> Voliotaki: Με το No Goal στην Τουρκία, κερδίζει η Οντένσε

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Με το No Goal στην Τουρκία, κερδίζει η Οντένσε

Κλασική Δευτέρα η σημερινή, με λιγότερες επιλογές συγκριτικά με τις ημέρες που προηγήθηκαν.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν προκύπτουν προγνωστικά για ποντάρισμα, έστω κι αν θα πάμε πιο χαλαρά. Απ’ τα πρωταθλήματα των Δανίας, Τουρκίας και Χιλής προκύπτουν οι σημερινές μας προτάσεις, πάμε να τις δούμε αναλυτικά.
«Άσσος» για Οντένσε
Ξεκινάμε τις προβλέψεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Οντένσε – Έσμπιεργκ, όπου επιλέγουμε τη νίκη για τους γηπεδούχους σε απόδοση 2.35. Ασταθέστατοι παρουσιάζονται τον τελευταίο καιρό στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι που έχουν δύο ισοπαλίες, δύο ήττες και μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα. Στο πιο πρόσφατο ματς τους ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με την Μίντιλαντ εντός έδρας, ένα αποτέλεσμα που πρέπει να θεωρείται θετικό. Πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχουν έρθει G/G. Στον αντίποδα, μόλις μία νίκη στα τελευταία 8 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχει η Έσμπιεργκ και μάλλον δίκαια βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς σε 16 ματς. Στο τελευταίο ματς της, αντιμετώπισε την ουραγό της βαθμολογίας, Χόμπρο, βρέθηκε να χάνει με 3-0 και με 4-1 αλλά με αντεπίθεση διαρκείας και εκμεταλλευόμενη την αποβολή του Σανέ στο 67’ κατάφερε να ισοφαρίσει στην τελευταία φάση του αγώνα σε 4-4! Θα παίξει ρόλο η έδρα σήμερα, περιμένουμε τη νίκη των γηπεδούχων.
Με το Νo Goal στην Τουρκία
Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Φενέρμπαχτσε – Τραμπζονσπόρ, όπου επιλέγουμε το ΝG σε απόδοση 1.90. Χάρη σε τέρματα των Φερναντάο (68') και Τουφάν (84') η Φενέρ πέρασε νικηφόρα από την Νορβηγία, επικρατώντας με 0-2 της Μόλντε, διεκδικώντας πλέον με αξιώσεις την πρόκριση της στους «32» της διοργάνωσης. Στρέφει το βλέμμα της εκ νέου στο πρωτάθλημα, όπου επικράτησε εύκολα με 1-3 την προηγούμενη αγωνιστική της ντεφορμέ Μερσίν και ψάχνει και σήμερα τη νίκη προκειμένου, να περάσει στην πρώτη θέση, μετά την χθεσινή «γκέλα» της Μπεσίκτας. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση παραμένοντας συνολικά αήττητη στα 10 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις με έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Έχει κάνει απόρθητο κάστρο την έδρα της στο πρωτάθλημα όπου παραμένει αήττητη την φετινή σεζόν. Μόνο τυχερή μπορεί να αισθάνεται η Τραμπζονσπόρ, καθώς κατάφερε την τελευταία στιγμή να αποσπάσει τους τρεις βαθμούς από την Γκεντσλερμπιρλίγκι την προηγούμενη αγωνιστική. Συνεχίζει να πορεύεται υπό τις οδηγίες του υπηρεσιακού τεχνικού Τεκελιόγλου, με την Τραμπζονσπόρ να καλείται να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών προκειμένου να αναρριχηθεί στην βαθμολογία. Δεν εντυπωσιάζει πάντως με τις εμφανίσεις της στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της, όπου μετράει τρεις ήττες στις τέσσερις τελευταίες.
Μπορεί το «διπλό» η Παλεστίνο
Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Ουτσιπάτο – Παλεστίνο, όπου επιλέγουμε το «διπλό» σε απόδοση 2.38. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα ντεφορμαρίσματος στο οποίο οι γηπεδούχοι είχαν τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, μην καταφέρνοντας να σκοράρουν σε τρία από αυτά, φαίνεται πως έχουν βρει ξανά τα πατήματά τους. Συγκεκριμένα, στα τρία τελευταία παιχνίδια τους είναι αήττητοι με δύο νίκες και μία ισοπαλία. Περίπου στην ίδια κατάσταση βρίσκονται και οι φιλοξενούμενοι, καθώς μετά από δύο σερί ήττες, έχουν μία ισοπαλία και δύο νίκες στα τελευταία τρία παιχνίδια τους. Μάλιστα, στα δύο πιο πρόσφατα ματς τους, νίκησαν με το ίδιο σκορ, 2-0 την Αντοφαγκάστα και την Κόλο Κόλο αντίστοιχα. Τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχουν έρθει Under 2,5. Θεωρούμε ότι η Παλεστίνο «πατάει» καλύτερα και έχει προβάδισμα για τη νίκη.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τις αναλύσεις των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.