> Voliotaki: ΟΜΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: ΝΕΚΡΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ - ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΟΜΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: ΝΕΚΡΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ - ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

Ώρες μετά την εκπνοή του τελεσίγραφου εκ μέρους των ακροαριστερών απαγωγέων του εισαγγελέα Μεχμέτ Σελίμ Κιράζ, πυροβολισμοί ακούστηκαν πριν από λίγο από το κτίριο του δικαστηρίου - Νεκροί οι δράστες σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες - Στο νοσοκομείο ο εισαγγελέας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ της ομηρίας Τούρκου εισαγγελέα, ο οποίος είχε αναλάβει την υπόθεση της δολοφονίας του Μπερκίν Ελβάν.


Τα διεθνή μέσα μεταδίδουν πως αυτήν την ώρα ακούγονται πυρά από το κτίριο όπου μέλη ακροαριστερής οργάνωσης κρατούν όμηρο τον εισαγγελέα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δράστες της ομηρίας είναι νεκροί και πως ο Μεχμέτ Σελίμ Κιράζ είναι σώος, αν και τραυματίας.

Με στο σταγονόμετρο έρχονται στη δημοσιότητα πληροφορίες καθώς έχει απαγορευτεί η μετάδοση πληροφοριών στα τουρκικά μέσα.

Στις εικόνες που είχαν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, μέλος της ακροαριστερής οργάνωσης DHKP-C (Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο) κρατούσε ένα όπλο στον κρόταφο του εισαγγελέα, Μεχμέτ Σελίμ Κιράζ και με το άλλο χέρι του είχε φιμώσει το στόμα με ένα μαντήλι.

Οι απαγωγείς είχαν δώσει διορία έως τις 15.35, προκειμένου να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, ειδάλλως, όπως απείλησαν, θα σκότωναν τον εισαγγελέα.