> Voliotaki: Στρος-Καν: Θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά οίκου ανοχής με όνομα «DSK»

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Στρος-Καν: Θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά οίκου ανοχής με όνομα «DSK»

Θιγμένος εμφανίζεται ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ
Ο ιδιοκτήτης του οίκου υποστηρίζει ότι τα αρχικά στα φλαμανδικά σημαίνουν «Dodo Sex Klub»

«Άστραψε και βρόντηξε» ο πρώην επικεφαλής της ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος-Καν, όταν έμαθε για την ιδέα ενός Γάλλου επιχειρηματία να "βαπτίσει"...
με τα αρχικά του ονόματός του το νέο του δημιούργημά στο Βέλγιο, έναν οίκο ανοχής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας "Le Figaro", o Στρος-Καν εμφανίζεται ιδιαίτερα θιγμένος και ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη, καθώς δεν μπορεί ο καθένας να τον διασύρει.

Ο άνθρωπος που άφησε ιστορία ως ο "πλειμπόι" του ΔΝΤ ενέπνευσε τον Γάλλο Ντομινίκ Αλντερβάρελντ, ο οποίος, σαφώς επηρεασμένος από τις ερωτικές ατασθαλίες του πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, αποφάσισε να ονομάσει τη νέα του δουλειά στο Βέλγιο -ένα "σπίτι της ηδονής"- ως "DSK".

Eπτά ιερόδουλες και μία τρανσέξουαλ θα βρίσκονται στις υπηρεσίες των πελατών, έτοιμες να ικανοποιήσουν τις πιο απαιτητικές επιθυμίες τους.

Προκειμένου να αποφύγει τη Δικαιοσύνη, έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως τα αρχικά DSK στα φλαμανδικά σημαίνουν "Dodo Sex Klub".

Ο οίκος ανοχής "DSK", που θα παραπέμπει σε... κλαμπ του σεξ, καθώς η μουσική θα παίζει κυρίαρχο ρόλο στο χώρο, βρίσκεται στην περιοχή Μπλατόν, κοντά στα γαλλικά σύνορα.

Ο κεντρικός χώρος θα μοιάζει με μπαρ, στο πίσω μέρος, όμως, θα υπάρχουν "ατμοσφαιρικά δωμάτια", όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα.