> Voliotaki: Αλλη μια τεράστια αρπαχτή επί κυβέρνησης "εκσυγχρονιστών" έρχεται στηνη επιφάνεια. Ο "πεντακαθαρίδης" κ. Σημίτης.

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Αλλη μια τεράστια αρπαχτή επί κυβέρνησης "εκσυγχρονιστών" έρχεται στηνη επιφάνεια. Ο "πεντακαθαρίδης" κ. Σημίτης.

Άλλο ένα τεράστιο σκάνδαλο της εποχής  Σημίτη που ξανααποδεικνύεται ότι η διασπάθιση δημοσίου χρήματος, η ρεμούλα και η διαφθορά επί των ημερών των κυβερνήσεων των εκσυγχρονιστών,  δεν είχε όριο, έρχεται σήμερα στην επιφάνεια από την εφημερίδα «Το Παρόν».
  
Χρειάστηκαν να περάσουν 17 ολόκληρα χρόνια για να ρθει στην επιφάνεια έκθεση του Ελεκτικού Συνεδρίου για να περιγράψει ένα όργιο αρπαχτής και λεηλασίας δημόσιου χρήματος που έγινε με την οργάνωση του παγκόσμιου πρωταθλήματος κλασικού αθλητισμού «Αθήνα ‘97».
  
Τα νούμερα που παρατίθενται στο δημοσίευμα (διαβάστε το ολόκληρο εδώπραγματικά ζαλίζουν και μας δείχνουν ότι μια δράκα λαμόγια, με τις ευλογίες της κυβέρνησης των «εκσυγχρονιστών» και του ίδιου του Σημίτη προσωπικά. –τα οποία πιθανόν δεν θα έχουν καμιά επίπτωση- φερόταν σαν πραγματικοί λήσταρχοι του ελληνικού λαού. 
  
Θα επαναλάβουμε μια απορία για τον «πεντακαθαρίδη» κ. Σημίτη:...
  
Όλα όσα μαθαίνουμε σήμερα αλλά και όσα είχαν προηγηθεί έγιναν επί πρωθυπουργίας του

Πώς διάολο ο τόσο σχολαστικός αυτός άνθρωπος δεν είχε πάρει πρέφα τίποτα. Αντε και να πούμε ότι δεν γνώριζε για την μίζα που πήρε ο στενός συνεργάτης του Τάσος Μαντέλης από την Ζήμενς ύψους 500.000. 

Ας παραδεχτούμε επίσης, ότι το δεξί του χέρι ο Τσουκάτος πήρε εν αγνοία του 1.000.000 που κατέληξαν στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ όπως είπε ο ίδιος. Είναι όμως δυνατόν ο Σημίτης που προέδρευε τότε στο ΚΥΣΕΑ και εκεί με τους πολεμικούς εξοπλισμούς γινόταν το μεγάλο πάρτι των μιζών, να μην είχε υποπέσει τίποτα στην αντίληψη του και μόνοι του Τσοχατζόπουλος Κάντας και η παρέα τους να παντελώνιαζαν τόσα εκατομμύρια από μίζες;