> Voliotaki: Ο γιος του είναι gay, o ταλαίπωρος Singer δεν μπορεί να το χωνέψει και αποφάσισε να χρεοκοπήσει την Αργεντινή!

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Ο γιος του είναι gay, o ταλαίπωρος Singer δεν μπορεί να το χωνέψει και αποφάσισε να χρεοκοπήσει την Αργεντινή!


AΠΟΚΑΛΥΨΗ

O 69χρονος Paul Singer, o επονομαζόμενος από τα ελληνικά ΜΜΕ, "γύπας των αγορών" που οδηγεί την Αργεντινή στην δεύτερη χρεοκοπία της μέσα σε 12 χρόνια, έχει έναν νταλκά ασίγαστο.


Ο ιδιοκτήτης του fund Elliott Capital Management, o oποίος διεκδικεί το ποσό του 1,3 δις από την κυβέρνηση της Αργεντινής βάσει απόφαση Αμερικανού δικαστή, έχει ένα γιο τον Αndrew.

O Αndrew είναι παντρεμένος με τον σύντροφό του και ζουν στην Μασαχουσέτη.

Μια νύχτα του 1998, όταν ο δισεκατομμυριούχος πατέρας και ο γιος βρισκόντουσαν σε δείπνο, ο Andrew ξεκίνησε μια κουβέντα για τους ομοφυλόφιλους.

Ζήτησε μάλιστα από τον πατέρα του να του πει τις απόψεις του πάνω στο θέμα.

Ο τρόπος που ρωτούσε ο γιος έκαναν τον πατέρα να αναρωτιέται αν ο Andrew είναι gay.

-Aντέδρασα με φόβο και νευρικότητα, ανησύχησα ακόμη και για την υγεία του...

εξομολογείται ο Paul Singer.

"Ημουν όμως αποφασισμένος να λάβω μια ξεκάθαρη απάντηση...Την επόμενη μέρα τον είδα να περπατάει στην πόρτα και τότε τον ρώτησα:

-Eίσαι gay;

Και ο Andrew μου απάντησε:

-Bασικά ναι...

Τελικά αναγκάστηκε να γίνει θερμός υποστηρικτής των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων.

Το 2012, ίδρυσε το American Unity PAC, το οποίο έχει ως στόχο να πείσει τους συναδέλφους τους συντηρητικούς να στηρίξουν τον γάμο ατόμων του ιδίου φύλου.

Ο 69χρονος Πολ Σίνγκερ είναι χωρίς αμφιβολία ο πιο γνωστός εκπρόσωπος των κερδοσκοπικών funds, που απέρριψαν τις προσφορές κουρέματος των ομολόγων της Αργεντινής, απαιτώντας να εισπράξουν στο ακέραιο τα χρήματά τους.

Γενναιόδωρος με τους Ρεπουμπλικάνος -έστω και αν σε πολλά διαφωνεί μαζί τους- τα έβαλε προσωπικά με την πρόεδρο της Αργεντινής, ενδεχομένως περισσότερο και από τους πολιτικούς της αντιπάλους.

Με προσωπική περιουσία που ξεπερνά το 1 δισ. δολάρια (σύμφωνα με το Forbes) ο Σίνγκερ δεν είχε καμία δυσκολία να αναμένει χρόνια για την απόφαση του δικαστηρίου των ΗΠΑ.

Ο ίδιος είχε ανοίξει και προσωπικό μέτωπο με την πρόεδρο της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντες.

Όπως σημειώνει η El Pais, σε κάθε επίσκεψή της στις ΗΠΑ τύπωνε φυλλάδια στα οποία κατακεραύνωνε την πολιτική της, ενώ στην ιστορία έμεινε η κατάσχεση αργεντινής φρεγάτας στο λιμάνι της Γκάνας, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να υπενθυμίσει στο Μπουένος Αϊρες ότι υπάρχει ένα χρέος.

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη το 2012.

Στο πλοίο είχε ολοκληρώσει η εκπαίδευση των ναυτών και κατευθυνόταν στο λιμάνι της Γκάνας ως ταξίδι ξεκούρασης του πληρώματος.

Μόλις έφτασαν στο λιμάνι, οι τοπικές Αρχές τους ενημέρωσαν ότι το πλοίο κατάσχεται μετά από εντολή της NML για χρέη της κυβέρνησης.

Παρέμεινε στην αφρικανική χώρα για 70 μέρες (το πλήρωμα εν τω μεταξύ επέστρεψε) μέχρι που τα Ηνωμένα Έθνη δικαίωσαν την Αργεντινή, λέγοντας ότι το Δίκαιο της Θάλασσας δεν επιτρέπει μια τέτοια κίνηση.

Η φρεγάτα Libertad επέστρεψε πανηγυρικά στην Αργεντινή με την πρόεδρο να εκφωνεί πύρινο λόγο κατά των κερδοσκοπικών funds για τις πρακτικές τους.

«Θα συνεχίσουμε τη μάχη, γιατί κανείς δεν θα πάρει τίποτε από την Αργεντινή με εκβιασμούς» είχε πει τότε η Φερνάντες.

kourdistoportocali