εκατομμύρια ευρώ δάνεια με υποθήκη έναν άθλιο τίτλο μιας πατσαβουροφυλάδας ή εκπομπών, όπως αυτές που υποθήκευε ο Γιαννίκος για να παίρνει θαλασσοδάνεια και διαφημίσεις.

Μάλιστα ανάμεσα στους μηντιάρχες υπάρχουν κάποιοι που αν κάνεις χειραψία μαζί τους θα λείπουν και τα 5 δάχτυλα του χεριού σου.

Οι συγκεκριμένοι μηντιάρχες και άλλοι αντιστοίχου επιπέδου, περιμένουν να πάρουν τηλεοπτικές συχνότητες ώστε να νομιμοποιήσουν τα τηλεσκουπίδια τα οποία ξεφορτώνουν καθημερινά στα σπίτια των νοικοκυραίων που τα έχουν μετατρέψει σε χωματερές.

Καλούμε τον πρωθυπουργό της χώρας να τελειώνει με όλους αυτούς τους χρεοκοπημένους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες για να μην έχει την τύχη των προκατόχων του.

ΠΗΓΗ