> Voliotaki: Νέος καυγάς για τους επιχειρηματίες στη Βουλή - Έδωσε ονόματα ο Καμμένος - Τι απάντησε ο Βενιζέλος

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Νέος καυγάς για τους επιχειρηματίες στη Βουλή - Έδωσε ονόματα ο Καμμένος - Τι απάντησε ο Βενιζέλος

Απάντηση από Βενιζέλο. Μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα προσπαθούν να επηρεάσουν τις πολιτικές εξελίξεις δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης.

Από το βήμα της Βουλής ο Πάνος Καμμένος, μία ημέρα μετά τις καταγγελίες Δραγασάκη για εξυπηρέτησε επιχειρηματικών συμφερόντων από το Μαξίμου, έδωσε συνέχεια στο θέμα κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι

«όλη η πολιτική της είναι μια φωτογραφία» υπέρ συμφερόντων.


«Κάνετε μπίζνες κύριοι της κυβέρνησης», και χρησιμοποιείτε τη Βουλή και βουλευτές σας να ψηφίζουν τροπολογίες της νύχτας που εξυπηρετούν δικούς σας ανθρώπους» είπε ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. και αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα ονόματα που σχετίζονται με το χώρο των υποβρυχίων, και συγκεκριμένα τον Σωτήρη Εμμανουηλίδη και εταιρείας που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ενέργειας και συγκεκριμένα την Energa.

Απαντώντας ο Ευάγγελος Βενιζέλος μίλησε για μια ιδιότυπη κατηγορία επιχειρηματιών που προσπαθεί να επηρεάσουν την πολιτική κατάσταση.

«Όλοι γνωριζόμαστε, εγώ διαχωρίζω εκείνον που έχει τα συμφέροντά του στην Ελλάδα, υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι που έχουν τα λεφτά στο εξωτερικό σε χώρες άγνωστες και τις ζημιές στην Ελλάδα… Αυτοί τροφοδοτούν μεγάλα πολιτικά παιχνίδια και δημοσιεύματα και ψάξτε να βρείτε ποιοι οι μεν και ποιοι οι δε», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης προανήγγειλε ριζοσπαστική λύση για τα κόκκινα δάνεια, ενώ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για ανευθυνότητα. «Ο λαός έχει ιστορική μνήμη και ένστικτο και θα ανακόψει κάθε κύμα ανευθυνότητας», τόνισε χαρακτηριστικά.