> Voliotaki: Ιουνίου 2014

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Δημοσιογράφοι-υπάλληλοι...

Το δημοσιογραφικό λειτούργημα, όπως προστατεύεται από το Σύνταγμα και την Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, δεν μπορεί να υπαχθεί σε διατάξεις περί αξιολόγησης του προσωπικού των δημοσίων υπηρεσιών.

Οι δημοσιογράφοι δεν είναι ποτέ όργανα της εκτελεστικής εξουσίας, σε οποιονδήποτε φορέα και αν παρέχουν τις υπηρεσίες τους. 

Νέο... ματς της Κωνσταντοπούλου στη Βουλή - "Αυτό είναι έκτρωμα!"

Νέος χαμός προκλήθηκε στην Επιτροπή Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής με πρωταγωνίστρια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Αφορμή ήταν το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ να αναβληθεί η δεύτερη ανάγνωση του νομοσχεδίου για αλλαγή του ποινικού και σωφρονιστικού κώδικα, προκειμένου -όπως η ίδια υποστήριξε - οι βουλευτές να επισκεφθούν τα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας.

Έξι τρόποι για να μειώσετε την αρτηριακή πίεση

Απλά μυστικά για καλή υγεία

Ερευνητές από δύο διαφορετικές ομάδες επιστημόνων από τις ΗΠΑ δημοσίευσαν πρόσφατα μια μεγάλη ανακάλυψη στο επιστημονικό περιοδικό New England Journal of Medicine.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόεδρος Ουρουγουάης: Εσείς στη FIFA είστε πουτ@νας γιοι!

Με… «γαλλικά» κόσμησε τους παράγοντες της FIFA ο πρόεδρος της Ουρουγουάης, Χοσέ Μουχίκα, για την τιμωρία του Σουάρες, κάνοντας λόγο για φασισμό εκ μέρους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος από την ποινή που επέβαλε η FIFA στον Λουίς Σουάρες για το δάγκωμα του Ουρουγουανού επιθετικού στον Τζόρτζιο Κιελίνι ήταν ο Χοσέ Μουχίκα.

Έκανε ρεκόρ τηλεθέασης η ΝΕΡΙΤ

Έσπασε όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης η ΝΕΡΙΤ που μετέδωσε τον χθεσινό αγώνα της Εθνικής ποδοσφαίρου με την Κόστα Ρίκα για τη φάση των «16» του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Το μερίδιο άγγιξε στη 01.38 τα ξημερώματα το 90,2%, ένα ποσοστό που μεταφράζεται σε 3.575.999 τηλεθεατές.

Συγκεκριμένα, τον αγώνα παρακολούθησαν συνολικά από τη ΝΕΡΙΤ και τη ΝΕΡΙΤsports 3.107.659 τηλεθεατές, με μέσο μερίδιο τηλεθέασης 75,7%.

Μοιράζουν τα 20 ελληνικά πετρελαϊκά οικόπεδα

Σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στο Λονδίνο, ο υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης θα παρουσιάσει τα 20 θαλάσσια ελληνικά οικόπεδα σε Ιόνιο και Νότια Κρήτη, ενώπιον εκπροσώπων παγκόσμιων πετρελαϊκών κολοσσών.

Τα οικόπεδα βρίσκονται μέσα σε τέσσερις μεγάλες πιθανά πετρελαιοφόρες περιοχές.

Πέντε χρόνια φυλακή σε τρεις υπαλλήλους του ΣΔΟΕ στη Θεσσαλονίκη για χρηματισμό

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών στον καθένα επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης σε τρεις υπάλληλοι του ΣΔΟΕ , που κατηγορούνταν ότι αξίωσαν «φακελάκι» από ιδιοκτήτη καταστήματος ρούχων, προκειμένου να μη βεβαιώσουν σε βάρος του πρόστιμο.

Διαβάστε περισσότερα

Φόρο χωρίς εισόδημα θα πληρώσουν χιλιάδες ενήλικα παιδιά που πρέπει να κάνουν δική τους δήλωση

Τι ισχύει για φοιτητές, στρατιώτες, ανέργους και πότε τους πιάνουν τα τεκμήρια.

Παγίδες υπερφορολόγησης για χιλιάδες οικογένειες με ενήλικα τέκνα κρύβει φέτος η ισχύουσα φορολογική νομοθεσία.

Διαβάστε περισσότερα

Αλλη μια τεράστια αρπαχτή επί κυβέρνησης "εκσυγχρονιστών" έρχεται στηνη επιφάνεια. Ο "πεντακαθαρίδης" κ. Σημίτης.

Άλλο ένα τεράστιο σκάνδαλο της εποχής  Σημίτη που ξανααποδεικνύεται ότι η διασπάθιση δημοσίου χρήματος, η ρεμούλα και η διαφθορά επί των ημερών των κυβερνήσεων των εκσυγχρονιστών,  δεν είχε όριο, έρχεται σήμερα στην επιφάνεια από την εφημερίδα «Το Παρόν».
  
Χρειάστηκαν να περάσουν 17 ολόκληρα χρόνια για να ρθει στην επιφάνεια έκθεση του Ελεκτικού Συνεδρίου για να περιγράψει ένα όργιο αρπαχτής και λεηλασίας δημόσιου χρήματος που έγινε με την οργάνωση του παγκόσμιου πρωταθλήματος κλασικού αθλητισμού «Αθήνα ‘97».
  
Τα νούμερα που παρατίθενται στο δημοσίευμα (διαβάστε το ολόκληρο εδώπραγματικά ζαλίζουν και μας δείχνουν ότι μια δράκα λαμόγια, με τις ευλογίες της κυβέρνησης των «εκσυγχρονιστών» και του ίδιου του Σημίτη προσωπικά. –τα οποία πιθανόν δεν θα έχουν καμιά επίπτωση- φερόταν σαν πραγματικοί λήσταρχοι του ελληνικού λαού. 
  
Θα επαναλάβουμε μια απορία για τον «πεντακαθαρίδη» κ. Σημίτη:...
  
Όλα όσα μαθαίνουμε σήμερα αλλά και όσα είχαν προηγηθεί έγιναν επί πρωθυπουργίας του

Πώς διάολο ο τόσο σχολαστικός αυτός άνθρωπος δεν είχε πάρει πρέφα τίποτα.

Το πέναλτι του Γκέκα έπρεπε να επαναληφθεί!

Aποκαλυπτική φωτογραφία ανέβασε ο ειδικός αναλυτής - δημοσιογράφος, ο Λίβιου Μπερντ που δείχνει τον τερματοφύλακα της Κόστα Ρίκα, Κέιλορ Νάβας την ώρα που εκτελούσε το πέναλτι ο Γκέκας να ήταν πιο μπροστά από τη γραμμή του τέρματος, παραβαίνοντας τους κανονισμούς!

Πολλά θα γραφτούν για το συγκλονιστικό αγώνα ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κόστα Ρίκα που στοίχισε τον αποκλεισμό στα πέναλτι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ενα από αυτά ήταν και η αποκαλυπτική φωτογραφία που ανέβασε στο διαδίκτυο ο  Λίβιου Μπερντ, που δείχνει τον Νάβας να έχει αποκτήσει...

"Σουρωτήρι" τα σύνορα της χώρας! Διπλασιάστηκαν οι λαθρομετανάστες

Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για την παράνομη λαθρομετανάστευση με τους υπουργούς Εθνικής Άμυνας, Δ. Αβραμόπουλο, Δικαιοσύνης, Χαρ. Αθανασίου, Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Β. Κικίλια, και Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μ. Βαρβιτσιώτη.

Σε αυτή τη σύσκεψη όπως έγινε γνωστό, το πρόβλημα της παράνομης λαθρομετανάστευσης όχι μονο δεν έχει αντιμετωπιστεί κατά το ελάχιστο, αλλά φαίνεται πως κάθε χρόνο γιγαντώνεται παρά τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης για το αντίθετο.

Ποιοι κλάδοι ανοίγουν τώρα νέες θέσεις εργασίας

Τι δείχνει η έρευνα της Icap.

Αύξηση απασχόλησης παρουσίασαν στο πρώτο τρίμηνο του 2014, ένδεκα από τους 21 τομείς της οικονομίας.

Εκπαίδευση, αγροτικός τομέας, τουρισμός, ακίνητα, χρηματοπιστωτικές και ασφαλιστικές

Διαβάστε περισσότερα

Το μεγάλο φαγοπότι του «Αθήνα ’97″. – Και ο Σημίτης απλώς προήδρευε

Χρυσοπληρώθηκε η διοργάνωση του παγκόσμιου πρωταθλήματο3 κλασσικού αθλητισμού «Αθήνα ’97» που είχε αναλάβει η χώρα μας. Πρόκειται για άλλο ένα έργο Σημίτη και τελικά αποδεικνύεται ότι η διασπάθιση δημοσίου χρήματος και διαφθορά επί των ημερών των κυβερνήσεων των εκσυγχρονιστών, που και τώρα έχουν αναλάβει τα ηνία, δεν είχε όριο.

Πιο εύκολα ο Πάρις θα γινόταν πρωθυπουργός της Ελλάδας από το να κάνει το Ελληνικό

ΛΑΤΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΝΙΑΡΧΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΝΑΣΕΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟ ΦΟΝΤΟ

Από τον Βασίλη Μπόνιο
Μελαγχολία στα όρια της κατάθλιψης στην σκέψη και μόνο ότι η προοπτική της Ελλάδας είναι η εναλλαγή στην εξουσία των Αργύρη Ντινόπουλου και Σοφίας Βούλτεψη με τον Νίκο Παππά και τον Παναή Σκουρλέτη.

Πώς ελέγχεται η κοινή γνώμη με 10 τεχνικές

Τις δέκα τεχνικές για τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης αναλύει ο Αμερικανός ακαδημαϊκός και στοχαστής Νόαμ Τσόμσκι.

1. Η τεχνική της διασκέδασης

Πρωταρχικό στοιχείο του κοινωνικού ελέγχου είναι η τεχνική της διασκέδασης όπου η κοινή γνώμη στρέφη την προσοχή της πέρα από τα πολιτικά και οικονομικά προβλήματα, με ένα αδιάκοπο καταιγισμό διασκεδαστικών και ασήμαντων λεπτομερειών.

Η ατυχία του να είσαι Έλληνας τουρίστας στην Ελλάδα – Με 300 ευρώ Άγγλος έρχεται αεροπορικώς για 7 μέρες σε τετράστερο στην Ρόδο

Σχεδόν... δωρεάν κάνουν διακοπές στην Ελλάδα Άγγλοι, Γάλλοι και Ρώσοι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Καθημερινής της Κυριακής.

Μία επίσκεψη σε ιστοσελίδες όπως την βρετανική Τhomson.co.uk, αποδεικνύει ότι ένα δωμάτιο...

Διαβάστε περισσότερα

Εκκενώθηκε χωριό στη Μάνη...

Εκκενώθηκε χωριό στη Μάνη-Σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιάΣε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά...
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε στις 15:00 σε δασική έκταση στην Βάθεια της Μάνης.
Η φωτιά λόγω των ισχυρών ανέμων έχει λάβει διαστάσεις και απειλεί τον οικισμό Καινούργια Χώρα, ο οποίος κατόπιν εντολής, εκκενώθηκε...

Απίστευτο: Έφεραν καρδιοχειρουργό από τις ΗΠΑ για επικεφαλής σε κλινική-«φάντασμα»!

Υπέστη ηθική βλάβη από το Ελληνικό Δημόσιο και το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Σε πανεπιστημιακό καρδιοχειρουργό επιδικάστηκε αποζημίωση μαμούθ ύψους 250.000 ευρώ για την ηθική βλάβη που υπέστη από το Ελληνικό Δημόσιο και το Πανεπιστήμιο

Διαβάστε περισσότερα

Αν τους αντέξει το σκοινί, θα φανεί στη «μικρή ΔΕΗ»

ΜΗΝΥΜΑ ΠΥΓΜΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ 


H«μικρή ΔΕΗ» θα αποτελέσει αυτή την εβδομάδα το πρώτο crash test για την κυβέρνηση όσον αφορά στην εφαρμογή των προαπαιτούμενων, η οποία όχι μόνο αποτελεί δέσμευση έναντι της τρόικας αλλά και όρους των εταίρων και δανειστών προκειμένου να μη μετατεθεί οριστικά για το επόμενο έτος η συζήτηση για το χρέος.

Εν όψει της κατάθεσης την Τετάρτη στη Βουλή του σχετικού νομοσχεδίου, βάσει των όσων

Mετά τη δικαίωση ενστόλων-δικαστικών αναμένονται και νέες επιστροφές- Ανοίγει όμως "τρύπα" 270 εκατ.

Η δικαίωση δικαστικών και ενστόλων από το Συμβούλιο της Επικρατείας για την επιστροφή των μισθολογικών περικοπών ανοίγει την πόρτα και για άλλες κατηγορίες, όπως οι πανεπιστημιακοί, οι διπλωμάτες και οι γιατροί.

Όπως αναφέρουν Τα Νέα του Σαββάτου, στην περίπτωση των πανεπιστημιακών οι

Διαβάστε περισσότερα

Η Αγγελική Φράγκου στο Δ.Σ. της MIG

Σε σώμα συγκροτήθηκε σημερα το διοικητικό συμβούλιο της Marfin Investment Group (MIG), το οποίο εξελέγη απο την γενική συνελευση των μετοχών της.

Η σύνθεση του είναι η ακόλουθη:

1. Ανδρέας Βγενόπουλος, Πρόεδρος - Μη Εκτελεστικό Μέλος
2. Μανώλης Ξανθάκης, Αντιπρόεδρος - Μη Εκτελεστικό Μέλος
3. Iskandar Safa, Αντιπρόεδρος - Μη Εκτελεστικό Μέλος

Τι αρρώστιες μπορεί να φέρει το καλοκαίρι;


Μπορεί το καλοκαίρι να είναι για μικρούς και μεγάλους η αγαπημένη εποχή αλλά κρύβει κινδύνους για την υγεία.

Διαβάστε περισσότερα

Η "μικρή ΔΕΗ" στο Μαξίμου - Πηγαίνει με πρόταση ο Ε. Βενιζέλος

Η πορεία των τρεχουσών πολιτικών εξελίξεων, τα προαπαιτούμενα που πρέπει να ψηφιστούν από τη Βουλή το επόμενο διάστημα, καθώς επίσης και οι προτεραιότητες και οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, αναμένεται να συζητηθούν, σε σύσκεψη που έχει ήδη ξεκινήσει, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο κ. Βενιζέλος προετοιμάζει την κατάθεση πρότασης σχετικά με τη

Το μανιφέστο με τις 32 προτάσεις για να ανθίσουν τα start ups

Το δικό τους μανιφέστο για την προώθηση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα δημιούργησε η κοινότητα των ελληνικών startups και καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να το διαβάσουν στη διεύθυνση www.startupmanifesto.gr και να το υπογράψουν.

Η επίσημη παρουσίαση του κειμένου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 1ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με την Ευρωπαία Επίτροπο αρμόδια για την Ψηφιακή Ατζέντα, Νέλι Κρουζ να χαιρετίζει την

Διαβάστε περισσότερα

Το ΠΑΣΟΚ προτείνει 100 δόσεις για οφειλές στα Ταμεία

Νέα πρωτοβουλία της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ με δύο προτάσεις, μία για νέα βελτιωτική ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών των ασφαλιστικών ταμείων και μία που αφορά μέτρα «στήριξης» των απολυμένων δημοσίων υπαλλήλων, αποφασίστηκε σε σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ΚΟ του Κινήματος στη Βουλή.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο γραμματέας, Παναγιώτης Ρήγας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Γιάννης...

Εφιαλτικό! Οι Τζιχαντιστές θέλουν να καταλάβουν την Ελλάδα! - Χάρτης ντοκουμέντο!


- Στόχος των τζιχαντιστών είναι να "καταλάβουν" τα Βαλκάνια και να φτάσουν την δόξα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας!
- Εως το 2020 θέλουν να έχουν κατακτήσει την Ελλάδα, την Βουλγαρία, την Ρουμανία και την Ισπανία
- Ο ηγέτης τους αυτοαποκαλείται πλέον Προφήτης Ιμπραήμ, όπως ο γιός του Μωάμεθ και θέλει να τον θεωρούν διάδοχό του

O Ε. Βενιζέλος ξεκαθάρισε πως η χώρα δεν πάει σε εκλογές

Η χώρα δεν πάει σε εκλογές, βγήκε «όρθια» και «αλώβητη» από τις εκλογές, δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, απαντώντας σε ερώτηση για το τι θα γίνει αν δεν προκύψει αυτοδυναμία κατά τις επόμενες εθνικές εκλογές, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε, για τον απολογισμό της ελληνικής Προεδρίας.

Οι Έλληνες εφοπλιστές έβαλαν ρότα για Ντουμπάι

Στο αραβικό εμιράτο του Κόλπου μεταφέρουν μέρος των δραστηριοτήτων τους πολλοί πλοιοκτήτες.

Επί ποδός βρίσκεται ο ελληνικός εφοπλισμός τον τελευταίο χρόνο και ο λόγος είναι το

Διαβάστε περισσότερα

Μέσα 7 εκατ. ευρώ μπαίνει η ΝΕΡΙΤ από το Μουντιάλ

Ένα θαύμα περιμένει η ΝΕΡΙΤ, από την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, ώστε να ρεφάρει τη... χασούρα από το Μουντιάλ, αφού τα έσοδα από τις διαφημίσεις στην δημόσια τηλεόραση και στο ραδιόφωνο της ΝΕΡΙΤ θα είναι 6 έως 7 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που το κόστος για την εξασφάλιση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων ήταν 13 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Ποια προϊόντα τηλεμάρκετινγκ έχουν κάνει τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως

Η βιομηχανία του τηλεμάρκετινγκ ήταν,

είναι και θα είναι από τις πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις, παγκοσμίως, αποφέροντας τεράστια κέρδη στις εταιρίες που διαφημίζονται μέσω αυτού του τρόπου.

Διαβάστε περισσότερα

Πώς εμφάνισαν κέρδη οι εμβληματικές ζημιογόνες ΔΕΚΟ

Με ποιο τρόπο έκλεισε η «μαύρη τρύπα» 400 εκατομμυρίων ευρώ του 2009 σε συγκοινωνίες, τρένα και ΕΛΤΑ. Τι αποκαλύπτουν τα μεγέθη του 2013

Από τον Δημήτρη Δελεβέγκο

Αποτελούσαν συνώνυμο της κακοδιαχείρισης και των υπέρογκων ζημιών.

Διαβάστε περισσότερα

Την Τρίτη η προκήρυξη 68.502 θέσεων στους παιδικούς σταθμούς - Τα κριτήρια

ΣΤΑΘΕΡΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ, ΣΤΙΣ 68.502

Την ερχόμενη Τρίτη, 1η Ιουλίου, θα δημοσιοποιηθεί η προκήρυξη για την φιλοξενία παιδιών σε παιδικούς και βρεφικούς σταθμούς, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) και ΚΔΑΠ για παιδιά με ειδικές ανάγκες (ΑμΕΑ).

Διαβάστε περισσότερα

Χωρίς «πόθεν έσχες» η αγορά ακινήτων

Αποσύνδεση του τεκμηρίου αγοράς από την αντικειμενική αξία - Ο αγοραστής θα δικαιολογεί με βάση τα δηλωθέντα εισοδήματα μόνο το ποσό που αναγράφεται στα συμβόλαια.

Τη μερική ή και ολική άρση του «πόθεν έσχες» στην αγορά κατοικίας βάζει στόχο η

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλη κομπίνα εξαπάτησης τουλάχιστον 2.000 ανέργων αποκαλύφθηκε από την ΕΛΑΣ - Τους έταζαν δουλειά στο εξωτερικό με μεγάλους μισθούς!

- Είχαν φτιάξει ολόκληρο γραφείο - βιτρίνα και έπαιζαν με τον πόνο των ανέργων
- Απειλούσαν όσους καταλάβαιναν την απάτη
- Τους χρέωναν από 150 έως 300 ευρώ
- Μεταξύ των θυμάτων τους εργάτες, επιστήμονες, μάνατζερ
- Πάνω από μισό εκατομμύριο τα κέρδη των απατεώνων
- Συνελήφθησαν 7 άτομα και αναζητούνται άλλα 2
- Ένα καθ' όλα αξιόπιστο γραφείο ευρέσεως εργασίας φαινόταν ότι είχαν στήσει αδίστακτοι απατεώνες οι οποίοι...

Αυτοί θα εξασφαλίσουν το εγγυημένο εισόδημα που προβλέπει το Μνημόνιο – Ποιοι και γιατί μένουν έξω

Το ανώτατο ύψος του εγγυημένου εισοδήματος, ως μέτρο προστασίας για την ακραία φτώχεια, δεν θα υπερβαίνει τα 4.800 ευρώ ετησίως.

Εγγυημένο εισόδημα 230-400 ευρώ θεσπίζει η κυβέρνηση από τον Σεπτέμβριο για τα φτωχά νοικοκυριά.

Διαβάστε περισσότερα

Ποια είναι τα πρόσωπα για τον νέο Έλληνα Επίτροπο

Σιγήν ιχθύος κρατά το Μέγαρο Μαξίμου για το πρόσωπο που θα προταθεί εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης για τη θέση του επιτρόπου στη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Το Μέγαρο Μαξίμου παρ' όλη την σεναριολογία συνιστά υπομονή καθώς αυτή τη στιγμή ήδη, είναι εν εξελίξει η διαπραγμάτευση και ο «πόλεμος» των ισχυρών κρατών της Ε.Ε. για

Διαβάστε περισσότερα

Κακόβουλο λογισμικό βάζει στο "μάτι" τους κωδικούς των τραπεζικών λογαριασμών στο e-banking

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, της Ελληνικής Αστυνομίας,

ενημερώνει τους πολίτες, που χρησιμοποιούν την ηλεκτρονική τραπεζική (e-banking) για την εμφάνιση ενός νέου κακόβουλου λογισμικού, που στοχεύει στην παράνομη πρόσβαση του τραπεζικού τους λογαριασμού (Banking Malware).

Διαβάστε περισσότερα

Τα δέκα SOS για να μην χάσετε 200.000 ακίνητα με το Κτηματολόγιο

ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ ΣΕ 20 ΠΕΡΙΟΧΕΣ

10 ερωτήσεις - απαντήσεις για τις «άγνωστες» ιδιοκτησίες Πότε λήγουν οι προθεσμίες...

Διαβάστε περισσότερα

H αλήθεια για την παράγκα

Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΣΑΝΤΟΣ, ΕΙΧΕ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ, ΜΕΤΡΙΟΥΣ ΜΕΣΟΥΣ ΜΕ ΕΚΛΑΜΨΕΙΣ ΚΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ

To μουντό, δύσκολο, καταθλιπτικό, δρόμο της επιστροφής στην πατρίδα πήραν οι ''ήρωες'' του Σάντος.

Βυθίζοντας (άθελά τους) το έθνος εκ νέου σε κατάθλιψη, τη στιγμή...

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου – Φάση των 16: «Ελληνική τραγωδία» λένε οι Γερμανοί


Την ελληνική μυθολογία χρησιμοποιούν σήμερα στη Γερμανία οι περισσότεροι σχολιαστές ειδησεογραφικών πρακτορείων και εφημερίδων στις ηλεκτρονικές τους σελίδες για να περιγράψουν τα γεγονότα χθες βράδυ στην «Αρένα Περναμπούκο» στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Κόστα Ρίκα για τη φάση των 16 του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου...

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Νέα ναυτική τραγωδία στη Σικελία: 30 μετανάστες πέθαναν από ασφυξία

Το αλιευτικό που εντοπίσθηκε χθες βράδυ νότια της Σικελίας με 566 μετανάστες και περίπου 30 πτώματα αναμένεται να φτάσει σήμερα το απόγευμα στο σικελικό λιμάνι του Ποτσάλο.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο θάνατος των μεταναστών οφείλεται σε ασφυξία και πνιγμό λόγω, κυρίως, του υπερβολικού αριθμού ατόμων που μεταφέρονται από τους δουλεμπόρους.

ΕΣΠΑ 2014: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς

Την Τρίτη 1η Ιουλίου πρόκειται να δημοσιοποιηθεί

η προκήρυξη για την φιλοξενία παιδιών σε παιδικούς και βρεφικούς σταθμούς, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) και Κέντρα για παιδιά με ειδικές ανάγκες (ΑμΕΑ).

Πώς και από πού θα προμηθεύονται οι ανασφάλιστοι τα φάρμακά τους

Μόνο σε γιατρούς του ΕΣΥ και του ΠΕΔΥ θα μπορούν να απευθύνονται οι ανασφάλιστοι για τη συνταγογράφηση φαρμάκων, τα οποία δε θα πληρώνουν και θα καταβάλλουν μόνο την αντίστοιχη συμμετοχή όπου απαιτείται.

Αυτό προβλέπει η Κοινή Υπουργική Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, του Υπουργού Υγείας, Μάκη Βορίδη και του Υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, για τον καθορισμό «των προϋποθέσεων, κριτηρίων και διαδικασιών...

Το μέγεθος που πραγματικά θέλουν οι γυναίκες!

Νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι υπάρχει σημαντικό χάσμα μεταξύ ανδρών και γυναικών όσον αφορά το μέγεθος που θεωρούν «ιδανικό».

Εκατόν δέκα άτομα συμμετείχαν στη μελέτη – 67 άνδρες και 43 γυναίκες – και ερωτήθηκαν για το μέγεθος του πέους που οι ίδιοι θεωρούν ιδανικό αλλά και για τη σχέση μεγέθους και ικανοποίησης.

Ο Σακελλαρίδης μιλά για πρώτη φορά για «τον εκβιασμό με το βίντεο»

Συνέντευξη στην «Εφημερίδα των Συντακτών» παραχώρησε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Μεταξύ άλλων μίλησε αναλυτικά για την υπόθεση εκβιασμού του.

«Δεν θα κάνουμε ούτε το παραμικρό βήμα πίσω για κανένα λόγο, πόσω δε μάλλον απέναντι στον υπόκοσμο της ζούγκλας», δηλώνει χαρακτηριστικά...

Στη φυλακή ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος της Χρυσής Αυγής

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος για την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Ο ίδιος κατέθεσε στις ανακρίτριες δισέλιδο απολογητικό υπόμνημα και στη συνέχεια αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σύντομο απολογητικό του υπόμνημα ο βουλευτής υποστήριξε ότι η δίωξη σε βάρος του είναι πολιτική και δεν εμπλέκεται σε παράνομες ενέργειες...

«Βόμβα» 20 δισ. απειλεί την κυβέρνηση!

Εκκρεμούν δεκάδες πρόσφυγες στα δικαστήρια - Δεν υπάρχουν χρήματα για επιστροφές

Με το «δάχτυλο στη σκανδάλη» βρίσκεται το οικονομικό επιτελείο, καθώς μετά τις αποφάσεις της δικαιοσύνης για δικαστικούς και ενστόλους, υπάρχει έντονη ανησυχία ότι οι δεκάδες πρόσφυγες που εκκρεμούν είναι ικανές να τραντάξουν συθέμελα τον προϋπολογισμό, σε περίπτωση φυσικά που χαρακτηριστούν αντισυνταγματικές.
Το Υπουργείο Οικονομικών ήδη τρέχει να βρει τρόπους που θα καλύψει τα λεφτά που πρέπει να

Η ώρα του ελληνικού πετρελαίου έφτασε

Δεν αποκλείει ακόμη και συνεργασία ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ ο Δ. Αβραμόπουλος

«Εθνικό συμφέρον σταθερότητας και συνέχειας η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας» 

Tην ανάγκη να αναζητηθούν πολιτικά και θεμιτά μέσα συναίνεσης - με γνώμονα το εθνικό συμφέρον - για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας επισημαίνει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News.

Μια τέτοια συναίνεση θα εξασφάλιζε 
τη σταθερότητα και τη συνέχεια της χώρας, επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και αντιπρόεδρος της Ν.Δ..

Κόστα Ρίκα – Ελλάδα: Αποθεώνει την Εθνική ο Ντέμης Νικολαΐδης

«Υπόκλιση» του παλαίμαχου άσου στους παίκτες της Ελλάδας αλλά και τον Φερνάντο Σάντος.

Θέλοντας να δείξει τη στήριξή του στους παίκτες και τον Φερνάντο Σάντος, ο Ντέμης Νικολαΐδης, μετά την ήττα της Εθνικής από την Κόστα Ρίκα στο Ρεσίφε για τη φάση των «16» στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 επεσήμανε πως αυτή ήταν η καλύτερη Εθνική που έχει δει.

Ιδιώτες γιατροί για άλλους τρεις μήνες για ΕΟΠΥΥ! Που διαφώνησαν με Βορίδη

Με 200 δωρεάν επισκέψεις έως τα τέλη Σεπτεμβρίου θα πορευτούν οι περίπου 4500 συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ.

Για τρεις μήνες ανανεώθηκαν οι συμβάσεις των ιδιωτών γιατρών που συνεργάζονται με τον ΕΟΠΥΥ ώστε να μη μείνουν καλοκαιριάτικα χωρίς γιατρούς οι περίπου 10 εκατ. ασφαλισμένοι.

Ελλάδα - Κόστα Ρίκα: Η επόμενη μέρα και το τέλος εποχής!


Η Ελλάδα ξεπέρασε για ακόμα μια φορά τον εαυτό της, πήγε κόντρα σε όλα τα στοιχήματα και κατάφερε να βρεθεί μια... ανάσα από τις οκτώ καλύτερες ομάδες του πλανήτη.