> Voliotaki: Σοκ στα Νότια Προάστια: Καθηγητής έκανε σεξ με μαθήτρια

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Σοκ στα Νότια Προάστια: Καθηγητής έκανε σεξ με μαθήτρια

Εξιχνιάστηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, υπόθεση καθηγητή αγγλικών, ο οποίος είχε σεξουαλική σχέση με ανήλικη μαθήτριά του, με την οποία συνευρισκόταν κάθε φορά που έκαναν ιδιαίτερα!

Ο 45χρονος που είχε προσληφθεί
για να μαθαίνει Αγγλικά και όχι κόλπα «αεροπλανικά» είχε κάνει εντύπωση στους γονείς γιατί κάθε φορά που πήγαινε για ιδιαίτερα, κλείδωνε την πόρτα του δωματίου... διδασκαλίας!


Το ειδύλλιο του καθηγητή και της 16χρονης είχε συνέχεια όμως και εκτός σπιτιού! Έτσι κάθε φορά που οι δυο τους απομακρυνόντουσαν μιλούσαν στο διαδίκτυο, όχι για τα Αγγλικά, αλλά για την γλώσσα του.... σώματος, στην οποία έκαναν εξάσκηση!

Η μητέρα της ανήλικης, αναζητώντας στοιχεία για τον καθηγητή έπεσε πάνω στους διαλόγους που είχε αυτός με την κόρη της και μετά το σοκ, έκανε καταγγελία στον εισαγγελέα.

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προχώρησε σε άμεσες ενέργειες και διακριβώθηκε ο τόπος διαμονής του.

Κλιμάκιο της Δίωξης προχώρησε σε έρευνα στην οικία του 45χρονου στα νότια προάστια της Αθήνας και κατέσχεσε τα ψηφιακά πειστήρια. Με βάση αυτά, σχηματίστηκε δικογραφία που θα υποβληθεί στον εισαγγελέα.

Παράλληλα, ερευνάται και η σχέση του καθηγητή με άλλες δύο μαθήτριες και αν προκύψουν νέα στοιχεία, θα γίνει συμπληρωματική δικογραφία.