> Voliotaki: ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ & ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ “ΓΙΑΤΙ” ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΝ “ΤΙΤΑΝΙΚΟ” ΤΗΣ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ – ΟΥΤΕ ΤΣΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο “ΜΟΝΤΕΛΟΠΝΙΧΤΗΣ” ΥΠΟΥΡΓΟΣ!

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ & ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ “ΓΙΑΤΙ” ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΝ “ΤΙΤΑΝΙΚΟ” ΤΗΣ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ – ΟΥΤΕ ΤΣΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο “ΜΟΝΤΕΛΟΠΝΙΧΤΗΣ” ΥΠΟΥΡΓΟΣ!

Ένα από τα πολλά εγκλήματα της “διορισμένης” συγκυβέρνησης από τα ξένα κέντρα εξουσίας είναι και η πολύνεκρη τραγωδία στο “Norman Atlantic”. 

Τα στοιχεία που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας “φωνάζουν” πως κάποιοι -για μια ακόμη φορά- με την δολοφονική αμέλεια ή εύνοια σε εφοπλιστικούς κύκλους αφαίρεσαν ανθρώπινες ζωές. Παραμονή προεδρικής εκλογής για να βγάλουν το “φάντασμα” του Δήμα, Σαμαράς και Βενιζέλος εξευτελίστηκαν και γονάτισαν στα μεγαλοσυμφέροντα των ακτοπλόων και των εφοπλιστών που μια ζωή ήταν οι χρηματοδότες τους και αυτοί οι βρωμεροί ταμίες.
Τα παιδάκια των καπιταλιστών για να τους κάνουν τα θελήματα και να τους σκουπίζουν τα πόδια και την πλάτη. Τσιράκια και χαφιέδες των μεγαλοκεφαλαιούχων για να τα αρπάζουν και να κυκλοφορούν με τα δεκάρικα στο στόμα και με τις βαλίτσες γεμάτες.
Δείτε τις εργολαβίες των τελευταίων ετών για να διαπιστώσετε την αλήθεια. Για να διαπιστώσετε εαν είμαστε υπερβολικοί.
anek_norman_atlantic1-italia
Διαπλοκή  με ισχυρό πολιτικό συμβολισμό κρύβεται πίσω από το ιταλικό “σαπάκι” που άλλαζε ονόματα σαν τα…πουκάμισα.
Διορισμένα λαμόγια με πολιτικό μέσο  , που δίνουν πιστοποιητικά για καταλληλότητα πλεύσεως σε καράβια που δεν τα προτιμούν ούτε…γραφεία κηδειών.
varvitiostis-papa2
Την ίδια ώρα ο…μπερμπάντης “μοντελοπνίχτης” υπουργός εμπορικής Ναυτιλίας και Αιγαίου , έχει το θράσος να μην έχει ούτε την στοιχειώδη αξιοπρέπεια να παραιτηθεί, και  να δηλώνει ότι δεν έχει καμιά ευθύνη . Όσο για το υπουργείο του , είχε καταντήσει-χρόνια τώρα- παραμάγαζο ,των διαφόρων επιτήδειων αυλικών των εφοπλιστών. Θα μπορούσαμε τον νυχτόβιο Βαρβιτσιώτη που έχει προυπηρεσία στα κωλόμπαρα, στα στριπτιζάδικα, στις μπουζουκλερί και ειδικά στις μεγαλόπνοες μπίζνες για να βγάζει εύκολο χρήμα εις την υγεία των κορόιδων, να τον βλέπαμε άνετα πίσω από ένα μπαρ να σερβίρει. Μέχρι εκεί.Η υπουργική καρέκλα που έχει αναλάβει αποτελεί τον ξεπεσμό του πολιτικού συστήματος που έχει παραδοθεί στη διαφθορά.
Στην τραγωδία του “Norman Atlantic” στην Αδριατική είναι γνωστοί οι διαπλεκόμενοι “φονιάδες”:
Ελληνική κυβέρνηση,  μεταφορικές εταιρείες, πλοιοκτήτης Κάρλο Βιζεντίνι και ΑΝΕΚ .
Η εταιρία συμφερόντων Γιάννη Σήφη Βαρδινογιάννη δεν έχει πει το παραμικρό. Κρύβονται σαν τους ποντικούς. Το διαπιστώσαμε όταν τους επισκεφθήκαμε το βράδυ της Τετάρτης για να μας πουν μια κουβέντα, να μας δώσουν έστω μία λίστα επιβατών. Κουβέντα. Και υπάρχουν ακόμα άνθρωποι και υπάνθρωποι που τους δικαιολογούν. Αυτούς. Τους πατριώτες, τους λεβέντες, τους φιλάνθρωπους, τους Ελληναράδες Κρητικούς που θα σώσουν την πατρίδα. Σκατά πατριώτες. Λυπούμαστε αλλά αυτή είναι η διαπίστωση. Θα έχουν μια ζωή το κρίμα στο λαιμό τους. Εαν τους έχει απομείνει συνείδηση, βουτηγμένη στο χρυσάφι…
giannis-s-vardinogiannis
Κρύβονται εντέχνως προφανώς μέχρι να καταλαγιάσει η…θύελλα. Το ίδιο πράττουν και οι Πόντιοι Πιλάτοι της κυβέρνησης Σαμαρά. Αυτά τα απολειφάδια. Που αντί να ξεσκιστούν να σώσουν τους ανθρώπους πάνω στο φλεγόμενο καράβι της οδύνης, έπαιζαν επί 72 ώρες κρυφτούλι με τους ανίκανους Ιταλούς μαφιόζους της κυβέρνησης του άχρηστου Ρέτζι που αντάλασσε μηνύματα στο τουίτερ με τον σάπιο εμπαθή του Μαξίμου που ούτε το όνομα του δεν θέλουμε πια να προφέρουμε γιατί μας έρχεται εμετός. Να ξεράσουμε.
Ωστόσο οργιάζουν οι φήμες για φωτιά στα αμπάρια από χέρια λαθρομεταναστών που μπούκαραν στο πλοίο με τα “στραβά μάτια” κάποιων που έβγαλαν ματωμένο Χριστουγεννιάτικο μπαξίσι! Οργιάζουν οι φήμες για πλαστές λίστες, για ύπαρχους σωματοφύλακες από την Κρήτη που μέτραγαν ανάποδα, για λαθρέμπορους με γνωστή λαδωμένη ρότα, για εύκολο πλουτισμό μέσα στις γιορτές που μαύρισαν τη ζωή Ελληνικών οικογενειών. Αυτοί, οι πατριώτες και οι άλλοι οι πουλημένοι και παραδομένοι στα μεγαλοσυμφέροντα. Και ο λαουτζίκος, να κλαίει στο Ελευθέριος Βενιζέλος και να φωνάζει: “Μας άφησαν μόνους μας. Κανένας δίπλα μας. Δεν είδαμε ούτε έναν από το-ελληνικό πλήρωμα-να έρχεται δίπλα μας.
Καλή χρονιά λοιπόν στους ένοχους. Σας ευχόμαστε το 2015 τη λαχτάρα που ζουν ακόμα-και το πένθος-όσοι σας πλήρωσαν εισιτήριο για να τους στείλετε στον Άδη να την νιώθετε μέχρι να πεθάνετε. Ευχή και κατάρα. Σάπιοι…
Α.Τ
Σ.Χ
makeleio