> Voliotaki: Ο ΓΑΠ τα δίνει όλα για να μην πάει κατηγορούμενος

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Ο ΓΑΠ τα δίνει όλα για να μην πάει κατηγορούμενος

gap12Ο κύριος Γιώργος Παπανδρέου μας έβαλε στο ΔΝΤ και στο Μνημόνιο "με το έτσι θέλουν οι Αμερικάνοι" και εξαθλίωσε τους Έλληνες. 
Τώρα με άρθρο του προσπαθεί να προσεγγίσει τον Αλέξη Τσίπρα για να γλυτώσει την κατηγορία της "εσχάτης προδοσίας", που έρχεται. Τον συμβουλεύει, τον καλοπιάνει και αυτοδοξάζεται για "το καλό που έκανε στην Ελλάδα".
Οι αμαρτίες του πολλές που θα εντοπίσει ασφαλώς η Εξεταστική Επιτροπή.
Το μέγιστο, όμως, πολιτικό του έγκλημα είναι ότι άφησε χώρο και χρόνο στους Ευρωπαίους να ξεφορτωθούν τα ελληνικά ομόλογα και να τα πουλήσουν σε Ελληνικές τράπεζες και στα Ταμεία. Κι όταν τα ξεφορτώθηκαν κάναμε το PSI και βουλιάξαμε τράπεζες και Ταμεία. Έτσι, φορτωθήκαμε κι άλλο χρέος με τη δήθεν αναχρηματοδότηση των τραπεζών.
Τώρα, έρχεται να συμβουλέψει τον Πρωθυπουργό και να τον καλοπιάσει δηλώνοντας ότι "είμαι δίπλα σου".
Το θράσος του ανθρώπου ξεπερνά κάθε όριο. Μας έβαλε στο ΔΝΤ και στα Μνημόνια κατ' εντολή των Αμερικανών, που ήθελαν να χτυπήσουν το ευρώ, δεν ζήτησε το κούρεμα στην ώρα του, έκοψε μισθούς και συντάξεις για να μη μειώσει τον δημόσιο τομέα που αποτελούσε την εκλογική του πελατεία. Και τώρα συμβουλεύει την αριστερή Κυβέρνηση να κάνει ό,τι δεν έκανε εκείνος.
Τουλάχιστον δεν πάει μόνος του στο χρονοντούλαπο της ιστορίας για να μην μας εξοργίσει. Δυστυχώς, ούτε αυτό θα κάνει γιατί έχει ακόμα τις πλάτες των Αμερικανών.