> Voliotaki: Ο μπερμπάντης Σαμαράς και ο Άδωνις που ρίχνει τους πολυελαίους στο σεξ!

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Ο μπερμπάντης Σαμαράς και ο Άδωνις που ρίχνει τους πολυελαίους στο σεξ!


Λοιπόν, άρθρο πρώτο: Εδώ στην efsyn.gr μην αρχίσετε και πλακώσετε πάλι τα σχόλια από κάτω,   που συνηθίζετε τελευταία, ότι γίναμε «Εσπρέσο» και φτου στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και άλλα τέτοια. Θα σας μαλώσω.

Όταν θέλουμε και χρειάζεται γινόμαστε καλύτεροι και από την «Εσπρέσο» και το «CΙAO» (υπάρχει ακόμα αυτό;).

Λοιπόν τι γράφουμε σε αυτή την εφημερίδα κάθε μέρα; Για τον Σαμαρά τον Αντώνη και τον Άδωνι Γεωργιάδη. Γι αυτούς αυτούς θα μιλήσουμε και σήμερα. Αλλά για κάποιους διαφορετικές «δραστηριότητες», πολύ διαφορετικές.

Για σεξ! Πολύ σεξ! Αχαλίνωτο σεξ! Σεξ να πέφτουν και οι πολυέλαιοι!

Αρχίζουμε από τα πιο ομαλά. Πώς αποκάλεσε το Σαββάτο ο Νικήτας Κακλαμάνης τον Αντώνη Σαμαρά, στον ΣΚΑΙ στην εκπομπή «JOIN US»;

Τον είπε λοιπόν «Μπερμπάντη!» Τον πρωθυπουργό μας!

Τι είπε ακριβώς; Ντοκουμέντο:

«Είναι πολύ ευχάριστος. Μέχρι να παντρευτεί -για να μην παρεξηγηθώ αν δει η Γεωργία την εκπομπή και έχουμε ντράβαλα- ήταν μπερμπάντης και παρορμητικός».

Και επανέλαβε: «Μπερμπάντης».

Εδώ όμως θα συνεχίσω τις αποκαλύψεις εγώ. Μπερμπάντης ήταν μαζί με το Γιωργάκη τότε που είχε την πιτσαρία στην Αμερική. Σκεφθείτε τι δίδυμο ήταν. Σεξουαλικό εννοώ. Γι αυτό και ήταν ασυγκράτητοι και σαν  πρωθυπουργοί. Μπιπ κι έδερναν όλο τον κόσμο οι μπερμπάντηδες!

Μπερμπάντης, λοιπόν, ο Αντώνης όπως αποκάλυψε ο Νικήτας. Έτσι εξηγείται και η μεγάλη συμπάθεια του Σαμαρά στον Πρετεντέρη, τον οποίο αποκαλεί «Μπερμπαντέρη».

Κάναμε την προθέρμανση και πάμε στα σκληρά. Αυτά που αποκάλυψε ο Λιάγκας στην εκπομπή του στον «ΑΝΤ1». Δεν τα πιστεύει άνθρωπος  τι ειπώθηκε. Τι του λέει δηλαδή η Ευγενία Μανωλίδου στα διαλείμματα της εκπομπής που κάνουν μαζί στα «Παραπολιτικά FM». Δεν αλλάζω λέξη: Ντοκουμέντο:

«Παιδιά, στην εκπομπή μας στο ραδιόφωνο λέει διάφορα για τον Άδωνι. Τον λέει παιδαρά λέει ότι είναι ο καλύτερος εραστής στην Ελλάδα, ότι όταν πέφτουν στο κρεβάτι σείονται οι πολυέλαιοι. Έχει πει ότι έχει ένα... σημείο που υπερτερεί και ότι όταν πέφτουν στο κρεβάτι γίνεται χαμός».

Και έδειξε προς προς το «σημείο!»

Για τον πολυέλαιοι  το επιβεβαιώνω κι εγώ.

Όταν κάνει σεξ ο Άδωνις με την Μανωλίδου, επειδή είμαστε γείτονες, πέφτουν στο σπίτι και οι δικοί μου πολυέλαιοι και όλοι στη γειτονιά!

Προσωπικά αυτή τη χρονιά έχω αγοράσει 300 πολυελαίους και όταν αρχίζουν τις τρυφερότητες τους φωνάζω «Σιγά τον πολυέλαιο» και «πολυέλεος παιδιά, λυπηθείτε μας πάλι».

Το πρωί ο Άδωνις αργεί να βγεί γιατί τακτοποιεί βέβαια το «Μάγκνουμ».

Σας τα είπα λοιπόν για τους δύο γ@μίκ⓪υλ€ς. Αρχίστε να βρίζετε!

 Αν και έπρεπε να με βρίζετε, αν σας τα έκρυβα. Δεν βγήκατε σοφότεροι;


Λάκης Μπέλλος από efsyn