> Voliotaki: Νύχτα-κόλαση στην Τήνο: «Τρέμω για τα παιδιά μου»! Άγρια επίθεση στον Λιάγκα – Το σοκ της Φαίης μετά τον πόλεμο!

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Νύχτα-κόλαση στην Τήνο: «Τρέμω για τα παιδιά μου»! Άγρια επίθεση στον Λιάγκα – Το σοκ της Φαίης μετά τον πόλεμο!

λιαγκας

Άγρια νύχτα στην Τήνο για τη Φαίη και τον Γιώργο!.
Ο παρουσιαστής δεν κρύβει πλέον ότι φοβάται για την οικογένειά του, έπειτα από την τρομερή διαδικτυακή επίθεση που εξαπέλυσαν σε βάρος του. 
Ένα… τουιτάρισμα του Γιώργου στάθηκε ικανό να ανάψει μεγάλη φωτιά και να δεχθεί απίστευτο πόλεμο. Κι αν τα υβριστικά σχόλια για εκείνον δεν τον άγγιξαν, οι απειλές εναντίον του αλλά και της οικογένειάς του τον έκαναν να τρελαθεί από την αγωνία. 
Για να ηρεμήσει τα πνεύματα, το επίμαχο tweet κατέβηκε, αλλά ο τρόμος του Γιώργου και της Φαίης ήταν φανερός στα πρόσωπά τους.
Ο Λιάγκας έχει αποδείξει ότι διαθέτει πολιτική άποψη και την εκφράζει ανοικτά. Έτσι, στις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις τα tweets του ήταν συνεχή. Μόνο που ένα φαίνεται πως ενόχλησε πάρα πολύ. “Ειλικρινά ντρέπομαι για την κατάντια της χώρας μου. 
Απορώ γιατί δεν μας αφήνουν να πάμε στο διάολο. Το αξίζουμε!”, έγραψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, χωρίς να περιμένει ότι θα υπήρχε τόσο έντονη αντίδραση. Τα μηνύματα ήταν απανωτά. 
Στα υβριστικά δεν έδωσε σημασία, αλλά υπήρχαν και απειλητικά, που τον έκαναν να φοβηθεί για την οικογένειά του. Έπειτα από λίγη ώρα το συγκεκριμένο tweet “κατέβηκε”, όμως οι απειλές συνεχίστηκαν. 
Ο Γιώργος αλλά και η Φαίη προσπάθησαν να ηρεμήσουν και να κρατήσουν την ψυχραιμία τους, αλλά δεν ήταν εύκολο, αφού η… μπάλα πήρε και τους δύο. “Φοβάμαι για τα παιδιά”, είπε ο Λιάγκας, χωρίς να μπορεί να κρύψει την αγωνία του.
Άδικα καρφιά
Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επιτέθηκαν άγρια στον παρουσιαστή κατηγορώντας τον για χλιδάτη ζωή, με αφορμή τις βόλτες που έκανε στην Τήνο με το φουσκωτό του. 
Σύμφωνα με τον Λιάγκα, η επίθεση αυτή είναι πολύ άδικη προς το πρόσωπό του, αφού ποτέ στη ζωή του δεν προκάλεσε με τη συμπεριφορά του. 
Όντως, η επίθεση που δέχθηκε για τις βόλτες με το φουσκωτό ήταν πολύ άδικη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δουλεύει σκληρά από 19 ετών, είναι εδώ και πολλά χρόνια από τα “καυτά” ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης και όχι μόνο, έχει χάσει λεφτά από χρηματιστή που αποδείχθηκε απατεώνας και αυτό που του προσάπτουν είναι το πάθος που έχει με τη θάλασσα και με το φουσκωτό του. 
Και μιλάμε για φουσκωτό και όχι για κάποιο χλιδάτο σκάφος αναψυχής.
Ο Λιάγκας δέχθηκε άγρια επίθεση και για αυτό το… έγκλημά του αλλά προτίμησε να μην απαντήσει, χωρίς να κρύβει πάντως τη στενοχώρια του. Εκείνο, όμως, που τον τρέλανε ήταν ότι κάποιες απειλές δεν περιορίστηκαν μόνο στο πρόσωπό του αλλά αφορούσαν και σε όλη την οικογένειά του. 
Είναι πλέον αποφασισμένος να πάρει τα μέτρα του για να προστατεύσει τους δικούς του ανθρώπους και, πάνω από όλα, τους γιους του Γιάννη και Δημήτρη.
ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ/ Περιοδικό YES