> Voliotaki: Για την ταμπακιέρα ο καυγάς!!

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Για την ταμπακιέρα ο καυγάς!!

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Τι εγινε ρε παιδιά? Αυτοί εκει στο συλλογο εργαζομένων ΟΤΑ του Βόλου (δηλαδη οι συντάκτες της ανακοινωσης και της επίθεσης στο Δήμαρχο) για ποιό λόγο εχουν λυσσαξει.?
Ενταξει, είναι φανερο ότι κάποιοι γλύφτες και τσουτσέκια πρωην δημάρχων χάνουν τις πολυτελεις θέσεις τους και τα ταξιδακια στο εξωτερικο σε δήθεν αποστολές . Ε και.τι έγινε ? Εδω ο κόσμος βογγάει απο την ανεργία και την ανέχεια, και αυτοί βρίζουν σαν υστερικές παρθένες επειδή πάνε από το ενα γραφείο στο άλλο.???

Σιγα ρε μην χάσετε το ίματζ και το πρεστίζ σας.!
Δηλαδη τι θέλουν? Οταν Διευθυντης του Δήμου Βόλου (που μέσω της ανακοίνωσης, διαμαρτύρεται) την ημέρα των εκλογων φορούσε την κονκάρδα και μοίραζε φυλλάδια και φηφοδέλτια υποψηφίου δημάρχου (που τελικά μαυρίστηκε) ακριβως έξω απο το εκλογικό κέντρο, τώρα εχει την απαίτηση ο σημερινός Δήμαρχος να του έχει τυφλή εμπιστοσύνη.??
Να μην τρελλαθούμε κιόλας..!!
Τα πράγματα είναι απλά.! Ο νεος Δήμαρχος , μπορεί να είναι λίγο χύμα γιατί ποτέ δεν ήταν κρατικοδίαιτος όπως άλλοι προηγούμενοι, είναι όμως ντόμπρος, και πάνω απ όλα «δεν μασάει».
Αλλά και ούτε είναι υποχρεωτικό , να συμφωνεί κάποιος σε όλα μαζί του. Αν δεν κάνει την δουλειά του σωστα, αυτό θα το κρίνει ο λαός σε πέντε χρόνια, έτσι δεν είναι?
Οι συντακτες της ανακοίνωσης, καλλυτερα θα ήταν να ξεφωνίζουν για τους κομμένους μισθούς, το εφ απαξ , τις συντάξεις πού χάνονται, και ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΒΟΛΟ.!
Υπάρχει όμως και ή εναλλακτική. Αμα δεν γουστάρουν οι δήθεν θιγόμενοι τις καινούργιες τους θέσεις, τότε να παραιτηθούν, να πάνε στα σπίτακια τους να «ξεκουραστούν», μπάς και δουλέψει ρε και κάνενας ανεργος να ταίσει την οικογένειά του.