> Voliotaki: Ιουλίου 2014

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Επιστροφή φόρου δύο ταχυτήτων - Ποιοι θα εισπράξουν γρηγορότερα και ποιοι θα ελεγχθούν

Η παράταση των φορολογικών δηλώσεων, λόγω της αργοπορίας του υπουργείου να ανοίξει το σύστημα, από την μία μεριά αλλά και λόγω των τεχνικών προβλημάτων της λειτουργίας του taxisnet, αλλά και λόγω της καθυστέρησης έκδοση των αποφάσεων από την κεντρική υπηρεσία του υπουργείου, έφερε δεκάδες προβλήματα σε φορολογούμενους και λογιστές – φοροτεχνικούς.

Διαβάστε περισσότερα

Κι αποχαιρέτα τη την συνταξούλα σου που χάνεις!..

Θρήνος, χαμός και κοπετός χθές μπροστάστα γκισέ και τα ΑΤΜ των τραπεζών.

     Σαν χορός αρχαίας τραγωδίας οι συνταξιούχοι ολόλυζαν και σκλήριζαν για τις ξανα-ματα-κομμένες τους συντάξεις.
     Πού και πού ξεπετιόταν και κάποιος ''κορυφαίος'' του ''χορού'' αυτού, πλησίαζε τα μαρκούτσια της παρηγοριάς και της χλεύης τωνεθνικών προμηθευτών-ενημερωτών, και σφύριζε κατάρες κι αναθέματα εναντίον της κυβέρνησης γενικότερα, και των υπουργών και του ''πρωθυπουργού'' ειδικότερα!

Η Κρήτη δείχνει τον δρόμο

Mορφή επανάστασης η οποία είναι έτοιμη να μεταλαμπαδευτεί και στην υπόλοιπη χώρα, έχει πάρει ο ξεσηκωμός των Κρητικών μετά το θάνατο 56χρονης τετραπληγικής στα Χανιά επειδή η ΔΕΗ της έκοψε το ρεύμα.

Στους δρόμους βρίσκονται εδώ και μέρες χιλιάδες άνθρωποι απ’ άκρη σ’ άκρη στο νησί, καταλαμβάνοντας δημόσια κτίρια και διώχνοντας τους αστυνομικούς από τα τμήματα, καλώντας τους ή να συνταχθούν με τον δίκαιο αγώνα τους ή να μπουν σε ένα πλοίο και να γυρίσουν στην Αθήνα.

Προαιρετική η δημοσίευση ισολογισμών σε εφημερίδες

Μέσω του Γενικού Εμπορικού Μητρώου που καθίσταται ως ο μοναδικός εθνικός τόπος εμπορικής δημοσιότητας θα δημοσιεύονται πλέον οι ισολογισμοί και κάθε εταιρική πληροφορία των επιχειρήσεων, ενώ η δημοσίευση σε οικονομικές εφημερίδες καθίσταται απολύτως προαιρετική και η δημοσίευση σε ΦΕΚ θα γίνεται ατελώς ως και το τέλος του 2015.

Διαβάστε περισσότερα

Κόκκινη Προβιά: Ο μυστικός στρατός της CIA στην Ελλάδα. Αποκαλύπτουμε τους αρχηγούς της

Το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και η έναρξη του Ψυχρού, έμελλε να ρίξουν την Ευρώπη σε μια περιπέτεια με πολλές διαστάσεις. Όμως απ’ όσα τα τελευταία 60 χρόνια έχουν γραφεί για την ιστορία της Γηραιάς Ηπείρου σχεδόν τίποτα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. 

Κι αυτό γιατί η δυτική Ευρώπη, που εμφανιζόταν ως ανάχωμα απέναντι στον «κομμουνιστικό κίνδυνο», κυβερνήθηκε μέσα από το πιο αντιδημοκρατικό δημιούργημα...

Όριο μπαίνει στις τιμές των κυλικείων στις οργανωμένες παραλίες

Το μέτρο της επιβολής ανώτατης τιμής (πλαφόν) για εμφιαλωμένο νερό, καφέδες, τοστ και άλλα προϊόντα κυλικείου επεκτείνεται και στις οργανωμένες στις οργανωμένες παραλίες με εισιτήριο εισόδου.

Υπνευθυμίζεται ότι ανώτατες τιμές ισχύουν ήδη σε αεροδρόμια, πλοία, γήπεδα, αρχαιολογικούς χώρους, κινηματογράφους, θέατρα κ. α. για όρθιους πελάτες.

Διαβάστε περισσότερα

Οι Γερμανοί αποκαλύπτουν τη μεγάλη απάτη του Σημίτη με τα υποβρύχια που γέρνουν

ΟιΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ εφημερίδες αποκαλύπτουν τις βρώμικες συναλλαγές του Κώστα Σημίτη με το γερμανικό κατεστημένο, τις οποίες ο ελληνικός λαός πλήρωσε με δισεκατομμύρια ευρώ.

Χαρακτηριστικό στην κατεύθυνση αυτή, είναι το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Suddeutsche Zeitung, που καρφώνει στην κυριολεξία τον πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας, για την παραγγελία των τεσσάρων μπαταρισμένων υποβρυχίων, που έγινε αποκλειστικά και μόνο για να σωθεί από την κατάρρευση ο γερμανικός όμιλος της HDW, που έχει έδρα στο Κίελο, που ήταν κρίσιμη εκλογική περιφέρεια για τους Σοσιαλδημοκράτες. 

Η γερμανική εφημερίδα, καταγγέλλει ευθέως τους γερμανούς αξιωματούχους, για βρώμικη συναλλαγή με τον Κ. Σημίτη, την οποία βέβαια πλήρωσε με αίμα ο έλληνας φορολογούμενος.

Ένστολοι: “Χρησμός της Πυθίας” η διάταξη για το εφάπαξ - Οι αλλαγές θα ισχύσουν από την κατάθεση του νομοσχεδίου

Αίσθηση προκαλεί όχι μόνο η ασάφεια που συνοδεύει τη

«ρήτρα διασφάλισης του αξιόμαχου» η οποία θα εφαρμοστεί για τον υπολογισμό των εφάπαξ των ενστόλων αλλά και η επισήμανση ότι το νέο καθεστώς θα ισχύσει από την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή.

Διαβάστε περισσότερα

Χάκαραν το site της Mossad οι Anonymous

Τη σελίδα της Mossad, της Ισραηλινής Υπηρεσίας Πληροφοριών, χάκαραν σύμφωνα με δημοσιεύματα οι Anonymous. Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές «επιθέσεις» σε σελίδες της κυβέρνησης του Ισραήλ, στο πλαίσιο της εκστρατείας για να σταματήσει η γενοκτονία στη Γάζα.

Η ιστοσελίδα της Mossad έχει «πέσει» από τις 00.40 ώρα Γκρίνουιτς και ακόμη δεν έχει αποκατασταθεί, η κυβέρνηση του Ισραήλ δεν έχει ακόμη προχωρήσει σε ανακοίνωση για το θέμα.
Πηγή: RT.com

Παρέμβαση του Αρείου Πάγου μετά τη θύελλα αντιδράσεων για τα "ματωμένα" φραουλοχώραφα - Η αθώωση κεντρικό θέμα και στα ξένα ΜΜΕ



- Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, παρενέβη σχετικά με την υπόθεση της Ν. Μανωλάδας
- Ζητά άμεσα αντίγραφο της απόφασης του κακουργιοδικείου Πάτρας
- Αν συντρέχει περίπτωση αναίρεσής της, τότε όλα είναι... ανοιχτά
- Αθώοι κρίθηκαν για τις επιθέσεις εναντίον εργατών στη Νέα Μανωλάδα οι δύο από τους τέσσερις κατηγορούμενους

Η Χαρούλα Αλεξίου πιο επικίνδυνη για την κυβέρνηση και από τον Τσίπρα

ΟΤΑΝ Η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΣΙΤΑ

Aπό την Αλεξάνδρα Τσόλκα
Η Αλεξίου πέταξε το κόκκινο, πλαστικό της γάντι στα μούτρα των βολεμένων σταρ (και καλά τους έκανε)

Αναστολή Α.Φ.Μ. για φοροδιαφυγή - Τέλος στις εκκαθαριστικές Φ.Π.Α. - Αναλυτικά οι βασικές ρυθμίσεις που προβλέπει το νέο πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή

Ποιές σημαντικές αλλαγές προβλέπει το νέο πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή:

Καταργείται η υποχρέωση διακανονισμού στην περίπτωση που ο φόρος που οφείλεται

Διαβάστε περισσότερα

Το έκανε πάλι το θαύμα της η ΔΕΗ - Έκοψε το ρεύμα σε ανάπηρο καρδιοπαθή

Λίγες ημέρες μετά από τον τραγικό όσο και άδικο θάνατο της 56χρονης τετραπληγικής Ευτυχίας Ποποδάκη στα Χανιά, η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού έκοψε ξανά το ρεύμα σε πολύτεκνο ανάπηρο και καρδιοπαθή στο Χολαργό, εξαιτίας …γραφειοκρατικού λάθους !

Φαίνεται ότι κάποιοι στη ΔΕΗ δε βάζουν μυαλό, ακόμα και όταν χάνονται άδικα ανθρώπινες ζωές.

Έφοδος εφορίας στους πελάτες των ακριβών ξενοδοχείων

Βέλγικη μέθοδος για σύγκριση δαπανών πολυτελείας με φορολογικές δηλώσεις.

«Check-in» και στην Εφορία θα κάνουν όσοι κλείσουν φέτος πολυτελείς σουίτες και κότερα για τις διακοπές τους.

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα κατάρτισης στο επάγγελμα του ξεναγού από το υπουργείο Τουρισμού

Δύο ταχύρρυθμα προγράμματα κατάρτισης στο επάγγελμα του ξεναγού, στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο και στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου αντιστοίχως, θα υλοποιηθούν από το Υπουργείο Τουρισμού.

Tο πρώτο πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα κατά το διάστημα από 29 Σεπτεμβρίου έως και 28 Νοεμβρίου 2014 και το δεύτερο στη Ρόδο από 13 Οκτωβρίου έως και 12 Δεκεμβρίου 2014.

Διαβάστε περισσότερα

Από… κόσκινο η οικονομική ζωή χιλιάδων πολιτών – Ποιοι μπαίνουν στη λίστα

Είσαι διαιτητής; Δημοσιογράφος; Έχει φτιάξει ιστοσελίδα; Η εταιρεία σου έχει πάρε δώσε με το δημόσιο; Είσαι δημόσιος υπάλληλος; Κατέχεις θέση προϊσταμένου; Μήπως ασχολείσαι με το χρηματιστήριο; Εκδίδεις περιοδικό;
Είσαι γιατρός σε θέση κλειδί; Η ζωή σου –της γυναίκας σου και των παιδιών σου- μπαίνει στο μικροσκόπιο.

Διαβάστε περισσότερα

Δεν χρεοκοπεί η Αργεντινή, εμείς χρεοκοπούμε!...

Δεν χρεοκοπεί η Αργεντινή, εμείς χρεοκοπούμε!Έχουν βγει κάποιοι και αναπαράγουν κάποιες δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για την Αργεντινή. Δεν είναι ο ρόλος μου, ούτε έχω διάθεση να υπερασπιστώ τον Αλέξη Τσίπρα, άλλωστε δεν νομίζω ότι το χρειάζεται.
Θα υπερασπιστώ όμως την Αργεντινή που διάφορα παπαγαλάκια μιλούν για χρεοκοπία της.

Με γκλίτσα και σανδάλια...

Ο Σταύρος Θεοδωράκης με γκλίτσα και σανδάλια στο γραφείο του Γιάννη Μπουτάρη [ειΦΩΤΟ...
Σε χαλαρούς ρυθμούς και με διάθεση που περισσότερο θύμιζε τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις στους "Πρωταγωνιστές» εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης στη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη στους αμπελώνες του. 
Ο τελευταίος ήταν αυτός που ζήτησε το ραντεβού

Αύριο όλοι οι τηλεθεατές πρέπει να επανασυντονίσουν τους δέκτες τους...

Την 1η Αυγούστου τα ξημερώματα πραγματοποιείται στην Αττική το δεύτερο "περιοχικό" switch-off όπου 13 κέντρα θα εκπέμπουν επίγειο ψηφιακό σήμα στις τελικές συχνότητες, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. 
Από τα 13 αυτά κέντρα, δύο, ο «Υμηττός» και η «Αίγινα» εκπέμπουν ήδη ψηφιακά στις μεταβατικές συχνότητες.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι τηλεθεατές που λαμβάνουν ήδη ψηφιακό

AXIΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Mια φωτογραφία, χίλιες λέξεις

Εμείς μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας κα θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, όσο και αν ένας τεράστιος μηχανισμός προπαγάνδας και παραπληροφόρησης συγκροτούμενος από συγκεκριμένα ΜΜΕ προσπαθούν να παραποιήσουν και να αλλοιώσουν την πραγματικότητα....

"Πόλεμος" Γεωργιάδη-Κοντονή...

Αγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Αδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρου Κοντονή, με αφορμή τη νέα χρεοκοπία της Αργεντινής.

«Είστε επικίνδυνοι και καταστροφικοί. Πάρτε ένα αεροπλάνο - η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή - να πάτε στην Αργεντινή που ονειρευόσαστε», ανέφερε...

Σαρώνει η εφαρμογή του smartphone που εντοπίζει τα παιδιά χωρίς αυτά να μας καλούν!!

Ανάλογο app και για iPhone από την Apple

Ποια μητέρα δεν περιμένει “πάνω από το τηλέφωνο” να την καλέσει ο γιος της που, τώρα το καλοκαίρι ξημεροβραδιάζεται, κάνοντας βόλτες ή ποδήλατο στη γειτονιά;

Διαβάστε περισσότερα

Τα «Νέα» φοράνε τα κόκκινα γάντια του Ρόκι …και ρίχνουν μπουνιές στην Αλεξίου

Mε όπλα την εμπάθεια, την ειρωνεία και την παραπληροφόρηση, η εφημερίδα Τα Νέα εξαπολύει σήμερα επίθεση κατά της Χαρούλας Αλεξίου με αφορμή τη συναυλία συμπαράστασης στον αγώνα των καθαριστριών της περασμένης Δευτέρας. 

Στόχος του άρθρου, που το υπογράφει ο Παύλος Αγιαννίδης, δεν είναι μόνο να εξευτελίσει τη συγκεκριμένη τραγουδίστρια, αλλά να τρομοκρατήσει, να απειλήσει, έμμεσα βέβαια, τους ανθρώπους της τέχνης που θα τολμήσουν να υποστηρίξουν τους εργατικούς αγώνες.

Είναι άστοχο και αδιάφορο αυτό που αναφέρει το κείμενο, ότι δηλ. η Αλεξίου έκανε

Πως θα θεμελιώσουν σύνταξη 250.000 εργαζόμενοι στο Δημόσιο

ΟΙ 46 ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

Μεγάλη ευκαιρία να θεμελιώσουν το συνταξιοδοτικό τους δικαίωμα, μόνο με τα απαιτούμενα έτη ασφάλισης έχουν 250.000 εργαζόμενοι στον δημόσιο, ευρύτερο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Διαβάστε περισσότερα

Γλέζος: Να εξεγερθεί ο ελληνικός λαός για τους Παλαιστινίους...

Ο Μανώλης Γλέζος μίλησε στον ρ/σ «Στο Κόκκινο» για τις τραγικές συνθήκες που βιώνει η Παλαιστίνη και κάλεσε τον ελληνικό λαό να εξεγερθεί για την τραγωδία στη Γάζα, την οποία παραλλήλισε με τηγ γερμανική κατοχή.

Παράλληλα, σχολιάζοντας τις σημερινές πολιτικές συνθήκες, έριξε το γάντι στην κυβέρνηση που συνεχίζει το καταστροφικό της έργο χωρίς την εντολή του λαού και την κάλεσε να «συνέλθει» και να προχωρήσει σε εκλογές.

"Έμεινε" ο Κικίλιας μεσοπέλαγα! Βλάβη στο σκάφος και... όπισθεν ολοταχώς!

Η απρόοπτη βλάβη στο σκάφος που μετέφερε τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Βασίλη Κικίλια, ήταν η αιτία που ακύρωσε την επίσκεψή του στο ακριτικό νησί της Χάλκης, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην Τήλο.

Μεσοπέλαγα βρισκόταν το πλωτό σκάφος του Λιμενικού, στο οποίο επέβαινε με τη συνοδεία του ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βασίλης Κικίλιας, 'οταν συνέβη η βλάβη στο σκάφος με αποτέλεσμα να ματαιωθεί η επίσκεψή του στη Χάλκη.

Παρέμβαση Αβραμόπουλου για τους ένστολους!

Σχεδόν ταυτόχρονα οι υπουργοί Άμυνας και Ναυτιλίας υποστηρίζουν οτι οι αλλαγές στο εφάπαξ θα γίνουν σε "βάθος χρόνου"...

Σχετικά με τη βιωσιμότητα των Μετοχικών Ταμείων των Ενόπλων Δυνάμεων ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση.

Πόθεν έσχες για όλους τους χρηματιστές - Εντονη αντίδραση από τον ΣΜΕΧΑ

Αναταραχη στη χρηματιστηριακή αγορά προκαλεί η υποχρέωση υποβολής πόθεν έσχες για τα μέλη της διοίκησης και τους διευθυντές της ΕΧΑΕ καθώς και για όσους έχουν δραστηριότητα στον χρηματοπιστωτικό-επενδυτικό κλάδο και κατέχουν διευθυντικές θέσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Χ. Αλεξίου: Είμαστε όλες Βούλτεψη!

Tραγικό λάθος έκανε η Χαρούλα Αλεξίου στη συναυλία για τις απολυμένες καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ. Είπε τη θρυλική πια φράση «Είμαστε όλες καθαρίστριες!». Κανονικά όμως έπρεπε να πει, να τονίσει και να βροντοφωνάξει «Είμαστε όλες-όλοι Σοφία Βούλτεψη!».

Η εγκληματική αυτή παράλειψη έκανε την κυβερνητική εκπρόσωπο μπουρλότο. Βγήκε στα κανάλια και τι δεν είπε ο στόμας της -όπως πάντα βέβαια- με κορυφαίο το «αποτελεί ύβρη η

Ένα φρούτο την ημέρα «μειώνει κατά 5% τον κίνδυνο θανάτου από καρδιά»

Κάθε φρούτο και κάθε σαλάτα που καταναλώνουμε καθημερινά, μειώνει κατά 5% τον κίνδυνο θανάτου, ιδίως από καρδιαγγειακά αίτια, σύμφωνα με μία νέα, μεγάλη μελέτη του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.

Ωστόσο αυτό το όφελος δεν παρέχεται επ’ αόριστον, αλλά μόνο έως και τις 5 μερίδες που,

Διαβάστε περισσότερα

Υπερασπιστής των πιστολέρο της Μανωλάδας, ο Άδωνις ...

Τους επιστάτες της Μανωλάδας που πυροβόλησαν τους μετανάστες εργάτες γης τον Απρίλιο του 2013 υπερασπίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έδωσε τη δικιά του, ευφάνταστη εκδοχή για το ατιμώρητο έγκλημα.

Τι πρέπει να προσέχουμε για να μην πληρώνουμε παραπάνω σε κινητά & Internet

Για τα βασικά χαρακτηριστικά και τις οδηγίες χρήσης της συσκευής, καθώς και για τις ισχύουσες χρεώσεις για την πρόσβαση και την ασύρματη μεταφορά δεδομένων, που εφαρμόζουν οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, πρέπει να ενημερωθούν, μεταξύ άλλων, οι καταναλωτές, σύμφωνα με την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), τη θερινή περίοδο.

Διαβάστε περισσότερα

Οι δικαστές δεν καταδικάζουν τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται

Αθώοι κρίθηκαν από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Πάτρας οι δυο από τους κατηγορούμενους για τους τραυματισμούς με όπλα περισσότερων από 30 ξένων εργατών που ζητούσαν να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα πολλών μηνών στα φραουλοχώραφα της Νέας Μανωλάδας, ενώ οι άλλοι δυο αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι την έφεση.

Οπωσδήποτε, είναι απόλυτα δίκαιη η απόφαση του δικαστηρίου, αφού το να πυροβολείς ξένους εργάτες και να τραυματίζεις τριάντα από αυτούς είναι πλημμέλημα της πλάκας μπροστά στο έγκλημα που διέπραξε η Χάρις Αλεξίου που τραγούδησε για τις καθαρίστριες.

Η ΑΚΟΣ στην Ανάβρα Μαγνησίας - «Η πρόληψη είναι τρόπος ζωής» - Κυριακή 3 Αυγούστου στις 11.00

Η αστική Mη Κερδοσκοπική Εταιρία «ΆΚΟΣ: Καρκίνος. Θεραπεία σώματος και ψυχής» (www.akoslife.com) , θα πραγματοποιήσει Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: «Η πρόληψη είναι τρόπος ζωής» , την Κυριακή 3 Αυγούστου στις 11.00, στις πηγές Ανάβρας Μαγνησίας.

Διαβάστε περισσότερα

Νόμος είναι το δίκιο των… τραμπούκων!

Έγραψαν Ιστορία οι δικαστές  του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Πάτρας με τη χθεσινή τους απόφαση για την υπόθεση της Μανωλάδας.

Τα ονόματα των εν λόγω δικαστών δεν έχουν σημασία, αλλά η αθώωση των δύο και η «βελούδινη τιμωρία» των άλλων δύο κατηγορουμένων, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στις,  έτσι και αλλιώς ταξικές, κοινωνικές σχέσεις.

Από δω και στο εξής το αφεντικό έχει δικαιώματα, που μόνο στο στάδιο της δουλοκτητικής κοινωνίας γνωρίζαμε, από το δικαίωμα του δουλοκτήτη να αντιμετωπίζει ως αντικείμενο (πράγμα) τον εργαζόμενο, ως το δικαίωμα να κακοποιεί ή να αφαιρεί τη ζωή του «δούλου». Φυσικά, χωρίς συνέπειες.

Με 56 τεχνικές ειδικότητες οι Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης

Με σύνθημα «Έτοιμοι στα 18 μας» το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων παρουσιάζει τη λειτουργία των Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης,

«ένα οργανωμένο επαγγελματικό πλαίσιο, που θα παρέχει αναγνωρισμένη πιστοποίηση σε Εθνικό επίπεδο και επαγγελματική κατάρτιση, στο πλαίσιο μη τυπικής εκπαίδευσης» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το Υ.ΠΑΙ.Θ. και το οποίο θα απευθύνεται σε αποφοίτους Γυμνασίου.

Διαβάστε περισσότερα

Δεν θα υπογράψουμε μια συμφωνία η οποία θα θέσει σε κίνδυνο το μέλλον της Αργεντινής...

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ Ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ

Ακόμη και τώρα που βρίσκεται στο καναβάτσο, στην κυριολεξία στα σχοινιά, ο υπουργός Οικονομικών της Αργεντινής Axel Kicillof, αγωνίζεται με σθένος για τον λαό του.

Ο γιος του είναι gay, o ταλαίπωρος Singer δεν μπορεί να το χωνέψει και αποφάσισε να χρεοκοπήσει την Αργεντινή!


AΠΟΚΑΛΥΨΗ

O 69χρονος Paul Singer, o επονομαζόμενος από τα ελληνικά ΜΜΕ, "γύπας των αγορών" που οδηγεί την Αργεντινή στην δεύτερη χρεοκοπία της μέσα σε 12 χρόνια, έχει έναν νταλκά ασίγαστο.

Κάλεσμα Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στο συλλαλητήριο για τη Γάζα

Κάλεσμα στη σημερινή συγκέντρωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό στο Σύνταγμα, στις 19:00, απευθύνει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως «η αλληλεγγύη είναι το όπλο των λαών, ας το χρησιμοποιήσουμε, για να σταματήσει αυτό το έγκλημα!».

Αναλυτικά, στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Ο στρατός του Ισραήλ συνεχίζει το έγκλημα κατά των κατοίκων της Γάζας με αμείωτη ένταση. Οι θηριωδίες του ισραηλινού στρατού εις βάρος αμάχων έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Αιτήσεις για 900 θέσεις σε πρόγραμμα νέων ελεύθερων επαγγελματιών

Συνεχίζεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα προώθησης στην απασχόληση μέσω της οικονομικής ενίσχυσης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών, 900 ανέργων νέων ηλικίας έως 35 ετών, με το διακριτικό τίτλο «Επιχειρηματικότητα νέων με έμφαση στηνκαινοτομία» και ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να... 

Διαβάστε περισσότερα

Τραγωδία στην Κρήτη: Έφτιαξε θηλιά με ένα σεντόνι και κρεμάστηκε

Τέλος στη ζωή της έβαλε, λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι μια 74χρονη γυναίκα, μέσα στο σπίτι της, σε πολυκατοικία πίσω από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η ηλικιωμένη γυναίκα πήρε ένα σεντόνι, έφτιασε μια θηλιά και κρεμάστηκε από το σωλήνα του καλοριφέρ στο σπίτι της.

Θύμα τροχαίου, ο Νίκος Στραβελάκης...

Θυμα τροχαίου έπεσε το πρωι της Τετάρτης, ο παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του MEGA, Νίκος Στραβελάκης.
Το ατύχημα συνέβη την ώρα που πήγαινε στο σταθμό, με το αυτοκίνητό του. Ο δημοσιογράφος έχει τραυματιστεί στο κεφάλι και τον αυχένα! Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, ωστόσο κρίθηκε απαραίτητο να παραμείνει προληπτικά στο νοσοκομείο, προκειμένου να του γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.
Όπως μαθαίνουμε, ο Νίκος Στραβελάκης είχε άγιο, καθώς το αυτοκίνητό του υπέστη μεγάλη ζημιά, αλλά ο ίδιος βγήκε ανέπαφος από αυτό...

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού – Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι – Δείτε που

- Από σήμερα και μέχρι το Σάββατο θα υπάρχουν έντονα φαινόμενα
- Από το απόγευμα καταιγίδες και χαλάζι θα αρχίσουν να πλήττουν πολλές περιοχές της Ελλάδας
- Δείτε την πρόγνωση του καιρού για τρεις ημέρες
Δυνατές βροχές και καταιγίδες που σε πολλές περιπτώσεις θα συνοδεύονται και από χαλάζι προβλέπει η ΕΜΥ για τις επόμενες ώρες.
Τα φαινόμενα θα επεκταθούν στη μισή χώρα και μέχρι το ερχόμενο Σάββατο σε πολλές περιοχές θα είναι έντονα αλλάζοντας άρδην το σκηνικό του καιρού.

«Ντου» οπαδών σε αγώνα Champions League (Video)

Άσχημες σκηνές εκτυλίχθηκαν στον αγώνα της Ντνίπρο με την Κοπεγχάγη, για τον προκριματικά του Champions League, όταν οπαδοί της πρώτης επιτέθηκαν στους φίλους της ομάδας από την Δανία. Οι σεκιούριτι του γηπέδου έμοιαζαν σοκαρισμένοι, οι Ουκρανοί οπαδοί της...

Δείτε το Video εδώ

Κλιμάκωση στη Λιβύη! Η Ελλάδα στέλνει και δεύτερο πολεμικό πλοίο

Και δεύτερο πλοίο του Στόλου αποπλέει για τη Λιβύη. 

Η επιχείρηση του ΠΝ παίρνει πλέον άλλες διαστάσεις, καθώς δόθηκε διαταγή για απόπλου του πλοίου γενικής υποστήριξης Προμηθέας.

Ο απόπλους κρίθηκε αναγκαίος για να υποστηρίξει τον πλου της φρεγάτας ΣΑΛΑΜΙΣ αλλά και για να συνοδεύσει πλοίο "πολιτικό" - το Ελευθέριος Βενιζέλος μάλλον - που πλέει για τη Λιβύη.

«Ετσι διασκεδάζουν στη Μύκονο»...

Εις υγείαν των κορόιδων...
Πάρτι χλιδής στη Ψαρού, με σαμπάνιες, χαβιάρι και ξύλο.
Mέχρι και 1.000 ευρώ το κεφάλι για τον Χούλιο Ιγκλέσιας.
Απέφυγε να ανοίξει μπουκάλια, αυτή τη φορά, ο Ρέμος.

NεοΕλληνα "μ....α" ταξικε , μαζί τα φάγαμε...

AΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Γκρινιαζεις καθε μερα ΝεοΕλληνα ταξικε βριζεις Πασοκους , Νεοδημοκρατες .
Στα ιντερνετικα καφενεια τυπου Facebook βγαζεις μονο χολη και κακια.
Αν εισαι ελευθερος επαγγελματιας σου φταινε οι Δημοσιοι Υπαλληλοι.
Αν παλι ανηκεις στη δευτερη κατηγορια σου φταινε αυτοι της πρωτης.
Παντα καποιος αλλος φταιει εκτος απο εσενα.

Παραλίγο νέα τραγωδία με αεροσκάφος της Malaysia airlines!

Αναγκάστηκε να ματαιώσει την απογείωσή του γιατί ήταν σε τροχιά σύγκρουσης με άλλο αεροσκάφος!

Ένα αεροπλάνο της Malaysia Airlines αναγκάστηκε να διακόψει μία απογείωση αεροσκαφους μετά τον έλεγχο της εναέριας κυκλοφορίας η οποία εξέπεμψε επείγον σήμα στους πιλότους προκειμένου να τους ενημερώσει ότι ήταν σε πορεία σύγκρουσης με άλλο τζετ.

Σποράδες: Αλλοιώνεται μια από τις διασημότερες παραλίες της χώρας - Πρόστιμα σε τουρίστες που φτάνουν τα 1.000€!

Όσοι έχουν κολυμπήσει στα κρυστάλλινα νερά που βλέπετε, θυμούνται την εμπειρία τους για πάντα - Από χρόνο σε χρόνο όμως το τοπίο αλλάζει...

Ντόπιοι και τουρίστες αποδεκατίζουν τα Λαλάρια από τα εντυπωσιακά, άσπρα βότσαλα, που έκαναν την ομώνυμη παραλία της Σκιάθου ονομαστή σε όλο τον κόσμο. Οι ντόπιοι τα μαζεύουν και «ντύνουν» με αυτά τις αυλές τους, άλλοι τα ζωγραφίζουν και τα πουλούν, οι ξένοι τα παίρνουν ως αναμνηστικά.

Οι γεωλόγοι από την πλευρά τους υποστηρίζουν ότι χρειάζονται χιλιάδες χρόνια, για να γεμίσει ξανά η παραλία από τα χαρακτηριστικά άσπρα βότσαλα.

Πότε και πως θα γίνει η επιχείρηση της φρεγάτας ΣΑΛΑΜΙΣ στη Λιβύη - Τα σενάρια

Επιχείρηση υψηλού ρίσκου για τη φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ στη Λιβύη. Η φρεγάτα του Στόλου μας αναμένεται μέχρι το απόγευμα να είναι στα ανοιχτά της Τρίπολης.

Μέχρι στιγμής αντικειμενικός σκοπός της επιχείρησης είναι ο απεγκλωβισμός περίπου 100 ανθρώπων. Απ΄ αυτούς μόνο οι οκτώ είναι Έλληνες, προσωπικο της πρεσβείας μας στη Τρίπολη.

Σκόπελος: Παραμυθένιος gay γάμος σε σκηνικό ''Mamma Mia'' - Το φιλί και η γαμήλια τούρτα (Φωτό και βίντεο)!


Μετά την εντυπωσιακή πρόταση γάμου, που είχε κάνει στον αγαπημένο του, ακολούθησε και ο ρομαντικός γάμους τους, που έγινε θέμα συζήτησης εντός και εκτός συνόρων...

O Bενιζέλος προανήγγειλε παραίτηση Παπούλια τον Σεπτέμβριο και εκλογές τον Οκτώβριο!

Η ΜΕΡΚΕΛ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΟΜΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ

Για μια ακόμη φορά ο Βενιζέλος προανήγγειλε τις εξελίξεις, την ώρα μάλιστα που η Σία Κοσιώνη απολαμβάνει- ξάγρυπνη στην Αντίπαρο-, τον έρωτά της με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Ρυθμίσεις στα χρέη στις τράπεζες με πάγωμα δόσεων και μείωση επιτοκίου – Ποιοι μπορούν να το κάνουν

- Προγράμματα με πάγωμα δόσεων ως και έναν χρόνο προτείνουν οι τράπεζες
- Επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής για να μειωθεί η μηνιαία δόση
- Αλλαγή δανείου για μείωση επιτοκίου ως και κατά 10%
- Τηλεφωνικά ενημερώνονται οι δανειολήπτες για τη ρύθμιση που μπορούν να κάνουν
- Ευκαιρίες αλλά και παγίδες που κρύβουν οι ρυθμίσεις
- Ακόμη και όσοι έχουν υπόλοιπο δανείου ή χρέη στις τράπεζες που δεν ξεπερνούν τα 1.000 μπορούν να επωφεληθούν από τις νέες ρυθμίσεις των τραπεζών...

Τρίζουν καρέκλες στην Υγεία! Ποιοι θα αποκεφαλιστούν

Αλλαγές σε πρόσωπα ...high level αναμένεται να κάνει το επόμενο διάστημα ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης τοποθετώντας πρόσωπα της επιλογής του σε θέσεις κλειδιά.

Ποιοι κινδυνεύουν

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται πολλά στελέχη του χώρου της υγείας καθώς το τελευταίο διάστημα...

Paris Hilton: Αγκαλιές και φιλιά με το νέο της αγαπημένο

Η γνωστή Αμερικανίδα κληρονόμος Paris Hilton, αμέσως μετά το χωρισμό της από τον Ισπανό River Viiperi, εθεάθη να αγκαλιάζει και να φιλάει άγνωστο άντρα στην παραλία του Μαλιμπού στην Καλιφόρνια

Μπορεί να χώρισε πρόσφατα, δεν άφησε όμως τον καιρό να πάει χαμένο και βρέθηκε σε νέα αντρική αγκαλιά...

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση ρίχνει «φως» στην καθημερινή ζωή των νέων στην αρχαία Μακεδονία

Η περιοδική έκθεση με τίτλο «Νέος και με υγείαν αρίστην... Όψεις της ζωής των νέων στην αρχαία Μακεδονία», θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο στο Μουσείο της Αρχαίας Αγοράς Θεσσαλονίκης.Η καθημερινή ζωή των νέων στη Μακεδονία από τα αρχαϊκά μέχρι τα ρωμαϊκά χρόνια θα αποτελέσει θέμα περιοδικής έκθεσης με τίτλο «Νέος και με υγείαν αρίστην...

Διαβάστε περισσότερα

Νέο σκάνδαλο για την οικογένεια Κλίντον: Ποιος είναι ο πατέρας της Τσέλσι;

Φήμες θέλουν ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος να μην είναι ο βιολογικός πατέρας της μοναχοκόρης της Χίλαρι - Στείρος ο Μπιλ Κλίντον; - Τι αποκαλύπτει ο επί σειρά ετών βοηθός του, Larry Nichols

Ένα νέο σκάνδαλο έρχεται να ταράξει για ακόμη μια φορά τα νερά στην οικογένεια Κλίντον, καθώς οι φήμες αυτή τη φορά θέλουν την Τσέλσι να μην είναι βιολογικό παιδί του πατέρα της και πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον...

Διαβάστε περισσότερα

Έφοδος εφορίας στους πελάτες των ακριβών ξενοδοχείων

«Check-in» και στην Εφορία θα κάνουν όσοι κλείσουν φέτος πολυτελείς σουίτες και κότερα για τις διακοπές τους. Πρόκειται για έναν από τους νέου τύπου ελέγχους που σχεδιάζονται στο υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την ομάδα Ράιχενμπαχ.
Στην Ελλάδα της μεγάλης κρίσης, όπου οι πολίτες έχουν κόψει και τις διακοπές, ο φοροελεγκτικός μηχανισμός έχει βάλει στο μάτι όσους Ελληνες επιλέγουν να πληρώσουν 500, 1.000, ακόμη και 2.000 ευρώ τη βραδιά για να διαμείνουν σε πολυτελή ξενοδοχεία σε Μύκονο, Σαντορίνη και άλλες τουριστικές περιοχές της χώρας...

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμαστής για ανδρικά sex toys: Είναι η καλύτερη δουλειά στον κόσμο;

Αναζητά έναν part-time «μηχανικό του οργασμού», που θα εργάζεται ελεύθερα, ό,τι ώρα εκείνος επιθυμεί!
Η εταιρεία Hot Octopuss είναι από τις καλύτερες εταιρείες στο χώρο των ανδρικών sex toys και βέβαια η δημιουργός του γνωστού Pulse -μιας κορυφαίας συσκευής αυτοικανοποίησης (και όχι μόνο), για άνδρες...

Διαβάστε περισσότερα