> Voliotaki: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ "ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟ" ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ "ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟ" ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

AΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Αγαπητο Βολιωτακι, θα ξεκινησω με μια παρατηρηση που την εχω κανει καιρο τωρα. Πρωτη φορα στελνω κατι εγω, αλλα ηταν εμμετικη η "διαφημιση" και ΟΧΙ δημοσιευση, αποψη του "ευτυχισμενου θεσσαλου". Έχει τυχει πολλες φορές και αποκλειεται πια να προκειται για συμπτωση, καθε φορα που αναγνωστης ή εσυ γραφεις κατι καλό για κάποιον υποψηφιο ή για το Νίκο Τσιλιμίγκα, να βγαινει καποιος αναγνωστης λιγο μετα και να ευλογει τα γενια του Αγοραστου ή της Κολυνδρινη.
Να σου θυμισω οτι τη μερα που υπηρχαν αρνητικες αποψεις αναγνωστων για τη Κολυνδρινη, ξαφνικα και ενώ όλα τα μηνυματα για τη Τζούλια Τσαλίκη ήταν θετικά μέχρι εκεινη τη μερα, βρεθηκε καποιος να τη χτυπησει με την αποψη του. Τυχαιο; Ποσες συμπτωσεις πια;

Ο ευτυχισμενος Θεσσαλος μας προλαβε να μη πουμε για την ανεργια και όλα τα υπολοιπα ακριβως επειδη ξερει οτι ο Αγοραστος πατωσε σε όλα αυτα, τουλαχιστον έχουν αυτογνωσια.

Αν παιρνεις παχυλη αντιμισθια, γιατι να μην εισαι ευτυχισμενος θεσσαλος ε; ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΑ! Να θυμαστε πως και οι τοιχοι εχουν αυτια!

Ενας ανθρωπος χωρις ουτε ενα ευρω στα μεσα ενημερωσης, που μεχρι ακομα και τη κυριακη που βγηκαν τα αποτελεσματα υπηρχε κοσμος που δεν τον ηξερε, γιατι βλεπετε ρωτησα πηγα απο το εκλογικο του Τσιλιμιγκα και μου ειπαν, δεν ειχαμε λεφτα για δαγημιση, ενας ανθρωπος λοιπον που δεν εχει μια να ριξει στα μεσα και που μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα μπαινει στο δευτερο γυρο, σας φοβισε ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΗ.

Τι να τα κανουμε τα εργα του Αγοραστου; Θα απαντησει ποσα απο αυτα εγιναν με απευθειας αναθεση; Δεν απαντησ εποτε στη Χρυσοβελωνη.

Μειωνεται το προβλημα της ανεργιας; Εσεις δεν την φτασατε στο 40%; ΠΑΤΩΣΑΤΕ ΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ. Αν τα εργα σας δεν εχουν ανταποκριση στη καθημερινοτητα του πολιτη, στην βελτιωση του επιπεδου ζωης του τοτε γιατι να τα θεωρησουμε κατι σημαντικο; ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ.

ΦΥΣΙΚΑ και λέει πολλά το γεγονος πως τα ποσοστα του ΑΓοραστου ηταν μεγαλα. Ο αγοραστος ομως ηταν παντα και παντου πρωτη μουρη σε ολα τα μεσα, σε ολα τα καναλια. Εριξε λεφτα για διαφημιση, εκλεισε στοματα. ΞερετΕ κατι; Υπαρχει ακομα κοσμος που τα τρωει αυτα, αλλα μεχρι τη κυριακη μπορει και να ξυπνησει.

Και κατι τελευταιο, ολοι οι αριστεροι που εμειναν απεξω η ΑΝΕΛ, που πολεμουν το μνημονιο, τη κυβερνηση, πιστεψτε με δεν θελουν να δουν την κυριακη το χαρτη να βαφετε μπλε και το Σαμαρα να θριαμβευει για μια ακομα ΜΙΑ περιφερεια που πηρε μεταφραζοντας το ως επιτυχια της πολιτικης της νδ

Μην ακουσω παλι δεν ειναι νδ ο αγοραστος, ας μη δεχοταν τη στηριξη αν δεν ηταν. Ας μην εβαζε μονο στελεχη της νδ στο ψηφοδελτιο αν δεν ηταν. Ο προεδρος της ΝΟΔΕ που ηταν υποψηφιος;

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ. ΠΡΩΤΗ ΦΑΤΣΑ ΠΑΝΤΟΥ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Κ ΤΗΝ ΥΠΧΟΡΕΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ, ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΣΟ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΕ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΣΥ ΕΥΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΑΝ ΔΩΣΟΥΝ ΔΥΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΝΡΗΤΙΚΟ ΑΓΟΡΑΣΤΟ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΝΔ. ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΡΙΤΣΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ, ΔΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.

ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΙΝΙΕΣ.